ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by uma_chikara' date='Jan 28 2009, 02:47 AM
Ίσως να μη το ανοίγω και ποτέ...θα χορεύω μόνο, εντυπωσιακούς χωρούς του έρωτα..έχετε δει τα παγώνια?? Ε..κάτι τέτοιο!!
Έλα να σε δείξω πως κάνουμε τα ανάποδα εμείς οι ευθειάκηδες.
(Άσχετο, τα τρακτέρ έχουν χειρόφρενα ή σταματάνε με τον όγκο τους πάνω σε ό,τι βρούνε, όταν και εφόσον σταματήσουν;
)Υ.Γ. αυτό το χορευτικό κάνε Θεούλη μου να μην το δω ΣΕ παρακαλώ, δεν έχω και τις δραμαμίνες πρόχειρες.
Ρε παιδιά!!
Είστε σε ένα τραπέζι πόκερ, κρατάτε όλοι τα φύλλα σας ανάποδα έτσι ώστε να είναι ευδιάκριτα για τους απέναντι σας αλλά παρόλα αυτά συνεχίζετε να παίζετε. Πιο το νόημα?
Δεν μας αρέσει το τραπέζι? Πάσο και σηκωνόμαστε ευγενικά και την κάνουμε.
Δεν μας αρέσει το φύλο? Πάσο, ξαναμοιράζουμε και πάλι απο την αρχή για να συνεχίσουμε να περνάμε καλά.
Όχι τίποτα άλλλο, υπάρχουν και άλλα άτομα στο τραπέζι που έχουν πάει πάσο εδώ και ώρα και περιμένουν να γίνει το νέο μοίρασμα...
Με αγάπη,
Naboura
Είστε σε ένα τραπέζι πόκερ, κρατάτε όλοι τα φύλλα σας ανάποδα έτσι ώστε να είναι ευδιάκριτα για τους απέναντι σας αλλά παρόλα αυτά συνεχίζετε να παίζετε. Πιο το νόημα?
Δεν μας αρέσει το φύλο? Πάσο, ξαναμοιράζουμε και πάλι απο την αρχή για να συνεχίσουμε να περνάμε καλά.
Όχι τίποτα άλλλο, υπάρχουν και άλλα άτομα στο τραπέζι που έχουν πάει πάσο εδώ και ώρα και περιμένουν να γίνει το νέο μοίρασμα...
Με αγάπη,
Naboura
Originally Posted by Nabu' date='Jan 28 2009, 01:08 PM
Ειπαμε 12.30 + 1 γυρα..
Originally Posted by uma_chikara' date='Jan 28 2009, 01:06 PM
Originally Posted by lalakis2000' date='Jan 28 2009, 02:38 AM
Αχ Μάκη θέλω θέλω θέλω
Επίσης Μάκη ήθελα να ξέρεις ότι, εντάξει, είσαι καλός στην ιστιοπλοία ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΟΣΟ ΕΓΩ,
που έκανα ιστιοπλοία από την αρχαιότητα και όταν μου την έδινε έβαζα τους λαμνοκόπους στην τριήρη να κάνουν κουπί στο fast forward και έκανα και σκι.
Από την αρχαιότητα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...... ......
Μάκη πρέπει να με δεις με νιτσεράδα. Θα πάθεις.
Καλά, που να με δεις και χωρίς νιτσεράδα
Επίσης Μάκη ήθελα να ξέρεις ότι, εντάξει, είσαι καλός στην ιστιοπλοία ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΟΣΟ ΕΓΩ,
που έκανα ιστιοπλοία από την αρχαιότητα και όταν μου την έδινε έβαζα τους λαμνοκόπους στην τριήρη να κάνουν κουπί στο fast forward και έκανα και σκι.
Από την αρχαιότητα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...... ......
Μάκη πρέπει να με δεις με νιτσεράδα. Θα πάθεις.
Καλά, που να με δεις και χωρίς νιτσεράδα

Κολωνεις να σκασεις καρτοδρομο με νιτσεραρα-γαλοτσα.......
eddiex οτι να ναι ειναι οι τελευταιες 269 σελιδες αυτου του τοπικ...
Originally Posted by Nabu' date='Jan 28 2009, 03:08 AM
Ρε παιδιά!!
Με αγάπη,
Naboura

Με αγάπη,
Naboura

Γαματος!!!