Πισωγλεντηδες του forum ενωθειτε!
Εγραψε ο Θοδωρος!
*Παιδια λετε να βγουμε και εμεις σε καμια πορεια (Μαριος, εγω, Θοθωρης, Βαγγελακης) και να φωναξουμε για την Συγγρου που δεν εχουμε δουλεια. Και αν σκασουν τπτ νευριασμενοι Μπατσοι ή Αναρχικοι στηνουμε και κωλο... ε?
*Παιδια λετε να βγουμε και εμεις σε καμια πορεια (Μαριος, εγω, Θοθωρης, Βαγγελακης) και να φωναξουμε για την Συγγρου που δεν εχουμε δουλεια. Και αν σκασουν τπτ νευριασμενοι Μπατσοι ή Αναρχικοι στηνουμε και κωλο... ε?
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by eddiex,Dec 9 2008, 01:30 PM
Εγραψε ο Θοδωρος!

Να ρωτήσω κάτι και εγώ όμως....
επειδή υπάρχει κρίση και πελατεία πολύ δεν έχουμε, πειράζει αν σπρωχτούμε μεταξύ μας?? Το κλίμα εχθές ήταν πολύ γλυκό και με έβαλε σε σκέψεις
Μπορούμε να το ονομάσουμε "εσωτερική εκπαίδευση" ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντων!
επειδή υπάρχει κρίση και πελατεία πολύ δεν έχουμε, πειράζει αν σπρωχτούμε μεταξύ μας?? Το κλίμα εχθές ήταν πολύ γλυκό και με έβαλε σε σκέψεις
Μπορούμε να το ονομάσουμε "εσωτερική εκπαίδευση" ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντων!
Registered User

Και για να εχετε καθαρο το μυαλο σας, να ποια αυτοκινητα ειναι gay.

https://www.s2ki.com/home/2008/12/22/jetta-...st-cars-of-2008
Registered User
Eddiex καλα που δινεις το παρων, αν και ο tkal_s2k ειναι εκτος ενεργειας και το γυρισε στο αντρικο. Δεν πειραζει ομως διοτι αλλος ενας θα γινει πισωγλεντης την επομενη βδομαδα, και μαλιστα το βαφτισμα του θα γινει δημοσια.
Περισσοτερες πληροφοριες απο κοντα, ετσι για να υπαρχει κι αισθημα.
Περισσοτερες πληροφοριες απο κοντα, ετσι για να υπαρχει κι αισθημα.