ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Τώρα μάλιστα!
Τι μου θύμισες!
Εκεί στο parking που κάναμε τον ανεφοδιασμό πριν από το Τρέντο, είχαν μαζί τα γκομενάκια, έπρεπε να κανα κίνηση - αφού τα μιλάω τα γαλλικά γαμ@τη μου
Τι κι αν είχαν τους γκόμενους μαζί; Εμείς είχαμε το Θόδωρα
Τι μου θύμισες!
Εκεί στο parking που κάναμε τον ανεφοδιασμό πριν από το Τρέντο, είχαν μαζί τα γκομενάκια, έπρεπε να κανα κίνηση - αφού τα μιλάω τα γαλλικά γαμ@τη μου
Τι κι αν είχαν τους γκόμενους μαζί; Εμείς είχαμε το Θόδωρα
Originally Posted by lalakis2000,Jul 21 2009, 02:00 AM
Επρεπε να βαλεις στο cdplayer ADAMO !!!!!
Και σα να μην έφταναν τα χτεσινά ποδοσφαιρικά (και μη) δρώμενα, πάω σπίτι, κάνω ντους, την ξαπλάρω και κάνω ότι κοιμάμαι.
Γιατί με την υπερένταση που είχα που να κοιμηθώ...
Και εκεί μέσα στη νύχτα, και ενώ πάλευα να ηρεμήσω και να κοιμηθώ, ακούω ένα:
...Αααααααααα......
Γάτες λεώ, ζευγαρώνουν....
...Αααααααα....αααααααα....α..α αααααα.....
Δεν είναι γάτες.
Ήταν οι αποπάνω που γ@μιώσαντο. Δηλαδή, ΟΚ, σου ρθε φιλαράκο μες τα ξημερώματα η όρεξη. Εμείς τι φταίμε;
Ευτυχώς ο τύπος ήταν Express Service. Σε δύο λεπτάκια είχε τελειώσει - το ντους που έκανε μετά - το άκουσα και αυτό - κράτησε πιο πολύ. Ομολογώ δε ότι η γκόμενα ανέβαζε γραμμικά στροφές χωρίς πολλά ξεσπάσματα (δούλευε σε σεμνό mode). Άλλωστε, και στο τσεπάκι να το χεις, μέσα σε 2 λεπτά δεν προλαβαίνεις να ξεδιπλώσεις ταλέντο.
Μου χει τελειώσει ο καφές. Λέω να πάω να ζητήσω σήμερα από τους γείτονες. Τι στο καλό, μια πόρτα είμαστε
Γιατί με την υπερένταση που είχα που να κοιμηθώ...
Και εκεί μέσα στη νύχτα, και ενώ πάλευα να ηρεμήσω και να κοιμηθώ, ακούω ένα:
...Αααααααααα......
Γάτες λεώ, ζευγαρώνουν....
...Αααααααα....αααααααα....α..α αααααα.....
Δεν είναι γάτες.
Ήταν οι αποπάνω που γ@μιώσαντο. Δηλαδή, ΟΚ, σου ρθε φιλαράκο μες τα ξημερώματα η όρεξη. Εμείς τι φταίμε;
Ευτυχώς ο τύπος ήταν Express Service. Σε δύο λεπτάκια είχε τελειώσει - το ντους που έκανε μετά - το άκουσα και αυτό - κράτησε πιο πολύ. Ομολογώ δε ότι η γκόμενα ανέβαζε γραμμικά στροφές χωρίς πολλά ξεσπάσματα (δούλευε σε σεμνό mode). Άλλωστε, και στο τσεπάκι να το χεις, μέσα σε 2 λεπτά δεν προλαβαίνεις να ξεδιπλώσεις ταλέντο.
Μου χει τελειώσει ο καφές. Λέω να πάω να ζητήσω σήμερα από τους γείτονες. Τι στο καλό, μια πόρτα είμαστε
Originally Posted by MANOS,Jul 21 2009, 02:09 AM
Που ειναι αυτος ο action σημερα??
Ποιος ξερει τι λειψανο.....εεεεεεε καλο κοριτσι ηθελα να πω θα ειναι?

Ποιος ξερει τι λειψανο.....εεεεεεε καλο κοριτσι ηθελα να πω θα ειναι?