ΤΙ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΝΕΙ
Originally Posted by Kita,Feb 11 2011, 11:27 AM
Είναι από αυτές τις μέρες που καλό είναι να αγνοήσεις ΟΛΟΥΣ και ΟΛΑ για να τ βγάλεις οκ...
Originally Posted by gmak_s2k,Feb 11 2011, 09:48 PM
Για να το κάνεις όμως πρέπει να κλειστείς στο σπίτι σου μέχρι να σου περάσει.....το οτι δεν σκότωσα κανέναν στην δουλειά σήμερα πρόκειται για θαύμα.....
Δεν μπορεί ολα κάθε μέρα να μας πάνε πρίμα!
Είναι οκ καμιά φορά να θες να σκοτώσεις κάθε τι που κινείται δίπλα σου.
Και μόνο που το λες κατά το ήμισυ έχει αποδυναμωθεί
Originally Posted by Kita,Feb 11 2011, 12:05 PM
Και το να μην είσαι καλά ειναι κομμάτι σου...όπως και το να είσαι καλά...
Δεν είπαμε οτι θα ειναι όλα μελι-γάλα...Μεσα στην ζωή είναι όλα...
Απλά δεν νομίζω να είναι απαραίτητο να αφήνουμε τον ευατό μας να ανεβάζει τόση πίεση...Μας κάνουμε περισσότερο κακό παρά καλό.Συν οτι τα νεύρα κ ο θυμός μας στερούν την κρίση μας και άρα και την πιθανότητα για πιο σωστές αντιδράσεις...Άλλο το να πάθεις κάτι κ να το εκδηλώσεις, και άλλο το πραγματικό μέγεθος με αυτό που του δίνουμε....
Πιστεύω οτι είναι μέσα στο μυαλό μας (+ θέμα βιωμάτων) το τι διαστάσεις θα δώσουμε στο κάθε τι, και άρα και το πως θα το αντιμετωπίσουμε...
Αγγελική, όπως λέει και η αγαπημένη μου Δημουλά, "...οι αναβαπτίσεις της ψυχής σε περισσότερο ψυχή δεν είναι αυδαιμονία κατ'ευθείαν. Πρέπει να βυθιστείς, μήνες, χρόνια. Και αν αντέξεις..."
Καμιά φορά το να πιάσουμε "όριο" είναι σημαντικό για να καταλάβουμε τις αντοχές μας. Και σπασμωδικά να αντιδράσω, θα το δεχτώ. Εϊμαι και σπασμωδική
όπως μπορώ να είμαι και ήρεμη.
Γειωμένο να είναι αυτό που κάνουμε, αυτό είναι το ζητούμενο
Καμιά φορά το να πιάσουμε "όριο" είναι σημαντικό για να καταλάβουμε τις αντοχές μας. Και σπασμωδικά να αντιδράσω, θα το δεχτώ. Εϊμαι και σπασμωδική
όπως μπορώ να είμαι και ήρεμη.
Γειωμένο να είναι αυτό που κάνουμε, αυτό είναι το ζητούμενο
Είναι μια άποψη και αυτή της Δημουλά.Αλλά θα συμφωνήσω μαζι της μέχρι ενα σημείο....
Εμένα μου αρέσει αυτή η ψυχική προσπάθεια για κάτι ακόμα καλύτερο, χωρίς βέβαια να είμαι ματαιόδοξη ....Και επίσης, σίγουρα δεν είναι εύκολο για να το κάνεις, αλλά δεν χρειάζεται να βυθιστείς και τόσο ωστε να κινδυνεύεις να χαθείς...Πιστεύω πως απλή λογική κρίση και θετική διάθεση χρειάζεται...(Η λογική εχει την δύναμη να κρατάει ισορροπίες...)
Απλά προσπαθώ να "εχω το νου μου",και σίγουρα χωρίς να το παιζω και "θεια Ηρεμία".χα!χα!..Εχω και εγώ τις ανάποδές μου....
Και τα όρια είναι απαραίτητα για να μάθουμε τον εαυτό μας,αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται να τα ακουμπήσουμε τόσες πολλές φορές ώστε να μάθουμε να τα "αποφεύγουμε" ή να τα διαχειριζόμαστε... Που αυτό ήταν το θέμα μου...
Πιστεύω οτι η "πρόληψη" και το "παν μέτρον άριστον" είναι τα πιο αποτελεσματικά για πολλά θέματα...
Εκτός και αν επιθυμεί κάποιος να φτάνει τόσο συχνά στα όριά του...Ή δεν έχει πρόβλημα να του συμβαίνει -ανεξέλεγκτα- τονίζω....
Βέβαια, πάντα θα υπάρχουν πράγματα καινούρια που θα μας εξοργίζουν,απλά θα έχουμε μάθει να ελέγχουμε καλύτερα τον εαυτό μας και αρα και τις αντιδράσεις μας....
...με κατάληξη στο τελευταίο που έγραψες....να είμαστε πιο καλά γειωμένοι...
Είπαμε, μεγάλο θέμα για συζήτηση...
Τα έγραψα πολύ βιαστικά...ελπίζω να καταλάβατε τι εννοω...
Εμένα μου αρέσει αυτή η ψυχική προσπάθεια για κάτι ακόμα καλύτερο, χωρίς βέβαια να είμαι ματαιόδοξη ....Και επίσης, σίγουρα δεν είναι εύκολο για να το κάνεις, αλλά δεν χρειάζεται να βυθιστείς και τόσο ωστε να κινδυνεύεις να χαθείς...Πιστεύω πως απλή λογική κρίση και θετική διάθεση χρειάζεται...(Η λογική εχει την δύναμη να κρατάει ισορροπίες...)
Απλά προσπαθώ να "εχω το νου μου",και σίγουρα χωρίς να το παιζω και "θεια Ηρεμία".χα!χα!..Εχω και εγώ τις ανάποδές μου....
Και τα όρια είναι απαραίτητα για να μάθουμε τον εαυτό μας,αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται να τα ακουμπήσουμε τόσες πολλές φορές ώστε να μάθουμε να τα "αποφεύγουμε" ή να τα διαχειριζόμαστε... Που αυτό ήταν το θέμα μου...
Πιστεύω οτι η "πρόληψη" και το "παν μέτρον άριστον" είναι τα πιο αποτελεσματικά για πολλά θέματα...
Εκτός και αν επιθυμεί κάποιος να φτάνει τόσο συχνά στα όριά του...Ή δεν έχει πρόβλημα να του συμβαίνει -ανεξέλεγκτα- τονίζω....
Βέβαια, πάντα θα υπάρχουν πράγματα καινούρια που θα μας εξοργίζουν,απλά θα έχουμε μάθει να ελέγχουμε καλύτερα τον εαυτό μας και αρα και τις αντιδράσεις μας....
...με κατάληξη στο τελευταίο που έγραψες....να είμαστε πιο καλά γειωμένοι...
Είπαμε, μεγάλο θέμα για συζήτηση...
Τα έγραψα πολύ βιαστικά...ελπίζω να καταλάβατε τι εννοω...