ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Καλημέρα Eddiex
Καλημέρα Energetic
Καλημέρα Tkal
Που είμαι βρε Ninja? Επειδή έχω πάρει πρέφα ότι με παρενοχλείς στο ΜΣΝ πρέπει να σου εξηγήσω ότι όταν είμαι στην δουλειά λόγω Proxy δεν μπορώ να μπω. Απλά το Pc στο σπίτι δεν κλείνει ποτέ οπότε το μσν είναι ανοιχτό always!! Όταν γυρνάω τα βράδια όμως, στο κρύο μου δωμάτιο, υπάρχει πάντα ένα μηνυμα σου στην οθόνη μου, να με ζεσταίνει!! Αχ αγάπη μου, ΤΕΛΟΣ!
Καλημέρα Energetic
Καλημέρα Tkal
Που είμαι βρε Ninja? Επειδή έχω πάρει πρέφα ότι με παρενοχλείς στο ΜΣΝ πρέπει να σου εξηγήσω ότι όταν είμαι στην δουλειά λόγω Proxy δεν μπορώ να μπω. Απλά το Pc στο σπίτι δεν κλείνει ποτέ οπότε το μσν είναι ανοιχτό always!! Όταν γυρνάω τα βράδια όμως, στο κρύο μου δωμάτιο, υπάρχει πάντα ένα μηνυμα σου στην οθόνη μου, να με ζεσταίνει!! Αχ αγάπη μου, ΤΕΛΟΣ!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΔΩ. ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
;
Εντάξειιιιιιιιιιιιιιιιιι.. ..........
Γιαυτό και γω θα πάω να μείνω μόνιμα στην Ξάνθη
που πήγα χτες και έπαθα έρωτα με την πόλη και όχι μόνο και θα γίνω ΠΑΟΚΑΡΑ και θα λέω μόνο 'να σε πω' και 'να σε φτιάξω' σαν το gremaki και θα γουστάρω με τις ματάρες και τις κορμάρες-καθήστε εσείς εδώ με τις αρρωστιάρες τις ξενέρωτες...
ΞΑΝΘΗ ΣΟΥ ΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Υ.Γ. και θα αλλάξω και τις πινακίδες από το αμάξι που είναι Αθηναικές
;Εντάξειιιιιιιιιιιιιιιιιι.. ..........
Γιαυτό και γω θα πάω να μείνω μόνιμα στην Ξάνθη
που πήγα χτες και έπαθα έρωτα με την πόλη και όχι μόνο και θα γίνω ΠΑΟΚΑΡΑ και θα λέω μόνο 'να σε πω' και 'να σε φτιάξω' σαν το gremaki και θα γουστάρω με τις ματάρες και τις κορμάρες-καθήστε εσείς εδώ με τις αρρωστιάρες τις ξενέρωτες...ΞΑΝΘΗ ΣΟΥ ΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Υ.Γ. και θα αλλάξω και τις πινακίδες από το αμάξι που είναι Αθηναικές