ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Λιχουδη μου περιεγραψε ο Vag το περασμα σας απο το Rich.... 
Φιλε εκλαιγα.....
Παλι καλα που γινονται και κατι τετοια και ξεχνιομαστε.....
Ασχετο.
Σκεφτομαι φετος να παρω τη HONDARA και να ανεβω Χαλκιδικη στον Κοτσαμπα...
Να παω να δοκιμασω την τυχη μου στις ΥΠΕΡΤΑΤΕΣ της Β.Ελλαδας.
Την Αθηνα την τερματισα....

Φιλε εκλαιγα.....

Παλι καλα που γινονται και κατι τετοια και ξεχνιομαστε.....
Ασχετο.
Σκεφτομαι φετος να παρω τη HONDARA και να ανεβω Χαλκιδικη στον Κοτσαμπα...
Να παω να δοκιμασω την τυχη μου στις ΥΠΕΡΤΑΤΕΣ της Β.Ελλαδας.
Την Αθηνα την τερματισα....
Originally Posted by t.i.n.t.,Jun 10 2009, 03:38 AM
ρε θειο,παρε με κι εμενα μαζι σου!!!!!εεεεεελα ρε θειοοοοοοοο!!!!!!!!!
θα σε παρω...
Θα δωσουμε ραντεβου στα διοδια....
ooouuu kala eisai thanasi o xartaetos einai sima katatethen alla paizei kiolas na tous kanoun epidromi ta yperkotsifia kai na tous katastrpsoun entelos...kai meta na deis...idi vlepo to arthro ....
Dyo mesilikes antres pou to epaizan neara agoria piastikan sta dixtia megalis speiras kotsifion kai afou viastikan aneleita vrethikan misogymnoi kato apo ti kamara.O dimosio ekseftelismos tous exei prokalesei simantika psixologika provlimata....
Dyo mesilikes antres pou to epaizan neara agoria piastikan sta dixtia megalis speiras kotsifion kai afou viastikan aneleita vrethikan misogymnoi kato apo ti kamara.O dimosio ekseftelismos tous exei prokalesei simantika psixologika provlimata....
Λοιπον πριν λιγο καθομουν και σκεφτομουν....
Οποτε το κανω αυτο δεν ειναι για καλο....
Λοιπον εχω προταση για φετος το καλοκαιρι να κανουμε κατι διαφορετικο...
Ειμαστε ομαδα: το σπουργιτακι, εγω, ο Ραμπο, ο Λιχουδης, ο Λευτερακης, ο Vag
Λοιπον θα ανοιξουμε ενα χαρτη και θα σημειωσουμε σε ενα χαρτακι διαφορες περιοχες της Ελλαδας, οχι και πολυ μακρινες.
Θα τραβηξουμε κληρο, ο καθενας απο ενα χαρτακι που θα αντιστοιχει και σε μια περιοχη οπου θα πρεπει να παει για 15 μερες να μεινει και να προσπαθησει να κανει οσο το δυνατον περισσοτερα με περισσοτερες γυναικες εκει. Απαγορευονται οι πληρωμενες γκομενες και θα πρεπει με καποιο τροπο να αποδειξει το τι εκανε αλλιως δεν θα υπολογιζονται αυτες. Στο τελος ο νικητης θα εχει ενα επαθλο μια BIZITA - ΣΥΝΟΔΟ - ΜΟΝΤΕΛΟ για μια νυχτα αξιας 250 ευρω.
Θα υπαρξουν ιδιοι οροι για ολους ασχετα με το αν πχ το σπουργιτακι τυχει να παει στο Διδυμοτειχο (
λεμε τωρα).
Πιστευω οτι θα μας κανει καλο.
Ακουω γνωμες να το βελτιωσουμε λιγο το project
p.s. Απαραιτητη προυποθεση θα ειναι να γυρισουμε ολοι. Για σενα το λεω Λιχουδι κυριως.....
Οποτε το κανω αυτο δεν ειναι για καλο....

Λοιπον εχω προταση για φετος το καλοκαιρι να κανουμε κατι διαφορετικο...
Ειμαστε ομαδα: το σπουργιτακι, εγω, ο Ραμπο, ο Λιχουδης, ο Λευτερακης, ο Vag
Λοιπον θα ανοιξουμε ενα χαρτη και θα σημειωσουμε σε ενα χαρτακι διαφορες περιοχες της Ελλαδας, οχι και πολυ μακρινες.
Θα τραβηξουμε κληρο, ο καθενας απο ενα χαρτακι που θα αντιστοιχει και σε μια περιοχη οπου θα πρεπει να παει για 15 μερες να μεινει και να προσπαθησει να κανει οσο το δυνατον περισσοτερα με περισσοτερες γυναικες εκει. Απαγορευονται οι πληρωμενες γκομενες και θα πρεπει με καποιο τροπο να αποδειξει το τι εκανε αλλιως δεν θα υπολογιζονται αυτες. Στο τελος ο νικητης θα εχει ενα επαθλο μια BIZITA - ΣΥΝΟΔΟ - ΜΟΝΤΕΛΟ για μια νυχτα αξιας 250 ευρω.

Θα υπαρξουν ιδιοι οροι για ολους ασχετα με το αν πχ το σπουργιτακι τυχει να παει στο Διδυμοτειχο (
λεμε τωρα).Πιστευω οτι θα μας κανει καλο.
Ακουω γνωμες να το βελτιωσουμε λιγο το project

p.s. Απαραιτητη προυποθεση θα ειναι να γυρισουμε ολοι. Για σενα το λεω Λιχουδι κυριως.....