ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V
[/quote]
..Ασ'τα αυτά...
Είσαι αρκετά γάτα ωστε να καταλάβεις χωρίς να γνωρίζεις κάποιον προσωπικά...
Συγνώμη αν ακουστώ κάπως, αλλά είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα....
[/quote]
αν καταλαβα καλα εννοεις για τα ορθογραφικα μου λαθοι?αν ειναι αυτο τοτε
1-επειδη εχουν περαση 17 χρονια απο τοτε που σταματησα την 1η λυκειου κοπως καταλαβενεις δεν ημουν κο καλυτερος μαθητης δικεολογουμαι καπως
2-η δουλεια μου τυχενει να ειναι χηρονακτικη κ οχι γραφειου για να μπορεσω εστω να θυμηθω αυτα που εμαθα ,παλι δικεολογουμαι καπως,
παρεπιπτωντος να σου πω οτι δουλευω απο τα 11 μου.
3-μετα απο μια καλη δοση σεξ το μονο σιγουρο ειναι οτι εκεινη την ωρα δεν θα καθομουν να σπασω το κεφαλι μου για τα ορθογραφικα λαθη,δικεολογουμαι καπως
4-ναι μπορω να γραφω καλυτερα αλλα θελει λιγο σκεψει κ να σου πω την αληθεια βαριεμαι(κακως παντως)
5-το οτι εισαι πιο παλιος απο εμενα στο φορουμ δε σημενει οτι σου δινει το δικαιωμα να προσβαλεις τον καθεναν για οποιοδιποτε θεμα ισα ισα πρεπει να εισαι παραδειγμα,μη το κανουμε σαν το στρατο
6-εσυ ρε παιδι μου απ οσα λεγαμε αυτο καταλαβες?λογικα θα εισαι σειρα με τον γιωργακι
7-επειδη δεν σε ξερω να δω με τι επιπεδω επικοινωνεις δεν μπορω να σου απαντησω καταληλλα, γιατι εγω ειμαι ευκολος ανθρωπος κ επικοινωνω με πολλα επιπεδα
8-μη το πεις........παλι εκανα λαθει γιατι βαριεμαι να σκεφτω(κακως παλι)
9-θα μπορουσα καλιστα να βαλω εκεινη τη μ@λακια κ τα ορθογραφικα μου να ηταν τζετ δε γουσταρο ομως προτιμω οπως ειμαι
10-εμενα παντως μου ακουγετε καπως,εσενα πως θα σου ακουγωταν αν σου ελεγα
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΕΓΑΙΤΕ Κ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΤΕΝΗΖΕΤΕ?
11-πιστευω να σε καλυψα οχι τιποτα αλλο βαριεμαι να συνεχισω
φιλικους χαιρετησμους
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ