Φωτογραφιες απο τα κατοικιδια μας
[QUOTE=S2johnyK,Oct 19 2010, 10:07 PM]Πρέπει να σας έχω μια μέρα δίπλα μου την ώρα που τρώει και κάνει ότι πλησιάζει κάποιος σε απόσταση μικρότερη των 2 μέτρων, παρ όλο που τον έχω 4 χρόνια μου φεύγουνε τα τσισα όταν ακούω το γρύλισμα του
Μερικές ακόμα φωτό της Κίτα jr
Στο background διακρίνεται ο έρωτας!

Με τον έρωτά της για μπάνιο

Ανταλλάζοντας λάγνες ματιές με τον μεγάλο έρωτα ( Μάριε πες για την πόρωση που έχει με αυτή τη μπάλα!)

Σε ρόλο hot dog

Μα τι πόζα!

Βλέμμα "τελείωνε και φέρε τη μπάλα" (η μπάλα βρίσκεται στο χέρι του φωτογράφου ως δέλεαρ)

Η σούζα της επιβράβευσης

Η πειθαρχεία σε όλο της το μεγαλείο.
Στο background διακρίνεται ο έρωτας!

Με τον έρωτά της για μπάνιο
Ανταλλάζοντας λάγνες ματιές με τον μεγάλο έρωτα ( Μάριε πες για την πόρωση που έχει με αυτή τη μπάλα!)
Σε ρόλο hot dog
Μα τι πόζα!
Βλέμμα "τελείωνε και φέρε τη μπάλα" (η μπάλα βρίσκεται στο χέρι του φωτογράφου ως δέλεαρ)
Η σούζα της επιβράβευσης
Η πειθαρχεία σε όλο της το μεγαλείο.

Κυρια με τα ολα της gmak
Τελευταία φορά που τον είχα πάει για εμβόλιο ο κτηνίατρος τον είχε βγάλει περίπου 55 κιλά
Αφού πια τον έχουμε μάθει και κανείς απο την οικογένεια δεν τον φωνάζει επάνω του απο μακριά (για ευνόητους λόγους)
Originally Posted by Kita,Oct 19 2010, 09:36 PM
Πολύ ωραίο το ροτβάιλερ! Πόσα κιλά έχει φτάσει αλήθεια?
Αφού πια τον έχουμε μάθει και κανείς απο την οικογένεια δεν τον φωνάζει επάνω του απο μακριά (για ευνόητους λόγους)
Kita, η jr είναι άκρως ερωτεύσιμη....έδειξα τις φωτογραφίες της σήμερα στο γραφείο και ξετρελλάθηκαν μαζί της
Δεν ξέρω ποια να πρωτοσχολιάσω.....
Την 1η που κοιμάται σαν μωρό
Την 4η που έχει ένα βλέμα απόγνωσης που έπεσε στα χερια του φαταούλα
Την 5η που είναι σαν λούτρινο παιχνίδι
Και φυσικά την τελευταία που την βασανίζεις κακούργα μάνα
Η μία φωτογραφία είναι καλύτερη από την άλλη......top model η jr και πολύ καλή η φωτογράφος
Η μία φωτογραφία είναι καλύτερη από την άλλη......top model η jr και πολύ καλή η φωτογράφος
Originally Posted by S2johnyK,Oct 19 2010, 09:45 PM
Κυρια με τα ολα της gmak
Τελευταία φορά που τον είχα πάει για εμβόλιο ο κτηνίατρος τον είχε βγάλει περίπου 55 κιλά

Μου αρέσουν πολύ τα rott και τα Pitbull! Θα ανεβάσω και μερικά τέτοια που έχω
Άλλες 2 και από εμένα και κλείνω
Όταν πρωτοήρθε σπίτι 2,5 μηνών και με κτητικότατα που βαραει κόκκινα... κοιτάξτε βλέμμα στην απειλή αρπαγής της μπάλας του

Και μια φορά που γύρισα "απροειδοποίητα" σπίτι μεσημεριάτικα (ξέρει ότι γυρναω αργά το απόγευμα) και μπορείτε να φανταστείτε ΤΙ επακολούθησε
ΧΑΜΟΣ και από τις δυο πλευρές όμως
Όταν πρωτοήρθε σπίτι 2,5 μηνών και με κτητικότατα που βαραει κόκκινα... κοιτάξτε βλέμμα στην απειλή αρπαγής της μπάλας του

Και μια φορά που γύρισα "απροειδοποίητα" σπίτι μεσημεριάτικα (ξέρει ότι γυρναω αργά το απόγευμα) και μπορείτε να φανταστείτε ΤΙ επακολούθησε
ΧΑΜΟΣ και από τις δυο πλευρές όμως
Originally Posted by gmak_s2k,Oct 19 2010, 09:50 PM
Kita, η jr είναι άκρως ερωτεύσιμη....έδειξα τις φωτογραφίες της σήμερα στο γραφείο και ξετρελλάθηκαν μαζί της

Πρέπει να την γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται!
Θα ανεβάσω και κανένα βίντεο όταν ήταν κουτάβι, σαν κουρδιστό είναι!
ΥΓ Μην νομίζεις, στο τέλος της ημέρας τα λουκανικάκια στην κοιλίτσα της κατέληξαν. Στο τραπέζι όμως...κυρία με savoir vivre!