ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Αν μπορείς να τις βάλεις σε Mute τότε φέρε φάκες. Δεν μπορώ ούτε να τις ακούω λέμε...
Παρατήρηση Νο.1: Εχθές πρέπει εδώ απο το γραφείο να πήγαν σε κανένα Μεξικάνικο και να πλακωθήκαν σε τίποτα Chimichangas/Fajitas/Burittos/Quesadillas και τα στομάχια τους σήμερα να είναι χάλια. Σπρέυ μιλάμε στα WC
Ειδικά το ένα το έβλεπα εκεί και απορούσα πως το έφτασε.
Τώρα μάλλον θα φάω την υπόλοιπη ημέρα μου φαντάζοντας το σκηνικό
Παρατήρηση Νο.2: Αυτοί οι διάλογοι του διαδρόμου απλά γ@μάνε!!!
Είναι η φάση που διασταυρώνεσαι με τον άλλον και έχεις έτοιμο το δάχτυλο για να πατήσεις το Play στην κασετούλα που χρησιμοποιείς εδώ και χρόνια.
Πρώτα παίζει το βλέμμα, μετά έρχεται το ψεύτικο χαμόγελο ενώ ήδη έχεις αρχίσει να τεντώνεις το δάχτυλο για το Play. Ξαφνικά λοιπόν... ΚΑΠΑΟΥ-ΜΠΑΜ-ΣΝΤΟΥΦ το πατάς και πάμε... " Καλημέρα! Τι κάνουμε πως είμαστε? Ωραία, ωραία."
Το γαμάτο είναι που τώρα πέτυχα άλλη μια που ήταν expert στο corridor chatting με αποτέλεσμα να παίξει ένας απο τους πιο γρήγορους διαλόγους που μπορείς να έχεις σε μόλις 4''.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΚΑΛΑ ΕΣΥ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΕΣΥ, ΝΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΠΙΣΗΣ!!!!
Μετά απλά απορείς για το ποιος πρέπει να συνεχίσει την κουβέντα γιατί και οι 2 έχουν πει το δικό τους χωρίς ουσιαστικά να έχεις απαντήσει κανείς σε κανέναν.
Respect!!!!
Παρατήρηση Νο.1: Εχθές πρέπει εδώ απο το γραφείο να πήγαν σε κανένα Μεξικάνικο και να πλακωθήκαν σε τίποτα Chimichangas/Fajitas/Burittos/Quesadillas και τα στομάχια τους σήμερα να είναι χάλια. Σπρέυ μιλάμε στα WC
Ειδικά το ένα το έβλεπα εκεί και απορούσα πως το έφτασε.
Τώρα μάλλον θα φάω την υπόλοιπη ημέρα μου φαντάζοντας το σκηνικό
Παρατήρηση Νο.2: Αυτοί οι διάλογοι του διαδρόμου απλά γ@μάνε!!!
Είναι η φάση που διασταυρώνεσαι με τον άλλον και έχεις έτοιμο το δάχτυλο για να πατήσεις το Play στην κασετούλα που χρησιμοποιείς εδώ και χρόνια.
Πρώτα παίζει το βλέμμα, μετά έρχεται το ψεύτικο χαμόγελο ενώ ήδη έχεις αρχίσει να τεντώνεις το δάχτυλο για το Play. Ξαφνικά λοιπόν... ΚΑΠΑΟΥ-ΜΠΑΜ-ΣΝΤΟΥΦ το πατάς και πάμε... " Καλημέρα! Τι κάνουμε πως είμαστε? Ωραία, ωραία."
Το γαμάτο είναι που τώρα πέτυχα άλλη μια που ήταν expert στο corridor chatting με αποτέλεσμα να παίξει ένας απο τους πιο γρήγορους διαλόγους που μπορείς να έχεις σε μόλις 4''.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΚΑΛΑ ΕΣΥ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΕΣΥ, ΝΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΠΙΣΗΣ!!!!
Μετά απλά απορείς για το ποιος πρέπει να συνεχίσει την κουβέντα γιατί και οι 2 έχουν πει το δικό τους χωρίς ουσιαστικά να έχεις απαντήσει κανείς σε κανέναν.
Respect!!!!
...και έστω ότι θέλω να κάνω τρελίτσες με δύο ώριμες και ζουμερές γυναικάρες που με γουστάρουν κι αυτές.
Που είναι το κακό; Ε; Που;
Γιατί δεν μπορώ να πάω απλά και να πω:
Θέλω εσένα και τη φίλη σου το βράδυ για μια παρτούζα. Μπορείς να έρθω να σας πάρω κατά τις 9;
Γιατί δηλαδή να ρωτήσω αν θέλει να πάμε για καφέ και τι έχει κανονίσει για διακοπές και τι ράτσας είναι η κατσαρίδα που έχει για pet, αφού εν τέλει ΧΕΣΤΗΚΑ.
Που είναι το κακό; Ε; Που;
Γιατί δεν μπορώ να πάω απλά και να πω:
Θέλω εσένα και τη φίλη σου το βράδυ για μια παρτούζα. Μπορείς να έρθω να σας πάρω κατά τις 9;
Γιατί δηλαδή να ρωτήσω αν θέλει να πάμε για καφέ και τι έχει κανονίσει για διακοπές και τι ράτσας είναι η κατσαρίδα που έχει για pet, αφού εν τέλει ΧΕΣΤΗΚΑ.
Αφενώς έχεις μπει σε λάθος τόπικ μεγάλε... Εδώ είναι τα γενικά!!!
Είδες πουθενά στην είσοδο να γράφει "ΚΑΡΙΟΛΕΣ" ε ε ε ? Ε?
Αφεταίρου, έχουν είδη οι κατσαρίδες?
Τρίτον, που είναι ο γλυκοσακούλας σήμερα? Γιατί δεν έχει γράψει τίποτα?
Είδες πουθενά στην είσοδο να γράφει "ΚΑΡΙΟΛΕΣ" ε ε ε ? Ε?
Αφεταίρου, έχουν είδη οι κατσαρίδες?
Τρίτον, που είναι ο γλυκοσακούλας σήμερα? Γιατί δεν έχει γράψει τίποτα?
Φιλαράκο όταν εμείς χαλάγαμε τον κόσμο στα Διάφορα εσύ ακόμα έδινες για δίπλωμα οδήγησης.
Άντε, με σύγχυσες πάλι μεσημεριάτικα. Διάφορα είναι, ό,τι θέλω γράφω.
Την μπυρίτσα την έβαλες στο ψυγείο
;
Και για να χουμε καλό ερώτημα, ο γλυκοαπαυτούλας ποιος είναι;
Άντε, με σύγχυσες πάλι μεσημεριάτικα. Διάφορα είναι, ό,τι θέλω γράφω.
Την μπυρίτσα την έβαλες στο ψυγείο
;Και για να χουμε καλό ερώτημα, ο γλυκοαπαυτούλας ποιος είναι;