Πισωγλεντηδες του forum ενωθειτε!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Αχ Βαγγελη μου, μπηκες στο νοημα βλεπω. 
Προς ενημερωση οι μονοι πελατες που δεν δεχομαστε ειναι οι αερογ@μ1δ3$.
Ειναι σιχαμα πια και το εχουν απωθημενο.

Προς ενημερωση οι μονοι πελατες που δεν δεχομαστε ειναι οι αερογ@μ1δ3$.

Ειναι σιχαμα πια και το εχουν απωθημενο.
Οχι στους αερογ@μι@δ3ς? Γιατι ρε Μαριε?
Δηλαδη αν ερθει ο Heli ή ο Devillos και γουσταρουν, τι θα πουμε εμεις? οχι? Νομιζω πως εισαι λαθος.
Προς ενημερωση: Εγω παιρνω ολο τον κοσμο ανεξαρτητως επαγγελματος.
Ευχαριστω!
Δηλαδη αν ερθει ο Heli ή ο Devillos και γουσταρουν, τι θα πουμε εμεις? οχι? Νομιζω πως εισαι λαθος. Προς ενημερωση: Εγω παιρνω ολο τον κοσμο ανεξαρτητως επαγγελματος.
Ευχαριστω!
Originally Posted by eddiex,Nov 17 2008, 12:34 AM
Οχι στους αερογ@μι@δ3ς? Γιατι ρε Μαριε?
Δηλαδη αν ερθει ο Heli ή ο Devillos και γουσταρουν, τι θα πουμε εμεις? οχι? Νομιζω πως εισαι λαθος.
Προς ενημερωση: Εγω παιρνω ολο τον κοσμο ανεξαρτητως επαγγελματος.
Ευχαριστω!
Δηλαδη αν ερθει ο Heli ή ο Devillos και γουσταρουν, τι θα πουμε εμεις? οχι? Νομιζω πως εισαι λαθος. Προς ενημερωση: Εγω παιρνω ολο τον κοσμο ανεξαρτητως επαγγελματος.
Ευχαριστω!trellaineis.....kai gia na deis ti eortas eisai esy leo tin epom eni fora na ntithoume apo to omonymo ergo stratiotines...etsi gia na min exoume provlima....
empros stratiotines zoum tria ala alo
Originally Posted by lihoudis2000,Nov 17 2008, 10:50 AM
theodosi mou giati de les tin alitheia afou exei mia psixosi me tis stolares de thimasai tin alli fora mou eixes zitisei na ntitho lokatzis...alla telika kataliksame na malonoume giati kai oi dyo thelame na katsoume sta 4??????axxx trello erotiko mou agori me
trellaineis.....kai gia na deis ti eortas eisai esy leo tin epom eni fora na ntithoume apo to omonymo ergo stratiotines...etsi gia na min exoume provlima....

trellaineis.....kai gia na deis ti eortas eisai esy leo tin epom eni fora na ntithoume apo to omonymo ergo stratiotines...etsi gia na min exoume provlima....

Οτι θελεις θα σου κανω και οτι θελεις θα ντυθω... Εσενα θελω μονο, τα αλλα ειναι απλα εικονικα. Μην σε ξεγαλανε οι κοπελες, μουφα ειναι ολες!
Lihoudis + Ninja = Love and Sex for ever!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Τωρα και με την αδεια του κρατους, για να μην ειναι παρανομο το τοπικ και μας κανουν καμια κομπλα. 
Δεν ειναι τωρα εποχη με την οικονομικη κριση να μας πανε μεσα.

Δεν ειναι τωρα εποχη με την οικονομικη κριση να μας πανε μεσα.