ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V
Originally Posted by SBIT,Feb 9 2011, 11:16 PM
που ξενύχταγες πάλι εχθές? Κερατέα?χαχαχαχα
Το χόμπυ που έγινε συνήθεια!!
Εχθές φίλε έκατσα σπιτάκι μου και έλιωσα. Λίγο ταινία, λίγο ps3, λίγο φόρουμ, φαγάκι κτλ.
Απλά για κάποιο λόγο τα έχω παίξει απο το πρόγραμμα που κάνω τον τελευταίο καιρό και το πρωί δεν την παλεύω καθόλου να σηκωθώ.
Με χαλάει λίγο και το κλίμα στην δουλειά οπότε 2 οι λόγοι που δεν γουστάρω να σηκώσω το κορμί μου
Αυτό είναι το χειρότερο να σηκώνεσαι για δουλειά και να ξέρεις ότι ψυχολογικά σε χαλάνε τα άτομα και η κατάσταση εκεί!!!!! Αστα να πάνε!!!!
Το 'λίγο PS3' μου άρεσε!!!!!
(μπορεί και να μην πρόλαβες να φάς!)χαχαχα
Το 'λίγο PS3' μου άρεσε!!!!!
(μπορεί και να μην πρόλαβες να φάς!)χαχαχα
Μπα, δεν είχα πολλή όρεξη εχθές ομολογώ οπότε ήταν όντως λίγο. Μετά απο κάποια ώρα το είχα βάλει στον αυτόματο (έχει ενα mode που κάνεις τον race manager) και έτρεχε μόνο του.
Εσύ τι κάνεις αγόρι, η δουλειά εκει τι λέει?
Εσύ τι κάνεις αγόρι, η δουλειά εκει τι λέει?
Καλημέρα και από εμένα!
Χτες έβαλα επιτέλους και τα λάστιχα. Θα περιμένω 10 μερούλες να "κάτσουν" και λίγο τα ελατήρια και νομίζω θα είμαι έτοιμος για την επόμενη συνάντηση στον καρτόδρομο.
Αν και μετά τις Σέρρες σας βλέπω να τον κόβετε τον καρτόδρομο
Χτες έβαλα επιτέλους και τα λάστιχα. Θα περιμένω 10 μερούλες να "κάτσουν" και λίγο τα ελατήρια και νομίζω θα είμαι έτοιμος για την επόμενη συνάντηση στον καρτόδρομο.
Αν και μετά τις Σέρρες σας βλέπω να τον κόβετε τον καρτόδρομο
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Κι εγω μεσα, ειχε μπολικες ταινιες. Βλεπω σημερα οτι εχει παλι καλο καιρο αλλα παιζει μονο γραφειο σημερα. Τη Δευτερα λενε οτι θα ξεκινησουν οι βροχες παλι. 
By the way, θα ειναι κανεις προς Κινεζο μερια το Σαββατο? Θα παω για σερβιτσιο το S2000 τελικα και οχι το CR-V. Ξερετε, τα κλασσικα... ρυθμιση βαλβιδων, φιλτρο βενζινης κτλ., οποτε απο το πρωι, ολη μερα εκει θα ειμαι για S2K service day!
ΥΓ: Καλοριζικα ακτινιφα.

By the way, θα ειναι κανεις προς Κινεζο μερια το Σαββατο? Θα παω για σερβιτσιο το S2000 τελικα και οχι το CR-V. Ξερετε, τα κλασσικα... ρυθμιση βαλβιδων, φιλτρο βενζινης κτλ., οποτε απο το πρωι, ολη μερα εκει θα ειμαι για S2K service day!

Thanks Μάριε 
Αλήθεια, τώρα που δίνεις όλα αυτά τα πράγματα με έχεις προβληματίσει. Δεν ξέρω τί μπορεί να είναι στο μυαλό σου. Ίσως σκέφτηκες να πάρεις τον άξιο αντικαταστάτη του CRX, το υπέροχο eco-reality CRZ με τα 124 δαιμονισμένα άλογα για το οποίο είμαστε περίφανοι ως ιδιοκτήτες Honda.

Αλήθεια, τώρα που δίνεις όλα αυτά τα πράγματα με έχεις προβληματίσει. Δεν ξέρω τί μπορεί να είναι στο μυαλό σου. Ίσως σκέφτηκες να πάρεις τον άξιο αντικαταστάτη του CRX, το υπέροχο eco-reality CRZ με τα 124 δαιμονισμένα άλογα για το οποίο είμαστε περίφανοι ως ιδιοκτήτες Honda.
Originally Posted by energetic,Feb 10 2011, 12:12 AM
Κι εγω μεσα, ειχε μπολικες ταινιες. Βλεπω σημερα οτι εχει παλι καλο καιρο αλλα παιζει μονο γραφειο σημερα. Τη Δευτερα λενε οτι θα ξεκινησουν οι βροχες παλι.