ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_a...12/2011_420303
Τέτοια ανησυχία ούτε όταν βρίσκεται η χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και πολλών άλλων συμφορών δεν εκφράζει ο μπαρμπα-Κύριλλος.
Όλο και περισσότερο πείθομαι ότι όλα είναι προιόν της φαντασίας μας.
Όπως και η Siemens, το Χρηματηστήριο, η Ολυμπιάδα, οι μίζες για τα όπλα...
Μαζί τα φάγαμε, όπως το πε μια ψυχή...
Τέτοια ανησυχία ούτε όταν βρίσκεται η χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και πολλών άλλων συμφορών δεν εκφράζει ο μπαρμπα-Κύριλλος.
Όλο και περισσότερο πείθομαι ότι όλα είναι προιόν της φαντασίας μας.
Όπως και η Siemens, το Χρηματηστήριο, η Ολυμπιάδα, οι μίζες για τα όπλα...
Μαζί τα φάγαμε, όπως το πε μια ψυχή...
Αυτή η Αστραλία, τα καλύτερα παιδιά μας έχει πάρει.
Ο Εφραίμ θα πάει καμουφλαρισμένος καρχαρίνι για να μην τον πιάσουν οι κακοί άθρωποι μυστικοί υπερπράχτορες που θέλουν το κακό των μοναστηριών και των παπαροκάδων.
Μετά θα σκάσει η Sailor Moon να τον σώσει ενώ θα είναι stand-by οι Τhundercats, o Hulk, o Non-human και ο Γιώργος Καπουτζίδης.
Εννοείται ότι ανάμεσα στα φύλλα του κοκοφοίνικα θα βρίσκεται κρυμμένος ο Τρύφων Σαμαράς γιατί οι μπούκλες του Εφραίμ πιάνουν ψαλίδα και θέλουν περιποίηση με σιλικόνη, την οποία θα στείλει ο Πούτιν με τον Υπερσιβηρικό.
Ο Εφραίμ θα πάει καμουφλαρισμένος καρχαρίνι για να μην τον πιάσουν οι κακοί άθρωποι μυστικοί υπερπράχτορες που θέλουν το κακό των μοναστηριών και των παπαροκάδων.
Μετά θα σκάσει η Sailor Moon να τον σώσει ενώ θα είναι stand-by οι Τhundercats, o Hulk, o Non-human και ο Γιώργος Καπουτζίδης.
Εννοείται ότι ανάμεσα στα φύλλα του κοκοφοίνικα θα βρίσκεται κρυμμένος ο Τρύφων Σαμαράς γιατί οι μπούκλες του Εφραίμ πιάνουν ψαλίδα και θέλουν περιποίηση με σιλικόνη, την οποία θα στείλει ο Πούτιν με τον Υπερσιβηρικό.
Αγαπητοί mods και COs και whatever τέλος πάντων...,
Πάω να κάνω like στο post του τρισμέγιστου lalaki (χωρίς να έχω κάνει κανένα άλλο like σήμερα αλλά και γενικότερα την τελευταία εβδομάδα τουλάχιστον) και το γ@#$@νο το π@π@ρο-φόρουμ μου λέει:
Αποτυχία ενέργειας: Έχετε φθάσει στο μέγιστο όριο θετικών ψήφων για σήμερα
Θα ήθελε παρακαλώ κάποιος να μου εξηγήσει το γιατί?????
Ευχαριστώ που δε θα με γράψετε στ @@ σας,
η πάντα πιστή σας ψηφοφόρος,
Χ-μπλάντυ!
Πάω να κάνω like στο post του τρισμέγιστου lalaki (χωρίς να έχω κάνει κανένα άλλο like σήμερα αλλά και γενικότερα την τελευταία εβδομάδα τουλάχιστον) και το γ@#$@νο το π@π@ρο-φόρουμ μου λέει:
Αποτυχία ενέργειας: Έχετε φθάσει στο μέγιστο όριο θετικών ψήφων για σήμερα
Θα ήθελε παρακαλώ κάποιος να μου εξηγήσει το γιατί?????
Ευχαριστώ που δε θα με γράψετε στ @@ σας,
η πάντα πιστή σας ψηφοφόρος,
Χ-μπλάντυ!
Πολύ σοβαρό το πρόβλημά σου, Μπλόντιε.. Όταν βρω χρόνο, θα κάτσω να κάνω μία έρευνα, ταυτόχρονα θα στείλω PM διαμαρτυρίας στους διαχειριστές, να οργανώσω τα αποτελέσματα και όταν καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα, θα ειδοποιήσω ASAP..
Μέχρι τότε, το ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά... υπομονή..! Είμαστε στο πλευρό σου..!
Μέχρι τότε, το ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά... υπομονή..! Είμαστε στο πλευρό σου..!
Όχι, νομίζω είναι και κάποιοι μόνιμοι που χαλάνε την πιάτσα.
Είμαι στα πρόθυρα να αφήσω ελέυθερο τον Λαλάκη απλά φοβάμαι για τον χρόνο που θα χρειαστεί για να επανέλθει μετά η χλωρίδα και η πανίδα του φόρουμ.
Είμαι στα πρόθυρα να αφήσω ελέυθερο τον Λαλάκη απλά φοβάμαι για τον χρόνο που θα χρειαστεί για να επανέλθει μετά η χλωρίδα και η πανίδα του φόρουμ.
Οχι απλώς να τον αφήσεις, να του δώσεις ρητή εντολή να κάνει φασίνα!!!! 
Btw, δε θέλω να γίνομαι κουραστική, αλλά εξακολουθώ να μη μπορώ να κάνω like σε posts. Θα είχε κάποιος την ευγενή διάθεση ν ασχοληθεί και να μου πει το γιατί μη τα κάνω όλα π#@$!α εδώ μέσα??
Btw, δε θέλω να γίνομαι κουραστική, αλλά εξακολουθώ να μη μπορώ να κάνω like σε posts. Θα είχε κάποιος την ευγενή διάθεση ν ασχοληθεί και να μου πει το γιατί μη τα κάνω όλα π#@$!α εδώ μέσα??