ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V
Αντώνη....βάλε - βγάλε τα μάστερ οικονομιάς...δεν ξέρω τι θα κάνεις....το κλαμπ έχει πάρει την κάτω βόλτα...το 2011,πραγματικά γύρισαν τα πάνω κάτω...μεγάλες απώλειες από αγαπητά πρόσωπα.....που θα πάει???
νταξ.. για μένα μην ανησυχείτε.. βλέπεις είναι 03' και κάποιος που ψάχνει s αυτόν τον καιρό, θα προτιμήσει ένα ap2 και γενικά, δε θεωρώ ότι μπορεί να βρεθεί εύκολα κάποιος που θα εκτιμούσε την αξία του suzuka μου, ειδικά αν δεν έχεις μπει στη διαδικασία να δεις πόσο κοστίζουν όλα αυτά τα έξτρα μαραφέτια που κουβαλάει μαζί του.. και ειδικά όταν δε μπορείς να κατανοήσεις πόσο σημαντικό είναι να μην έχει βάψει τίποτα ένα αυτοκίνητο 8 χρόνων.. τα καλά κοστίζουν και δε φαίνεται να είναι εποχή για καλά πράγματα..
Παρ'όλα αυτά, αν δεν είχα τη συντήρηση του 2λιτρου, θεωρώ πως θα ήμουν λιγάκι πιο άνετος..
Αν, πάλι, δεν πουληθεί.. δε με χαλάει να έχω ένα καταπληκτικό αυτοκίνητο που με το που μπεις, έχεις ξεχάσει τα πάντα και σου ανεβάζει την αδρεναλίνη στο ζενίθ..
Καλημέρα....!!
Παρ'όλα αυτά, αν δεν είχα τη συντήρηση του 2λιτρου, θεωρώ πως θα ήμουν λιγάκι πιο άνετος..
Αν, πάλι, δεν πουληθεί.. δε με χαλάει να έχω ένα καταπληκτικό αυτοκίνητο που με το που μπεις, έχεις ξεχάσει τα πάντα και σου ανεβάζει την αδρεναλίνη στο ζενίθ..
Καλημέρα....!!
Περνώντας σαν κομήτης και διαβάζοντας τα λίγα όσα ποστ γίνονται πλέον στο forum, δύο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό....
1ον Αναπολώ τις ημέρες που δεν αγόραζες S με κάτω από 30.000€.....με ότι συνεπαγόταν αυτό......
2ον Έχει που έχει "πεθάνει" το forum, αποτελειώστε το....
.....ο νοών νοείτω και όποιος καταλάβει κατάλαβε.....
1ον Αναπολώ τις ημέρες που δεν αγόραζες S με κάτω από 30.000€.....με ότι συνεπαγόταν αυτό......
2ον Έχει που έχει "πεθάνει" το forum, αποτελειώστε το....
.....ο νοών νοείτω και όποιος καταλάβει κατάλαβε.....