ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ GΑΜΕS - ΧΒΟΧ360 / PS3 / WII
ΧΘες πηρα το Modern Warfare 2..λιγο αργοπορημενα αλλα δεν πειραζει.. ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!! ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ!!!! Ο'τι καλυτερο σε 1st person εχω παιξει!!Σε λιγο καιρο βγαινει και το Black Ops.
Originally Posted by leftis,Oct 28 2010, 01:07 AM
ΧΘες πηρα το Modern Warfare 2..λιγο αργοπορημενα αλλα δεν πειραζει.. ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!! ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ!!!! Ο'τι καλυτερο σε 1st person εχω παιξει!!Σε λιγο καιρο βγαινει και το Black Ops.
Originally Posted by leftis,Oct 28 2010, 03:45 PM
Μολις τερματισα το story mode. Μπηκα για πλακα να παιξω online! χαχχαχαχ! Τα παληκαρακια εκει μεσα δεν παλευονται! Ουτε 5λεπτο δεν αντεξα ζωντανος!! 

Originally Posted by S2johnyK,Oct 20 2010, 03:54 AM
Τζόνυ,το μήνυμά σου,μάλλον συμπέφτει με άδεια ορκομωσίας.Λέτε να λιποτακτήσω?
Red Dead Redemption.
Το Grand Theft Auto της Άγριας Δύσης.
Πάρα πολύ καλό! Ελευθερία σε σενάρια, κίνηση κτλ.
Καλοφτιαγμένο και νομίζω μπορεί να σε κρατήσει.
Αν και εμένα αυτά τα παιχνίδια που έχουν ΤΟΣΗ ελευθερία στο τέλος με κάνουν και βαριέμαι γιατί χάνω το focus μου.
Υ.Σ:
Πληροφοριακά, ένας φίλος μου με ενημέρωσε για το www.play.com
Αγγλικό shop (έχει και καινούργια αλλά και μτχ παιχνίδια) το οποίο έχει δωρεάν μτφ για Ελλάδα.
Το Grand Theft Auto της Άγριας Δύσης.
Πάρα πολύ καλό! Ελευθερία σε σενάρια, κίνηση κτλ.
Καλοφτιαγμένο και νομίζω μπορεί να σε κρατήσει.
Αν και εμένα αυτά τα παιχνίδια που έχουν ΤΟΣΗ ελευθερία στο τέλος με κάνουν και βαριέμαι γιατί χάνω το focus μου.
Υ.Σ:
Πληροφοριακά, ένας φίλος μου με ενημέρωσε για το www.play.com
Αγγλικό shop (έχει και καινούργια αλλά και μτχ παιχνίδια) το οποίο έχει δωρεάν μτφ για Ελλάδα.
Originally Posted by Nabu,Nov 8 2010, 11:06 AM