Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΠΑΤΗ S.O.S

Thread Tools

Old Feb 17, 2011 | 08:52 AM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

Default ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΠΑΤΗ S.O.S

ΚΡΑΤΑΩ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ,ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΥΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ(ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ALEXIS S2 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ..

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ CAR.GR ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΕ,ΤΡΟΠΕΤΑ HONDA ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ,FACELIFT ΦΑΝΑΡΙΑ, SPOON ΦΡΕΝΑ ΚΤΛ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ..

ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ ΤΙΜΗ ΓΙΑ FACELIFT ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ..ΜΟΥ ΛΕΕΙ 400Ε.ΩΡΑΙΑ ΛΕΩ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΑ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.10 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΝΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ 400Ε.ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ,ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΤΛ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛ ΚΑΙ Μ ΛΕΕΙ ΦΙΛΕ ΠΑΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΝΩ ΠΙΣΩ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ..ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛ(ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΚΙΔΑ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ.ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ..ΕΝΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ(4)

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ 2 Η ΩΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ...

ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ CAR.GR

http://www.car.gr/parts/view/1260750/

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ BMW ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΑ HONDA,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ..(ΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΣΕΙ)

ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΕΜΑ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ..

ΑΠΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΦΑΓΑ ΑΚΥΡΟ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..400Ε ΕΓΩ ΚΑΙ 700Ε Ο ΑΛΕΞΗΣ...

ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΡΑΤΑΩ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ Η ΣΥΓΚΗΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΘΕΜΑ..

ΕΧΩ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ,ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ,ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΙΑ..Ο ΑΛΕΞΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΩ..

ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΗΜΟΥΝ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΒΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..ΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ??

ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΗΧΘΕΙ FAKE Η ΦΑΣΗ,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ??(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ 1Η ΠΤΗΣΗ..ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΑΠΕΞΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΚΑΤΖΑ..

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ......

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟ TOPIC ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ...
Reply
Old Feb 17, 2011 | 09:14 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Εγω στη θεση σου θα τα αγοραζα με αντικαταβολη για να ειμαι σιγουρος. Κωδικο αποστολης σου εστειλε? Ή απλα πηρες ενα τηλεφωνο στη γενικη ταχυδρομικη και ρωτησες αν εχουν ενα πακετο για Χαλκιδα. Αν εχετε ΑΦΜ και αριθμο λογαριασμου τραπεζης, τοτε θα μαθετε και τα υπολοιπα στοιχεια του.
Reply
Old Feb 17, 2011 | 09:23 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Επισης δεν ειναι τυχαιο που το car.gr προτεινει στο συμβουλο αγορας την λυση της αντικαταβολης.

http://www.car.gr/information/simboulos/
Reply
Old Feb 17, 2011 | 09:23 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Εγώ στα είπα και από το τηλέφωνο όπως και του Αλέξη ότι η τιμή μυρίζει απατεωνιά. Δυστυχώς με πείρατε τηλέφωνο μετά που τα είχατε στείλει τα λεφτά αλλιώς θα σας έβαζα σε σκέψεις. Μάλον εσένα στα είπα από χτες και εσύ τα έβαλες σήμερα Μακάρι να μην είναι έτσι τα πράγματα αλλά μου βρωμάει αρπαχτή και εξαφανίζομαι. Έχω την εντύπωση ότι αυτός θα πούλησε και σε άλλους φανάρια όχι μόνο σε εσάς. Μέσα σε μια μέρα η αγγελία προλάβαινε στην τιμή αυτή να τον πάρουνε καμιά 10αριά τηλέφωνα και να πουλήσει εικονικά πάντα. Τα έχω δει κατά κόρον αυτά
Reply
Old Feb 17, 2011 | 09:24 AM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

Για αντικαταβολη μιλησαμε πρωτα αλλα μετα μου ειπε για αριθμο λογαριασμου καλυτερα..Για κωδικο αποστολης μου ειπε θα με επαιρνε σε 10 λεπτα εκεινη την ωρα γιατι ειχε δουλεια....Αλλα δεν πηρε ποτε..Ουτε στον Αλεξη εδωσε αριθμο αποστολης
Reply
Old Feb 17, 2011 | 09:24 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Ρε kordelino ποτέ δεν αγοράζουμε από κάποιον που δεν ξέρουμε με άλλο τρόπο πέραν της αντικαταβολής

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια θα μου πεις....ξέρω παίζω με τον πόνο σου τώρα αλλά προσέχετε λιγάκι ρε γ@μώτο....τέτοιες μπάζες κάνουν μερικοι και εξαφανίζονται.....

Τεσπα, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να πάρετε τα πράγματά σας.....αν ωστόσο κάτι πάει στραβά συμφωνώ με αυτά που είπε ο Μάριος.....θα βρείτε άκρη με τα στοιχεία που έχετε στα χέρια σας......

Και πάλι εύχομαι να πάνε όλα καλά

Θα περιμένουμε νέα αύριο και από εκεί και πέρα βλέπουμε μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε και εμείς κάπου.....
Reply
Old Feb 17, 2011 | 09:28 AM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

Φανηκε πολυ κομπλε αυτος και γιαυτο εδειξα εμπιστοσυνη...Και η μλκια ξερετε ποια ειναι??Οτι τα χρηματα θα τα εβαζα στην χρεωστικη μου για να παρω κουκουλα απο topsonline που ειναι πιο αναγκαια απο τα φαναρια...!!Ολο μλκιες............

Παιδια εχετε δικιο!!!
Reply
Old Feb 17, 2011 | 09:45 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Τώρα ότι έγινε έγινε....προς γνώση και συμμόρφωση για την επόμενη φορά......κάτσε να δούμε αύριο τι θα γίνει......
Reply
Old Feb 17, 2011 | 10:34 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Τουλάχιστον έχετε ένα σωρό στοιχεία για να μπορέσετε να τον βρείτε. Βλέπω μετά τις Σέρρες να πετάγονται Αλεξανδρουπολη καμιά 10αριά S...

Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά και αύριο να έχεις τα φανάρια
Reply
Old Feb 17, 2011 | 10:35 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by actinf,Feb 17 2011, 09:34 PM
Βλέπω μετά τις Σέρρες να πετάγονται Αλεξανδρουπολη καμιά 10αριά S...
Πολύ καλή η ιδέα σου Τάσο
Reply

All times are GMT -8. The time now is 07:06 PM.