Συγκινηθηκα ρε παιδια...
Καλως αλλα για να βοηθησουμε και εμεις καλο θα ηταν να μιλησουμε για μην μας κακοφαινεται...
Εχω να γραψω κανονικα 2 βδομαδες σχεδον και σημερα που μπορω ουτε "Βλακια" δεν μπορω να πω... Μαλλον δεν θα γραψω αλλο.
Εχω να γραψω κανονικα 2 βδομαδες σχεδον και σημερα που μπορω ουτε "Βλακια" δεν μπορω να πω... Μαλλον δεν θα γραψω αλλο.
Εγω για αυτο εκανα το topic για να ειστε ολοι ενημεροι. Αν νομιζεις οτι μονο ετσι θες να γραφεις, τι να πω ρε Θεοδοση.. Κι εγω τα ιδια με εσας εκανα και δεν βγαζω την ουρα μου απο εξω. Αλλα νομιζω για καλο ειναι. Και στην τελικη αν δεν υπαρχει καταννοηση απο εσας που ειστε παλια μελη, αγαπατε το forum, γνωριζετε τους CO..απο ποιον να την περιμενω δλδ?
Μιλαω για τον χαβαλε Λεφτερη και οχι για τα μπινελικια... Ελληνας εισαι και ξερεις οτι ενα μ....ακα αν δεν πεις δεν γινεται... Αφου ο κολλητος σου ειναι μ....ακας και οι φιλοι σου ολοι και εγω κτλ... Ξερεις πως το λεω
Χαβαλε οσο θελετε, εκει που πρεπει ομως και χωρις βρισιες. Θεοδοση ειναι παρα πολυ απλο, ας μην δραματοποιουμε την κατασταση. Σιγα το πραγμα δλδ. Δεν προκειται να αλλαξουμε σταση παντως, αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Παρθηκε μια αποφαση και θα την τηρησουμε.
Thread
Forum
Replies
Last Post