Πισωγλεντηδες του forum ενωθειτε!
Σπυρο μηπως μπορεις το στραπονακι μου να το κανεις κιτρινο pls??
Σπυρακο ο εδδιεξ μου εκανε παραπονα πως τον εχεις αφησει εκτος συγγρου-τιμ οπως και ο μαριος πρεπει να κανεις λιγο δουλιτσα ακομα στη photo μαλλον
Σπυρακο ο εδδιεξ μου εκανε παραπονα πως τον εχεις αφησει εκτος συγγρου-τιμ οπως και ο μαριος πρεπει να κανεις λιγο δουλιτσα ακομα στη photo μαλλον
Originally Posted by tkal_s2k,Nov 11 2008, 03:36 PM

Originally Posted by jerryS2K,Nov 11 2008, 04:51 AM
@Heli
Η Χαλκιά, έτσι όπως πάει, θα βγάλει πουλί σε λίγο και θα γίνει η ιέρεια αυτού εδώ του topic.
Η Χαλκιά, έτσι όπως πάει, θα βγάλει πουλί σε λίγο και θα γίνει η ιέρεια αυτού εδώ του topic.
..μα γιατί το λές αυτό,...αφού λέει ότι είναι ''καθαρή'' (όπως ο Κηφισός)Ιέρεια ας γίνει.
Μην μας τον ακουμπήσει...είναι το θέμα...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Αχ καλε, κουκλες σας εβγαλε ο κερατουκλης. Βρε παιδια, εμενα με το πλυσιμο Ariel+Calgon = makes π0π0τρυπ@ τουνελ Νικολιουυυληηη + με λαμπαδα, που με εχετεεεεεε?
lalakis ειπαμε χρονια μπροστα... Θα χρειαστει μια Μενεγακη Νο.2 μετα απο 18 χρονια για το νοημα αυτου του τοπικ...
Χθες παντως δεν ειδα τη "Χαρα" στα σκελια μου.
lalakis ειπαμε χρονια μπροστα... Θα χρειαστει μια Μενεγακη Νο.2 μετα απο 18 χρονια για το νοημα αυτου του τοπικ...

Χθες παντως δεν ειδα τη "Χαρα" στα σκελια μου.