ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Χτες το απόγευμα γύρναγα απο Σπάρτη και στην εθνική Κόρινθο-Τρίπολης πήγαινα χαλαρα με γύρω στα 170 αριστερή λωρίδα. Κάποια στιγμή βλέπω απο πίσω μου ενα rx-7 κόκκινο αγριεμένο να με πλησιάζει, λόγω του οτι είχα αλλα 2 αυτοκίνητα μπροστά μου μπαίνω δεξια λωρίδα που ήταν κενή .... και τότε ακούω ένα ΠΛΟΙΟ χαχαχαχα να γκαζώνει απο πίσω μου και να περνάει ανάμεσα σε εμένα και στην αριστερή λωρίδα, το αμάξι έτρεμε παιδια λέω πάει τωρα θα κάνει μπαμ!!! Μιλάμε για πολύ δύναμη. Παρακάτω τον πετυχαίνω και τον ρώτησα πόσα αλογάκια ειναι 
Ωραιος ο τύπος χωρίς να το παίξει ιστορία μου λεει 500
Χαιρετηθήκαμε και συνεχίσαμε το ταξίδι μας!

Ωραιος ο τύπος χωρίς να το παίξει ιστορία μου λεει 500
Χαιρετηθήκαμε και συνεχίσαμε το ταξίδι μας!
Αγάπη μου καλημέρα!!
Δεν έρχεσαι απο την δουλειά μου να κάνεις κανένα κόλπο με καπνούς και αστεράκια μπας και φοβηθούν και με αφήσουν ήσυχο?
Με τέτοιο γ@μήσι που έχω φάει απο την προηγούμενη Δευτέρα, έτσι και ήμουν στην Συγγρού μαζί σας θα είχα γίνει πλούσιος!!!
Γ@μώ το σπίτι τους....
Δεν έρχεσαι απο την δουλειά μου να κάνεις κανένα κόλπο με καπνούς και αστεράκια μπας και φοβηθούν και με αφήσουν ήσυχο?
Με τέτοιο γ@μήσι που έχω φάει απο την προηγούμενη Δευτέρα, έτσι και ήμουν στην Συγγρού μαζί σας θα είχα γίνει πλούσιος!!!
Γ@μώ το σπίτι τους....
Originally Posted by Nabu,May 11 2009, 01:17 PM
Αγάπη μου καλημέρα!!
Θα τους γ@μησω εγω Nabu Μου... μην φοβασε... θα ερθω απο εκει!

κ πολυ ωραιο αμαξι!