ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Eddiex ksereis esy otan tha ftasei ekeinh h wra gi ayta pou legame sto msn egw tha eimai edw kai ksereis giati tha eimai edw oxi gia na se parigorisw oute gia na sou pw kapoion kalo logo ALLA NA GELAW PANW APO TO SAPISMENO SOU KOUFARI pou mono ayto tha exei mhnei apo thn stenwxoria pou tha se pnigei.
Originally Posted by ThanasiS2K,Jun 22 2009, 02:43 PM
Eddiex ksereis esy otan tha ftasei ekeinh h wra gi ayta pou legame sto msn egw tha eimai edw kai ksereis giati tha eimai edw oxi gia na se parigorisw oute gia na sou pw kapoion kalo logo ALLA NA GELAW PANW APO TO SAPISMENO SOU KOUFARI pou mono ayto tha exei mhnei apo thn stenwxoria pou tha se pnigei.
(ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ... ΓΙΑΤΙ???
)
Λοιπόν...offtopic, αλλά στα offtopic είμαι, άρα no problem..
Έβλεπα τις αγγελίες στο car...
Ε, δεν πάει άλλο ρε φίλε!
Τί κακό είναι αυτό..
Έτσι μου έρχεται να βάζω αγγελίες μούφες με τις τιμές όσο θα έπρεπε να είναι και μετά να γράφω "πουλήθηκε"..
Γ@μώ τα τροπέτα μου γ@μώ!
ΜΥ'05 23.000!!!!!!!!!! (με πολλή προίκα..οικόπεδα σε όλη την Ελλάδα!)
Έβλεπα τις αγγελίες στο car...
Ε, δεν πάει άλλο ρε φίλε!
Τί κακό είναι αυτό..
Έτσι μου έρχεται να βάζω αγγελίες μούφες με τις τιμές όσο θα έπρεπε να είναι και μετά να γράφω "πουλήθηκε"..
Γ@μώ τα τροπέτα μου γ@μώ!
ΜΥ'05 23.000!!!!!!!!!! (με πολλή προίκα..οικόπεδα σε όλη την Ελλάδα!)
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Δείτε πόσο πουλάνε τα mx5 του 03-04 και ελάτε να μου πείτε... 
Πόσο % έχασαν εκείνοι με βάση την τιμή αγοράς και πόσο τα hondaκια..
Και πες μου μετά πως δε φταίει ότι το 90% είναι τροπέτα..δηλαδή εκείνοι που είχαν πάρει ap2 πριν από 2-3 χρόνια, πρέπει να τραβάνε τα βυζι@ τους τώρα...

Πόσο % έχασαν εκείνοι με βάση την τιμή αγοράς και πόσο τα hondaκια..
Και πες μου μετά πως δε φταίει ότι το 90% είναι τροπέτα..δηλαδή εκείνοι που είχαν πάρει ap2 πριν από 2-3 χρόνια, πρέπει να τραβάνε τα βυζι@ τους τώρα...