ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ GΑΜΕS - ΧΒΟΧ360 / PS3 / WII
To Σ/Κ που πέρασε είχα την ευκαιρία να παίξω (δυστυχώς για λίγο) για 1η φόρα το rFactor.
Ένα έχω να πω...ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ.
Τι GT5 και λαμακιες ο ρεαλισμός σε αυτό το παιχνίδι τα σπάει.
Μπορεί από γραφικά να μην λέει τίποτα φοβερό αλλά ο τρόπος που έβγαινα με το S από την κάτω φουρκέτα στο καρτοδρομο με τέρμα γκάζι και την ουρά να ανοίγει την τροχιά της σταδιακά όσο επέμενα στο γλυκό πετάλι με τα χέρια να μικροδιορθωνουν μέχρι την επόμενη αριστερή ήταν κάτι που πρώτη φόρα βίωνα.
Βέβαια μεγάλο ρόλο έπαιξε και η G27 (α ρε Godgivings) η οποία σε PC δείχνει πραγματικά τα "δόντια της".
Μακάρι να είχα τα γκαφρα να μπορούσα να βάλω το rFactor σε μεγάλη οθόνη και με ένα playseat σε συνδυασμό με μια G27 να μην ξαναβγώ από το σπίτι αλλά ... όπως λέει και ο λαός "Είναι πολλά τα λεφτά Γιάννη
"
Ένα έχω να πω...ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ.
Τι GT5 και λαμακιες ο ρεαλισμός σε αυτό το παιχνίδι τα σπάει.
Μπορεί από γραφικά να μην λέει τίποτα φοβερό αλλά ο τρόπος που έβγαινα με το S από την κάτω φουρκέτα στο καρτοδρομο με τέρμα γκάζι και την ουρά να ανοίγει την τροχιά της σταδιακά όσο επέμενα στο γλυκό πετάλι με τα χέρια να μικροδιορθωνουν μέχρι την επόμενη αριστερή ήταν κάτι που πρώτη φόρα βίωνα.
Βέβαια μεγάλο ρόλο έπαιξε και η G27 (α ρε Godgivings) η οποία σε PC δείχνει πραγματικά τα "δόντια της".
Μακάρι να είχα τα γκαφρα να μπορούσα να βάλω το rFactor σε μεγάλη οθόνη και με ένα playseat σε συνδυασμό με μια G27 να μην ξαναβγώ από το σπίτι αλλά ... όπως λέει και ο λαός "Είναι πολλά τα λεφτά Γιάννη
"
Originally Posted by Gkou2000,Dec 13 2010, 10:34 PM
S2johnyK εισαι ευπροσδεκτος σπιτι μου (oπως κι ολα τα παιδια τ club) οποτε θες για rFactor!.Βεβαια μου λειπει το playseat αλλα πιστευω θα βολευτεις ευκολα.. 

Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Για οσους εχουν iPhone, iPod Touch ή iPad, σας προτεινω να παιξετε το Infinity Blade οπου ειναι το πρωτο παιχνιδι σε πλατφορμα OS που χρησιμοποιει τη μηχανη του Unreal 3. Περισσοτερα εδω.
Originally Posted by energetic,Dec 14 2010, 01:13 PM
Για οσους εχουν iPhone, iPod Touch ή iPad, σας προτεινω να παιξετε το Infinity Blade οπου ειναι το πρωτο παιχνιδι σε πλατφορμα OS που χρησιμοποιει τη μηχανη του Unreal 3. Περισσοτερα εδω.
Registered User
Originally Posted by Dorikin,Dec 14 2010, 12:59 PM
Σε free trial δεν υπαρχει?Δεν το βρισκω στο App Store.
Registered User
Εχω τρελαθεί με το LEFT 4 DEAD 2! Δεν υπάρχει το παιχνίδι, έχουμε λιώσει μιλάμε! Δείτε εδω ολοκληρο το video να παθετε πλακα!

[media]http://www.youtube.com/watch?v=ihfpFhw63k4 [/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=ihfpFhw63k4 [/media]