ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Πάλι καλά που κατάλαβες tkal, γιατί καμιά φορά ξέρεις γράφει κάποιος κάτι, μετά τρέχει το σβήνει, ο άλλος απαντάει, και μετά άντε να βγάλεις άκρη.
Αλλά αφού κατάλαβες...
Βέβαια, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κατάλαβες πιο πολύ από μένα που είχα καταλάβει πολύ πιο πριν από ΟΛΟΥΣ....αφού όλα τα κάνω x1000 σε ταχύτητα και πιότητα και μέγεθος και φτου και το πατάω το πα πρώτος...
Β' Δημοτικού και κατεβαίνουμε...αλλά NO PASSARAN!
Αλλά αφού κατάλαβες...
Βέβαια, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κατάλαβες πιο πολύ από μένα που είχα καταλάβει πολύ πιο πριν από ΟΛΟΥΣ....αφού όλα τα κάνω x1000 σε ταχύτητα και πιότητα και μέγεθος και φτου και το πατάω το πα πρώτος...
Β' Δημοτικού και κατεβαίνουμε...αλλά NO PASSARAN!
Episis proteinw mia synantisi sto paixnidi "EISAI PIO EKSYPNOS APO ENA 10XRONO?" ti lete ??
Gia kapoious pou exoun vgalei perisotera panepistimia 8a einai mia megalyterh proklisi
P.S. Apla k ekei 8a katalavoume polla !!!!!
Gia kapoious pou exoun vgalei perisotera panepistimia 8a einai mia megalyterh proklisi

P.S. Apla k ekei 8a katalavoume polla !!!!!
Originally Posted by tkal_s2k' date='Jan 28 2009, 04:21 PM
Gia epoxh de kserw pantos to sigouro einai pws ton augousto einai paxies oi myges!!!
Οι αλογόμυγες όμως είναι πάντα!
Και κάπου έχω διαβάσει ότι την περίοδο της αναπαραγωγής τα παίζουν τελείως...τρελαίνονται οι ορμόνες τους....
Originally Posted by blondie_s2k' date='Jan 28 2009, 06:36 AM
Οι μύγες ναι...είναι παχιές τον αύγουστο.
Και κάπου έχω διαβάσει ότι την περίοδο της αναπαραγωγής τα παίζουν τελείως...τρελαίνονται οι ορμόνες τους....

Για blondie σε βρίσκω πιο εύστροφη από τους ξερολο-φωστήρες πάντως...
Βέβαια όχι τόσο εύστροφη όσο...