ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V
Eγώ πάλι λέω ότι υπάρχουν πολλά ευχάριστα πράγματα για να περνάμε την ώρα μας από το να πετάμε υπονοούμενα και να δημιουργούμε φασαρίες χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
Και αν υπάρχει λόγος, τότε τα προσωπικά μπορούν να λυθούν και εκτός φόρουμ με ένα τηλέφωνο, ένα μήνυμα, ένα μπουκέτο λουλούδια, σοκολατάκια, αρκουδάκια κλπ.
Αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο να χαλάμε τις καρδιές μας.
Και το λέω καταλαβαίνοντας πολύ καλά τι και ποιον αφορά. Και αυτό τον καιρό επειδή τα φυτικά δεν με πιάνανε παίρνω και χημικά.
Προβλέπω να φουσκώνω σύντομα.
Υ.Γ.: Χτες ήταν η γιορτή της γυναίκας. Οι γυναίκες έχουν πάρα πολλά στραβά (όχι όλες, υπάρχουν μερικές που απλά έχουν άπειρα) αλλά στο τέλος είναι γυναίκες. Και τις θέλουμε γιατί μας ομορφαίνουν τη ζωή.
Επειδή λοιπόν εμείς εδώ δεν έχουμε πολλές, ας τις φροντίσουμε. Κι αν κάπου διαφωνήσουμε μαζί τους, υπάρχει και ωραίος τρόπος να το πούμε, χωρίς να δημιουργήσουμε μεσανατολικό.
Ξαναλέω, γιατί είμαστε παρεά. Νομίζω δηλαδή.
Και αν υπάρχει λόγος, τότε τα προσωπικά μπορούν να λυθούν και εκτός φόρουμ με ένα τηλέφωνο, ένα μήνυμα, ένα μπουκέτο λουλούδια, σοκολατάκια, αρκουδάκια κλπ.
Αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο να χαλάμε τις καρδιές μας.
Και το λέω καταλαβαίνοντας πολύ καλά τι και ποιον αφορά. Και αυτό τον καιρό επειδή τα φυτικά δεν με πιάνανε παίρνω και χημικά.
Προβλέπω να φουσκώνω σύντομα.
Υ.Γ.: Χτες ήταν η γιορτή της γυναίκας. Οι γυναίκες έχουν πάρα πολλά στραβά (όχι όλες, υπάρχουν μερικές που απλά έχουν άπειρα) αλλά στο τέλος είναι γυναίκες. Και τις θέλουμε γιατί μας ομορφαίνουν τη ζωή.
Επειδή λοιπόν εμείς εδώ δεν έχουμε πολλές, ας τις φροντίσουμε. Κι αν κάπου διαφωνήσουμε μαζί τους, υπάρχει και ωραίος τρόπος να το πούμε, χωρίς να δημιουργήσουμε μεσανατολικό.
Ξαναλέω, γιατί είμαστε παρεά. Νομίζω δηλαδή.
Η μπιχτη και το υπονοουμενο παντως παει συνεφο σημερα... Να μην πω σαν το χθεσινο χιονι...
Τι ωραια... καιρο ειχα να δω και λιγο ACTION στο forum....
(Που να ναι αυτη η ψυχη?)
Απο την αλλη ο μπενι μπενασι τσαντιστηκε
Και η μπιχτη συνεχιζεται... Πωωωωω, κατσε να βγαλω τα ΠΟΠ ΚΟΡΝ!
Αγαπη μου να προσεχεις εδω μεσα σημερα... παω Σουπερ Μαρκετ και επιστρεφω!
Σας αγαπαω ολους...
Τι ωραια... καιρο ειχα να δω και λιγο ACTION στο forum....
(Που να ναι αυτη η ψυχη?) Απο την αλλη ο μπενι μπενασι τσαντιστηκε
Και η μπιχτη συνεχιζεται... Πωωωωω, κατσε να βγαλω τα ΠΟΠ ΚΟΡΝ!
Αγαπη μου να προσεχεις εδω μεσα σημερα... παω Σουπερ Μαρκετ και επιστρεφω!
Σας αγαπαω ολους...