ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by lalakis2000,Jul 27 2009, 04:08 PM
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
....ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............
....ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............

δε gamay που δε gamay θα πληρώσω κιόλας.
Θέλω να ξέρετε ότι καταβάλλω υπεράνθρωπη προσπάθεια για να μη μπω στο τόπικ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ και χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα 
Ισμήνη τα δύο λλ εξαιρετικά αφιερωμένα για πάρτη σου.

Ισμήνη τα δύο λλ εξαιρετικά αφιερωμένα για πάρτη σου.
Originally Posted by lalakis2000,Jul 27 2009, 05:52 AM
Θέλω να ξέρετε ότι καταβάλλω υπεράνθρωπη προσπάθεια για να μη μπω στο τόπικ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ και χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα 

Αντωνη σε παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωω
Ξέρεις πως είναι αυτά...
Έρχονται από το πουθενά...
Μου χει χαλάσει το ψυγείο 2η φορά μέσα στην εγγύηση και έχω βρει νέο χόμπυ - ή θα μου το αντικαταστήσουν ή θα τους σπάσω τα νεύρα και θα τους φάω τα λεφτά με καταγγελίες σε Ινστιτούτα Καταναλωτών και τέτοια. Θα ακούνε Αντωνάκης και θα τρέχουν
Νιώθω σαν τον Μάικλ Ντάγκλας όταν πήγε να παραγγείλει μπέργκερ στις 12.01
Μία κοντόκανη μου λείπει
Έρχονται από το πουθενά...
Μου χει χαλάσει το ψυγείο 2η φορά μέσα στην εγγύηση και έχω βρει νέο χόμπυ - ή θα μου το αντικαταστήσουν ή θα τους σπάσω τα νεύρα και θα τους φάω τα λεφτά με καταγγελίες σε Ινστιτούτα Καταναλωτών και τέτοια. Θα ακούνε Αντωνάκης και θα τρέχουν
Νιώθω σαν τον Μάικλ Ντάγκλας όταν πήγε να παραγγείλει μπέργκερ στις 12.01
Μία κοντόκανη μου λείπει
Θοδωρή μεθαύριο το πρωί θα έρθουν να ξανα-ειδούν το ψυγείο μου.
Μήπως θες να είσαι παρόν όταν θα έρθει ο τεχνικός της NASA με το team να δουν αυτό το θαύμα της τεχνολογίας από τι πάσχει;
Ξέρεις, είναι ευκαιρία, με ότι έχεις μαζέψει εδώ και κανα δυο χρόνια να ξεδώσεις μονομιάς.
Μήπως θες να είσαι παρόν όταν θα έρθει ο τεχνικός της NASA με το team να δουν αυτό το θαύμα της τεχνολογίας από τι πάσχει;
Ξέρεις, είναι ευκαιρία, με ότι έχεις μαζέψει εδώ και κανα δυο χρόνια να ξεδώσεις μονομιάς.