ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Ρε μ@λ@κ3ς, έχετε πέσει με τα μούτρα στις δίαιτες. Μόλις χάσετε 5-6 κιλά θα πείτε ας φάμε κάτι τώρα και θα τα πάρετε διπλάσια.
Εγώ πάντως το βραδάκι θα πάω πειραιά σε ένα μαγαζί μπάρμπεκιου που ξέρω, για ποικιλία λουκάνικα, γιαουρτλού κεμπάπ φοβερό και για γλυκό θα χτυπήσω και ένα ψαρονέφρι που μου αρέσει.
Εγώ πάντως το βραδάκι θα πάω πειραιά σε ένα μαγαζί μπάρμπεκιου που ξέρω, για ποικιλία λουκάνικα, γιαουρτλού κεμπάπ φοβερό και για γλυκό θα χτυπήσω και ένα ψαρονέφρι που μου αρέσει.
Φιλτατε και πολυ σοβαρε μου φιλε...
Απ' οτι εχεις καταλαβει σημερα γραφω μονο στα σημαντικα και ουσιωδη κομματια του forum... Δεν εχω χρονο για τα Off topic σας!
Ασε το γαλα εκει που ειναι, παω μεσα να φτιαξω καφε γιατι μολις εφαγα τα σαντουιτσακια μου.
Απ' οτι εχεις καταλαβει σημερα γραφω μονο στα σημαντικα και ουσιωδη κομματια του forum... Δεν εχω χρονο για τα Off topic σας!
Ασε το γαλα εκει που ειναι, παω μεσα να φτιαξω καφε γιατι μολις εφαγα τα σαντουιτσακια μου.
Originally Posted by eddiex,Apr 29 2009, 11:46 PM

Originally Posted by eddiex,Apr 29 2009, 11:46 PM
Δεν εχω χρονο για τα Off topic σας!
Και πάλι συγγνώμη φίλε Θεοδόση. Ελπίζω να μπορέσεις να πιεις τον
σου με την ησυχία σου.