ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Τελικά είναι να μη βγαίνω Κολωνάκι Δευτέρα.
Λέω να πάω ένα ποτάκι με 2 φίλες, φωνάζω και 1-2 ομορφόπαιδα, και στο τέλος της βραδιάς είμαι ατζέντης εκκολαπτόμενων ανδρικών μοντέλων, γνωστών και μη εξαιρεταίων στους κύκλους μας.
Είναι αυτό που λένε, άλλος έχει το όνομα (του ωραίου, πηδίκουλα κλπ) και άλλοι έχουν τη χάρη.
Α ρε γερο-Μπιγκ Μπάμπολ, που σαι να δεις τα χάλια μας...
Λέω να πάω ένα ποτάκι με 2 φίλες, φωνάζω και 1-2 ομορφόπαιδα, και στο τέλος της βραδιάς είμαι ατζέντης εκκολαπτόμενων ανδρικών μοντέλων, γνωστών και μη εξαιρεταίων στους κύκλους μας.
Είναι αυτό που λένε, άλλος έχει το όνομα (του ωραίου, πηδίκουλα κλπ) και άλλοι έχουν τη χάρη.
Α ρε γερο-Μπιγκ Μπάμπολ, που σαι να δεις τα χάλια μας...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Αντωνη εισαι off-topic! Σε παρακαλω δηλαδη, μη με κανεις να ιδρωνει το αυτι μου και σταξει σταγονα, δε θα μπορεσω να κοιμηθω αποψε με τα τυχερα σου!
Και μη ξεχνας, αντρας ειναι αυτος που τον δοκιμασε και δεν του αρεσε!
Και μη ξεχνας, αντρας ειναι αυτος που τον δοκιμασε και δεν του αρεσε!
Μάριε τι να μας πεις κι εσύ...
Ο,τι έχεις κάνει το είχα κάνει πριν γεννηθείς, τουλάχιστον 350 φορές παραπάνω σε συχνότητα και ένταση (και πάθος και βάθος και ύψος και πλάτος). Με ή χωρίς εσώρουχα.
Το ότι με περνάς σε ηλικία (κανα δυο μήνες) είναι μια μικρή τεχνική λεπτομέρεια
.
Ο,τι έχεις κάνει το είχα κάνει πριν γεννηθείς, τουλάχιστον 350 φορές παραπάνω σε συχνότητα και ένταση (και πάθος και βάθος και ύψος και πλάτος). Με ή χωρίς εσώρουχα.
Το ότι με περνάς σε ηλικία (κανα δυο μήνες) είναι μια μικρή τεχνική λεπτομέρεια
.
Registered User
Τελικα ο πελαργος τινος ιδεα ηταν βρε Αντωνη? 
Eddiex, στο πλυντηριο μου εγω βαζω οτι καλυτερο.
Δειτε κι αυτο το προιον με πολυ αγαπη, αφιερωμενο στους παλιους που τα ξερουν ολα και τα εμαθαν αργα και βασανιστικα. Τι Sparta και parta, αυτος ειναι αντρας!
http://www.youtube.com/watch?v=ous0bGTiKF0

Eddiex, στο πλυντηριο μου εγω βαζω οτι καλυτερο.

Δειτε κι αυτο το προιον με πολυ αγαπη, αφιερωμενο στους παλιους που τα ξερουν ολα και τα εμαθαν αργα και βασανιστικα. Τι Sparta και parta, αυτος ειναι αντρας!

http://www.youtube.com/watch?v=ous0bGTiKF0
Originally Posted by eddiex' date='Jan 27 2009, 12:31 AM
Γι αυτο γυριστε ολοι σε DIESEL και Calcon Παντου! Τρεμω με ατομα σαν τον Lalaki... 

Εκεί που μασάς αμέριμνος τη Μπιγκ Μπάμπολ σου έρχεται από πίσω σου και ..... ΜΠΑΜ... σκάει στο αυτί σου το σακουλάκι από τα πακοτίνια.
Τέτοιος παλιοχαρακτήρας...
Registered User
Και μετα μου λετε εσεις οτι ο Μακης ξερει εκεινο και το αλλο. Εδω εχουμε παντογνωστες πριν το καιρο του Πανοραμιξ. Ειμαι σιγουρος οτι το μαγικο φιλτρο ηταν καποιο ειδος trip to the moon ή fly to the moon (Αχ, αθανατε Sinatra).