ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V
εγω του εβαλα και πινακιδες.. η καλυτερη βελτιωση ever... χωρις πλακα,τα λαστιχα που ειχα αφησει μπροστα (γιατι τα πισω τα ειχα ξεζανταρει) την ακουσαν stereo παρα το γεγονος οτι κινουσα το αυτοκινητο ανα καποια διαστηματα..ισως το γεγονος οτι δεν εκαναν κυκλους θερμοκρασιων και απλα τσουλουσαν δεν επετρεψε στη γομα να διατηρησει τις ιδιοτητες που ειχε πριν το ακινητοποιησω...
εγω του εβαλα και πινακιδες.. η καλυτερη βελτιωση ever... χωρις πλακα,τα λαστιχα που ειχα αφησει μπροστα (γιατι τα πισω τα ειχα ξεζανταρει) την ακουσαν stereo παρα το γεγονος οτι κινουσα το αυτοκινητο ανα καποια διαστηματα..ισως το γεγονος οτι δεν εκαναν κυκλους θερμοκρασιων και απλα τσουλουσαν δεν επετρεψε στη γομα να διατηρησει τις ιδιοτητες που ειχε πριν το ακινητοποιησω...
ή αν έχεις γνωστό λάστιχά που να καθαρίζει σλικ
πές του να στα πάρει λίγο.
Originally Posted by eddiex' timestamp='1363893749' post='22419117
Θεωρειται βελτιωση το πλυσιμο του αυτοκινητου? Γιατι μονο αυτο εχω κανει απο περυσι. Αν ειναι να ανοιξω τοπικ.
Αν το έχεις αφήσει και το έχουν καταχέσει τα περιστέρια όπως και να το κάνεις είναι ελάφρωμα

Αν είναι αυτού που νομίζω τα έβαλε μόνο για ένα διαγωνισμό ήχου αφού κολητός του έχει κατάστημα με ηχοσυστήματα και δεν είναι κάγκουρας ο τύπος