Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I

Thread Tools

Old Jul 25, 2009 | 02:46 AM
Action's Avatar
Banned

...Μανο,τρομερη επιθετικοτητα!
Ουαου!..Ολο αυτο μεσα σου το ειχες?
Old Jul 25, 2009 | 02:47 AM
Dorikin's Avatar
Registered User

From: Vrachati-Korinthos

Originally Posted by MANOS,Jul 25 2009, 01:44 PM
Λοιπον ολα οσα γραφεις ειναι ενα ματσο ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Δε μ ενδιαφερει ουτε ποιος εισαι ουτε αν εισαι αντρας ή γυναικα...
Εγω ξερω οτι οσοι γραφονται σ ενα forum εχουν καποιο λογο που το κανουν και κυριως ειναι ειλικρινεις και εχουν το θαρρος να πουν τι ειναι και τι θελουν....
Εσυ αποφασισες να γραφτεις σ αυτο το forum με σκοπο να μας δουλευεις και να κανεις την πλακα σου.
Και αν ειναι φαρσα τοτε οκ γελασαμε ολοι και μπραβο σου αλλα δε νομιζω οτι απο δω και περα γελαει κανεις και μαλλον χαλας το forum.
Αν εισαι οντως γυναικα και υπαρκτο προσωπο τοτε μετα τη μαλακια σου να εμφανιστεις ως αντρας και απο τη στιγμη που υπαρχουν ατομα που ασχολουνται μαζι σου σοβαρα και προσπαθουν να σε βοηθησουν στην ευρεση ενος S2000 ή ακομα και να σε καλωσορισουν οπως εκανε ο Μαριος, τοτε το λιγοτερο που οφειλες να κανεις για να διατηρησεις την αξιπρεπεια σου ειναι να ζητησεις ενα συγγνωμη και να εμφανιστεις στις τοσες φορες που σου ζητησαμε να σε γνωρισουμε.
Δε ξερω αν εχεις καταλαβει αλλα το forum δεν ειναι παιχνιδι σου ουτε παιδικη χαρα.
Αν θες να κανεις αυτα τα χαζογκομενιστικα που κανεις μεχρι τωρα υπαρχουν και παιδοτοποι.
Εμεις κανουμε οτι κανουμε εδω μεσα και χαβαλε και ολα γιατι κατα 90% γνωριζομαστε. Εσυ πως την εχεις δει δεν εχω καταλαβει ακομα.
Οποτε αν δεν εχεις σκοπο, μετα τα ψεμματα που μας εχεις αραδιασει, να μας πεισεις οτι εισαι υπαρκτο προσωπο τοτε παρε τα μπογαλακια σου και φυγε απο δω μεσα.
Απλα και ομορφα.
Οταν το αποφασισεις τοτε τα ξαανλεμε.
Old Jul 25, 2009 | 02:51 AM
Action's Avatar
Banned

...Γιατι βγαζεις τοση κακια κ οργη?...Νιωθεις απειλη?Απογοητευση?Ανασφαλ εια?
...Δεν απαντω σε καμια περιπτωση σε τετοιο υφος...Αν κ οταν νιωθω καπως οπως τωρα,πιστεψε με,μπορω να απαντησω παρα μα παρα πολυ καλα...
Old Jul 25, 2009 | 03:38 AM
Action's Avatar
Banned

Μανο λοιπον σκεφτηκα πολυ σοβαρα αυτα που εγραψες....Ο χαρακτηρας σου δειχνει, οτι σου αρεσει να δημιουργεις θεματα κ καταστασεις κ να τους δινεις και τιτανοδιαστασεις.Αυτο σιγουρα και κατα ενα τροπο,θα εχει προεκταση κ πιθανον να το κανεις κ στη λεσχη σου.Κ τιθεται ενα ερωτημα τωρα.Εμενα με ρωτησες αν θα ηθελα να συμμετασχω σε μια λεσχη,οπου υπαρχεις εσυ κ ξερω οτι ανα πασα στιγμη μπορει να φερθεις τον ιδιο απρεπη τροπο για οποιοδηποτε θεμα?Η αντιμετωπιση σου,ειναι παρα πολυ παρορμητικη κ οχι μονο.
Γι'αυτο λοιπον κ εγω με τη σειρα μου,Δε θα χαρακτηρισω εσενα με τον ιδιο ασχημο τροπο σου, αλλα θα ευχαριστησω καποια παιδια απο εδω μεσα, που με τη σταση τους μου εδειξαν στοιχεια του χαρακτηρα τους.
Η Ισμηνη,ειναι πολυ ντομπρος χαρακτηρας,(που μεχρι κ αυτη αμφισβητησες),ο Μαριος καταφερνει ακομα κ μεσα απο το χιουμορ του να ειναι παρα πολυ κυριος,ο Λεφτης απο τα λιγοστα ποστ φανηκε πολυ ησυχο τυπακι,Ο Τασεας αν κ λιγο τρελουτσικος,τελικα αποδειχτηκε ειλικρινης κ οτι υποστηριζει μεχρι τελους τα πιστευω του ακομα κ αν βρει δυσκολιες,ο τιντ κ ο πακετος μπορει να κανουν λιγο καννιβαλισμο ,αλλα δεν μασανε τιποτα,ουτε στο οτι δεν με ξερουν,τον Χρηστο δεν μπορεσα να τον καταλαβω ακριβως ,γιατι τα ποστ του ηταν λιγο συμμαζεμενα κ κοφτα,κ για τελος ,ο Αρης μου φανηκε η μορφη του ακομπλεξαριστου.
Κ αναφερω τα συγκεκριμενα ατομα γιατι μ'αυτα ειχα περισσοτερο αλληλοποσταρισμα...

Η εκτιμηση μου ειναι ακομα μεγαλυτερη, σε ατομα που ενω δεν με ηξεραν,εντελως αβιαστα κ ανετα με δεχτηκαν κ με βοηθησαν.Κ μονο απο αυτα νιωθω να ζητησω συγνωμη κ να πω ενα μεγαλο ευχαριστω...Ο σεβασμος κερδιζεται.Δεν χαριζεται.Κ καποια ατομα ειναι τοσο καλα με τον εαυτο τους,που μου τον χαρισαν,κ ας μην τον κερδισα βαζοντας στη μεση το ψεμμα του φυλου...
Old Jul 25, 2009 | 03:41 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Old Jul 25, 2009 | 03:53 AM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

Old Jul 25, 2009 | 04:05 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Τώρα αυτοί οι δύο είναι συνεννοημένοι να μας σπάσουν τα νεύρα. Το θέμα είναι που βρίσκουν την όρεξη να γράφουν τέτοια κατεβατά.
Old Jul 25, 2009 | 05:25 AM
package's Avatar
Registered User

Μόλις κατάλαβα ποιος είναι ο Action.
Old Jul 25, 2009 | 05:27 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Αφού είπαμε...εγώ είμαι!
Old Jul 25, 2009 | 05:29 AM
package's Avatar
Registered User

Δεν είσαι εσυ. Τώρα σιγουρεύτηκα. Απλά είδα κάτι και άλλαξα γνώμη.

All times are GMT -8. The time now is 01:59 AM.