Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts
View Poll Results: Τι προκαλεί το VSA;
Τριγμούς
0
0%
Πνιγμούς
3.13%
Λυγμούς
6.25%
Οδυρμούς
6.25%
Σκέτο Μους (σοκολάτα)
15.63%
Όλα τα παραπάνω
15.63%
Είμαι χεράς-δεν απαντώ
31.25%
Γκομενοδουλειές
21.88%
Voters: 32. You may not vote on this poll

Τι προκαλεί τo VSA; Έχω μπερδευτεί...

Old Jan 19, 2010 | 08:28 PM
george.alex's Avatar
Registered User

From: odos xwrafia arithmos agkathia

Originally Posted by MANOS,Jan 18 2010, 06:19 AM
Και αφου δεν ταιριαζει με το χαρακτηρα του αυτοκινητου (οπως λενε μερικοι) τοτε γιατι ψαχνεις ατρακαριστο S με το κυαλι?
Μαλλον γιατι ειναι πιλοτοι ολοι και δεν τους χρειαζοταν μεχρι που μαζεψαν καμια βιτρινα και καταλαβαν οτι χρειαζεται
Επισης οποτε μας συμφερει χρησιμοποιουμε το επιχειρημα "η Honda δεν ηξερε που το εκανε ετσι?" και οποτε δε μας συμφερει απλα το ξεχναμε.
Λες και η ασφαλτος σε ολες τις χωρες που πουληθηκε το S ειναι η ιδια.
Τελοσπαντων, να ηταν μονο αυτο....
manos, δε μου λες κατι τωρα...
η honda δεν ηξερε
α) τι κινητηρα ειχε
β) οτι ο μεσος οδηγος -και αρα υποψηφιος πελατης της- εχει δυνατοτητες πολυ κατω του μετριου για τετοιο αυτοκινητο και
γ) σε τι τριτοκοσμικες απο αποψη δρομων θα καταλειξει το s,
ωστε να βαλει tc απο την αρχη???
δηλαδη ποσο πιο οφθαλμοφανες πρεπει να γινει το γεγονος οτι η honda απευθυνοταν με το s σε εντελως "θεοτρελο" hardcore κοινο????? εε? (αν οδηγουμαι σε λαθος συμπερασματα ας μου το εξηγησει καποιος σαν να ειμαι 3 χρονω παιδακι ) και δε νομιζω να ειναι θεμα fl ανανεωσης της φρεσκαδας του μοντελου η ασφαλεια..

με το s η honda ειπε οτι λενε και τα extreme sports. εισελθετε με δικια σας ευθυνη. ειμαστε εδω για τους πολυ λιγους που δε θα ζητησουν μετα τα ρεστα για ο,τι τους συμβει γιατι πολυ απλα ειναι μεγαλα παιδια (και θα παραμεινουν παιδια) και γνωριζουν που μπλεκουν. για οσους δεν το λεει η καρδια τους αλλα τους τρωει να παιξουν, δεν δινουμε χαρτομαντηλα (για εμπρος-πισω και πανω) δωρο με το εισητηριο. απλα τα πραγματα. δεν εχει να κανει με το θεμα χεραδες το αμαξι και δεν απευθυνοταν σε αυτους. εχει να κανει με τον τροπο αντιληψης και απευθυνοταν σε αυτους που ρισκαρουν με τον ενα 'η τον αλλο τροπο στη ζωη τους και εκει -οπως ειχα πρωτογραψει- ειναι που ξεχωριζουν οι αμνοι απο τα εριφια. απλα η honda λογω πωλησεων αλλαξε πλευση και αποφασισε να μπει ελαφρως προς ευρωπα'ι'κα λιμερια μερια. ειδικα στην αμερικη που διεκδικουσε πιτα εβγαλε 2.2lt πιο drivable αμαξι.
οσο τραγικο ειναι που μονο εγω το βλεπω αυτο αλλο τοσο τραγικο και περισσοτερο θα ειναι να μην ειναι ετσι τα πραγματα οπως τα βλεπω εγω και να κανω οικτρο λαθος

τωρα πλεον ειμαι 1000% σιγουρος οτι το vsa προκαλει..
σπ@σαρχιδισμους!
ειδικα στον lalaki!! lalaki 'η μαριε προσθεστε κι αυτη την επιλογη. θελω να ψηφισω! μην διενεργειτε ελεγχομενη ψηφοφορια γιατι συντελειτε στον σχηματισμο αρνητικης φημης του club!!

lalaki χρονια πολλα και τις λοιπες γνωστες βλακειες που λενε οι ανθρωποι σε ανθρωπους που νοιαζονται. α'ι'ντε και του χρονου τριπλος. (να αναγκαστεις να πουλησεις το s
Reply
Old Jan 19, 2010 | 08:35 PM
george.alex's Avatar
Registered User

From: odos xwrafia arithmos agkathia

Originally Posted by package,Jan 18 2010, 08:06 AM
Απάντησα γκομενοδουλειες, αλλά πιστεύω οτι προκαλεί αιμορροΐδες.
package εγω πιστευω παλι οτι μου προκαλει αλλωτε υπερφυσικα κλ@νιδια, αλλωτε φαγουρα , αλλωτε ιδρωνει ο κ*λος μου αλλα ποτε και για τιποτα δεν ιδρωνει το αυτι μου

το μονο που απευχομαι ειναι να φτασει καποιον να του δημιουργησει τασεις αλλαγης πλευσεως
Reply
Old Jan 20, 2010 | 12:03 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by george.alex,Jan 19 2010, 09:28 PM
manos, δε μου λες κατι τωρα...
η honda δεν ηξερε
α) τι κινητηρα ειχε
β) οτι ο μεσος οδηγος -και αρα υποψηφιος πελατης της- εχει δυνατοτητες πολυ κατω του μετριου για τετοιο αυτοκινητο και
γ) σε τι τριτοκοσμικες απο αποψη δρομων θα καταλειξει το s,
ωστε να βαλει tc απο την αρχη???
δηλαδη ποσο πιο οφθαλμοφανες πρεπει να γινει το γεγονος οτι η honda απευθυνοταν με το s σε εντελως "θεοτρελο" hardcore κοινο?????
Αγαπητε george.alex νομιζω οτι καλο ειναι να εχουμε πορωση και να γουσταρουμε τρελα το αυτοκινητο μας αλλα καλο ειναι καποιες φορες να βλεπουμε και την αληθεια, να μιλαμε με επιχειρηματα και να διωχνουμε απο πανω μας τον φανατισμο και τις εμμονες.
Αυτα που γραφεις απλα δεν ισχυουν.
Σε ενημερωνω λοιπον οτι η honda που λες εσυ εκανε ανακληση των πρωτων S2000 για τα oiljet γιατι εσπαγαν τα μοτερ. Το ξερεις αυτο? Επίσης εβαλε 17αρες ζαντες στο αυτοκινητο που τις χρειαζοταν και δεν το εκανε για αισθητικους λογους.
Επίσης με τα fl βελτιωσε σε σημεια τον κινητηρα, την αναρτηση και καποιες αλλες μικροατελειες που ειχαν τα πρωτα S2000. Και δε μιλαω για τις αισθητικες βελτιωσεις.
Το αυτοκινητο αυτο, οσο σκληροπυρηνικο και να ειναι, φτιαχτηκε για να κυκλοφορει στους δρομους και σε ολες τις συνθηκες της καθημερινοτητας και πρωτιστως επρεπε να ειναι ασφαλες. Φυσικα και θα εβαζε ηχεια, φυσικα και θα εβαζε aircondition, φυσικα και το εκανε cabrio μονο και φυσικα οσο περνουσαν τα χρονια το εξελιξε περισσοτερο σε καποια σημεια.
Πολυ καλα τα πρωτα S2000 και ακομα καλυτερα τα επομενα f/l και δυστυχως λιγα αυτοκινητα σημερα στην κατηγορια του θα σου δωσουν αυτη την οδηγικη απολαυση. Αλλο ομως αυτο και αλλο να λεμε οτι τα πρωτα s2000 ηταν πιο σκληροπυρηνικα απο τα επομενα. Αυτο δεν ισχυει και μαλλον τα πρωτα s2000 ειχαν καποιες ατελειες και αστοχιες σε σχεση με τα μεταγενεστερα. π.χ. η θεση του διακοπτη για τα πιτσιλιστιρια ηταν στην κονσολα και τον πατουσες συνεχεια με το χερι σου και εκανες ντουζ..... αστοχια δεν ηταν αυτη? Δεν επρεπε να το αλλαξουν λοιπον? Και το εκαναν γιατι οντως ηταν λαθος θεση.
Αν θες να εχεις παροπιδες εσυ ειναι δικαιωμα σου αλλα αυτο που καταθετεις απλα δεν ισχυει, οχι γιατι το λεω εγω, γιατι αυτη ειναι η αληθεια.
Reply
Old Jan 20, 2010 | 12:29 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Και να προσθεσω οτι αν ειχε καποιος ΜΥ04 θα ελεγε οτι αυτα ειναι τα καλυτερα. Αν ο αλλος εχει VSA στο MY08 του, παλι θα λεει οτι VSA rules. Αν καποιος δεν εχει S2000 με VSA (πχ ΜΥ03 κτλ), θα πει οτι ειναι αχρηστο το VSA.

Εχει συζητηθει το θεμα με το VSA, και ειχε αναφερθει επισης οτι μπορει καποιος οδηγος να μπερδευτει αν το δουλευει συνεχεια και ξαφνικα βρεθει να οδηγει το ιδιο το αμαξι του με απενεργοποιημενο το VSA. Θα συμφωνησω σε αυτο αλλα δεν θα το βγαλω και αχρηστο πια! Εδω εχουμε διαφορες οταν οδηγουμε S2000 με διαφορετικη ευθυγραμμιση και δεν θα εχουμε με την ενεργοποιηση ή οχι του VSA? Λογικο ειναι, οχι σε ολους ομως.

Κακα τα ψεματα, αν υπηρχε η επιλογη και η καλη ευκαιρια να παρει καποιος ενα αλλο S2000 που να ειχε VSA ή απλα ενα νεοτερο μοντελο, σιγουρα δεν θα ελεγε οχι. Αλλα για καποιο λογο το μυαλο μας θελει να πιστευει καποια αλλα πραγματα.

Αυτα που λεει ο MANOS, ειναι σωστα και με καλυπτουν σε πολλους τομεις εκτος απο το θεμα αναρτησης. Και για να μη παρεξηγηθω πιστευω οτι εκανε καλα η Honda και εκανε καποιες αλλαγες για τη καθημερινη χρηση του S2000. Θελω να πω, οτι ναι μεν εχουν αλλαξει το στησιμο αλλα παντα με μια ευθυγραμμιση μπορουν να διορθωθουν πολλα πραγματα. Εδω μπαινει κι ο τροπος οδηγησης του οδηγου. Αλλοι το θελουν αποτομο, αλλοι προβλεψιμο, αλλοι πιο μαλακο κτλ κτλ. Ενα αλλο παραδειγμα εχει να κανει πχ με τα καθισματα του S2000. Πιο πολυ ας πουμε μ'αρεσουν τα πρωτα καθισματα (με τη τρυπα εις την δημοτικη ) παρα τα καινουργια χωρις τη τρουπα. Αλλα αυτο δεν σημαινει, οτι δεν θα τα εκτιμησω οταν παρω ενα S2000 με αυτα τα καθισματα. Υποψην οτι αυτα ειναι λιγα απο τα πολλα παραδειγματα που μπορει να αναφερουν και αλλοι οδηγοι.

Τωρα ειμαι off topic, δεν ειμαι... δεν ξερω να πω την αληθεια.
Reply
Old Jan 20, 2010 | 01:09 AM
konstantinos2000's Avatar
Registered User

From: salamina

Συμφωνω με Μαριο και Μανο.
Πολυ απλα βρε παιδια σκεφτειτε σα να πηγαινατε τωρα να παρετε ενα S2000.Δεν θα προτιμουσατε τη κουκουλα με το τζαμι?Τη καινουρια κονσολα που ειναι με δερμα και αλουμινιο?Το καινουριο πορτακι του cd-player?Τα ηχεια που πλεον εχει και στα προσκεφαλα,που αποφευγεις να ασχολεισαι με τον ηχο γιατι ειναι σε πολυ καλο επιπεδο?Το καινουριο κοντερ?Οτι το αμαξι φοραει 17'' και γλυτωνεις περετερο εξοδα?Τις βελτιωσεις προς το καλυτερο στο μοτερ?Μεχρι και στις πορτες οι ανθρωποι καταλαβαν πως οι θηκες ηταν στην αρχη ανυπαρκτες μετα μικρες και στο τελος τις μεγαλωσαν.Τις εξατμισεις?
Δηλαδη θελετε να πειτε πως εγω εκανα μ@λ@κια που πηρα περσι τετοια εποχη μοντελο του 07.Επρεπε να δωσω τα μισα και να παρω του 99 που ειναι πιο hardcore.

Και αμαν βρε παιδια με αυτο το vsa αφου εχουμε πει πως απενεργοποιειται.
Reply
Old Jan 20, 2010 | 01:29 AM
energetic's Avatar
Registered User

@konstantinos2000

Κοιτα τωρα, που ειναι ολα υποκειμενικα για τα πολυ καλα παραδειγματα που ανεφερες.

Εγω ειχα ΜΥ99 και τωρα MY03. Και τα δυο τα αγορασα μεταχειρισμενα και οχι καινουργια. Οποτε, πραγματι θα προτιμουσα το τζαμακι στη κουκουλα απο το πρωτο ηδη S2000 μου ενω απο την αρχη ηθελα να παρω S2000 του MY03 και μετα. Τελικα κατεληξα σε MCB MY99 επειδη απλα μου αρεσε το χρωμα.

Παμε ομως μετα στα αλλα που ανεφερες. Το καινουργιο ασημι πορτακι προσωπικα δεν μου αρεσει και το ΜΥ03 που πηρα το ειχε απο το προηγουμενο ιδιοκτητη. Δεν μου αρεσε ομως και εβαλα αυτο του CR. Οπως επισης ηθελα να παρω τη κονσολα με τη διπλη θηκη αλλα χωρις την ασημι χρωματος επενδυση. Ευτυχως βρηκα αυτη του ΜΥ07 που ειναι μαυρη. Θα προτιμουσα να ειχα και ηχεια στα προσκεφαλα αλλα εργοστασιακα. Ευτυχως οι λυσεις και επιλογες συν τα πλαινα (τουιτυ ) Με καλυπτουν απο ηχο, αλλα δεν θα κανω ποτε αυτη τη μετατροπη. Για το κοντερ(panel) μ'αρεσει περισσοτερο του ΜΥ03 και οχι τα καινουργια απο τα MY04 και μετα, αλλα σιγουρα θα ηθελα κι μια ενδειξη εξωτερικης θερμοκρασιας και ωρας αλλα τι να κανουμε, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Αλλα γενικοτερα μ'αρεσει πολυ το panel του CR. Για τις 17αρες και βελτιωσεις στο μοτερ ή στα μηχανικα μερη δεν θα το σχολιασω, σιγουρα ειναι θετικα αλλα απο την αλλη, ο ενας αλλαζει τις μαμα 17αρες με aftermarket ζαντες και ο αλλος βγαζει το delay απο το συμπλεκτη για παραδειγμα κτλ. Οσο για τις θηκες, συνεχιζουν και παραμενουν στα ΜΥ03 παλι αχρηστες, το διχτακι ουτε για αθερινα δεν κανει.

Ουφ, πιστευω οτι εγινα κατανοητος οτι ειναι και θεμα γουστου.
Reply
Old Jan 20, 2010 | 01:35 AM
konstantinos2000's Avatar
Registered User

From: salamina

Μαριε νομιζω οτι καταλαβα και εγω οτι μαλλον ειναι και θεμα γουστου μερικες μικρολεπτομερειες.
Reply
Old Jan 20, 2010 | 01:36 AM
energetic's Avatar
Registered User

Εισαι σιγουρος? Να το εμπεδωσουμε καλυτερα το θεμα?
Reply
Old Jan 21, 2010 | 10:15 AM
energetic's Avatar
Registered User

Για να παραμεινουμε off-topic.

VSA saved my life today (I think)
Reply
Old Jan 21, 2010 | 07:51 PM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Originally Posted by MANOS,Jan 18 2010, 06:19 AM
Απο τη στιγμη που απενεργοποιειται τι προβλημα υπαρχει?
Δλδ το να εχω να επιλεξω μεταξυ δυο πραγματων ειναι χειροτερο απο το να εχω μια και μονη επιλογη?
Και αφου δεν ταιριαζει με το χαρακτηρα του αυτοκινητου (οπως λενε μερικοι) τοτε γιατι ψαχνεις ατρακαριστο S με το κυαλι?
Μαλλον γιατι ειναι πιλοτοι ολοι και δεν τους χρειαζοταν μεχρι που μαζεψαν καμια βιτρινα και καταλαβαν οτι χρειαζεται

Μαριε +1 για το ασημι πορτακι και την ασημι κονσολα.Και εμενα δεν μου αρεσουν.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:54 PM.