ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V
Originally Posted by actinf' timestamp='1311933383' post='20827098

Βαριέμ..................χρρρρρρρρρ ρρρρρ........ψςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςς..........zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (κοιμάμαι από τη νύστα για όσους δεν κατάλαβαν και ψιλοροχαλίζω κιόλας - ψιλό, όχι σαν κάτι άλλους - γιατί έχω κουραστεί πολύ να βαριέμαι από χτες).
Τα γκομενάκια δεν ήρθαν by the way. Κανονίστε.
Τα γκομενάκια δεν ήρθαν by the way. Κανονίστε.
Σαν κάτι άλλους είπα...δεν είπα σαν κάτι άλλες...δεν κοιμόμαστε μόνο μαζί σας (δηλαδή στον ίδιο χώρο, δια να μην παρεξηγηθώ) δεσποινίς...κοιμόμαστε και με άλλο κόσμο ενίοτε...sometimes....parfois...εκτός αν έχετε αναλάβει συνήγορος του πολίτου...
Αφήστε που δεν ονομάτισα κανέναν....
Εξάλλου, το ροχαλητό τι δείχνει....; Μίαν υγειήν κόπωσιν δείχνει... Και δια τι κουράζονται οι άνθρωποι...;
Μα από την οδήγηση φυσικά!
Πόοοοοοοποοοοοοοο αυτή η λογοκρισία στο φόρουμ....κουβέντα δεν μπορείς να πεις τελικά...
Αφήστε που δεν ονομάτισα κανέναν....
Εξάλλου, το ροχαλητό τι δείχνει....; Μίαν υγειήν κόπωσιν δείχνει... Και δια τι κουράζονται οι άνθρωποι...;
Μα από την οδήγηση φυσικά!
Πόοοοοοοποοοοοοοο αυτή η λογοκρισία στο φόρουμ....κουβέντα δεν μπορείς να πεις τελικά...
Λαλάκις....
Ο φέρων την ιστορικήν ευθύνην να αναστήσει το φόρουμ...
Να δείξει στα νέα μέλη ποιο λάδι να χρησιμοποιούν (Copertone), ποιο κορωνοπήνιο να διαλέξουν (μαμά) και πως να οδηγούν γρήγορα σε στροφές (στο Playstation)...
Δεν είναι ο ΓΑΠ του φόρουμ!
Είναι ο ΓΑΜ του φόρουμ
Ο φέρων την ιστορικήν ευθύνην να αναστήσει το φόρουμ...
Να δείξει στα νέα μέλη ποιο λάδι να χρησιμοποιούν (Copertone), ποιο κορωνοπήνιο να διαλέξουν (μαμά) και πως να οδηγούν γρήγορα σε στροφές (στο Playstation)...
Δεν είναι ο ΓΑΠ του φόρουμ!
Είναι ο ΓΑΜ του φόρουμ
Νόμιζα ότι το status μας στο facebook ήταν 'Ελεύθερη σχέση'.
Άλλαξε κάτι και δεν το έμαθα; Έχω καιρό να δω Star Channel
Αλήθεια εσύ Ισμήνη μόνο μαζί μου κοιμάσαι...;
Κορώνα στο κεφάλι σου και τέτοια;
Με δικά σου λόγια έτσι...μη ζοριστείς στην απάντηση
Lalakis - κολλάζει τις αθώες κορασίδες ακόμα και μέσα στο 15-Αύγουστο
Άλλαξε κάτι και δεν το έμαθα; Έχω καιρό να δω Star Channel
Αλήθεια εσύ Ισμήνη μόνο μαζί μου κοιμάσαι...;
Κορώνα στο κεφάλι σου και τέτοια;
Με δικά σου λόγια έτσι...μη ζοριστείς στην απάντηση
Lalakis - κολλάζει τις αθώες κορασίδες ακόμα και μέσα στο 15-Αύγουστο