ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by package,Mar 5 2009, 03:00 PM
Απόλυση εν καιρό οικονομικής κρίσης και λέω να ξεκουραστώ.
Εγώ μάλλον θα ανηφορίσω προς τα πάνω αύριο. Αν θέλει κανείς να έρθει, ας ρίξει ένα πμ. Θα έχει και κορίτσια να γ@μ\65σο&με εκεί.
Εγώ μάλλον θα ανηφορίσω προς τα πάνω αύριο. Αν θέλει κανείς να έρθει, ας ρίξει ένα πμ. Θα έχει και κορίτσια να γ@μ\65σο&με εκεί.
Οσο για το δολωμα ειναι αρκετα καλο για το τσιμπημα.
Δηλώνω αμέριστη συμπαράσταση στο συναγωνιστή Πακέτο και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την άδικη μεταχείρισή του από το καπιταλιστικό κεφάλαιο από σήμερα είμαι και εγώ Guest.
Ντάξει, βασικά έληξε η συνδρομή και βαριέμαι να ανανεώσω. Άσε που δε διάβαζα ποτέ το members section...
Ντάξει, βασικά έληξε η συνδρομή και βαριέμαι να ανανεώσω. Άσε που δε διάβαζα ποτέ το members section...
Registered User
Originally Posted by lalakis2000,Mar 5 2009, 03:38 PM
Δηλώνω αμέριστη συμπαράσταση στο συναγωνιστή Πακέτο και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την άδικη μεταχείρισή του από το καπιταλιστικό κεφάλαιο από σήμερα είμαι και εγώ Guest.
AB ρε Μάνο? Περιμένω τηλέφωνο. Όλο τσάμπα ανεβαίνω. Κανείς δεν με παίζει πια.
Μάριε κάτι υπάρχει στον ορίζοντα, αλλά θα κοιτάξω να κάνω την καλύτερη επιλογή από άποψη ποιότητας και όχι ποσότητας.
Ρε θα έρθει κανείς Αφίδνες η θα κάνω πως driftarw μόνος μου?
Μάριε κάτι υπάρχει στον ορίζοντα, αλλά θα κοιτάξω να κάνω την καλύτερη επιλογή από άποψη ποιότητας και όχι ποσότητας.
Registered User
Originally Posted by package,Mar 5 2009, 05:21 PM

Δεν ανοιγεις ενα τοπικ στο section με τις συναντησεις και εκδηλωσεις?