ΤΙ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΝΕΙ
Originally Posted by DimitrisN,Mar 5 2009, 08:33 PM
Μου τη δίνει που το αυτοκίνητό μου δεν παίρνει άλογα όπως ένα Evo...
Κανονισε καμια δευτερα ή τεταρτη που σχολαω νωρις να τον πιουμε(τον καφε) τελειωνοντας το μαθημα σου
Μου την δίνει να υπάρχουνε άνθρωποι που χέζουν σε χρυσές λεκάνες και άλλοι που πεινάνε και δεν έχουνε σπίτι να μείνουνε
Μου την δίνει να γίνονται πόλεμοι και φρικάρω στην σκέψη του τι βιώνει κάποιο παιδάκι μέσα από μια τέτοια εμπειρία
Γενικότερα τα περνώ άσχημα με κακοποιήσεις παιδιών κλπ
Μου την δίνει να βλέπω ανθρώπους στον δρόμο που είναι έτοιμοι να παρεξηγηθούν και ψάχνουνε αφορμή να τσακωθούν
Ιδιαίτερα γυναίκες , που πρέπει να Φέρονται σαν κυρίες και όχι σαν μπετατζήδες .
Μου την δίνει να γίνονται πόλεμοι και φρικάρω στην σκέψη του τι βιώνει κάποιο παιδάκι μέσα από μια τέτοια εμπειρία
Γενικότερα τα περνώ άσχημα με κακοποιήσεις παιδιών κλπ
Μου την δίνει να βλέπω ανθρώπους στον δρόμο που είναι έτοιμοι να παρεξηγηθούν και ψάχνουνε αφορμή να τσακωθούν
Ιδιαίτερα γυναίκες , που πρέπει να Φέρονται σαν κυρίες και όχι σαν μπετατζήδες .
Originally Posted by yiannakos,Mar 6 2009, 01:33 AM
Καλα αυτο με κανει να την σκοτωσω εκεινη τη στιγμη....
Μια φορα ειχα πιασει μια απο το μαλλι απο το παραθυρο.....
ε μα.....
Originally Posted by Dimitrisss,Mar 5 2009, 10:38 AM
Μου τη δινει που εισαι καθε μερα στη γειτονια μου και εναν καφε δεν εχουμε πιει να τα πουμε
Κανονισε καμια δευτερα ή τεταρτη που σχολαω νωρις να τον πιουμε(τον καφε) τελειωνοντας το μαθημα σου

Μου τη δίνει ΦΡΙΧΤΑ που έχω 30 εργαστήρια στη σχολή μου και δεν τελειώνουν με τίποτα...(προσέξτε το "clue" της υπόθεσης-"φριχτά" και όχι "φρικτά")...