ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by eddiex,Mar 13 2009, 11:01 AM
Παντως για να ξερουν και οι αλλοι, η εισοδο για Van Dyk ειναι 40 ευρω!
Originally Posted by eddiex,Mar 13 2009, 01:01 AM
η δικη σου μυτη, ειναι πολυ πιο ... Γκ@υλωτικη!

Θα σου έλεγα την γνωστό ρητό για την μύτη και το μήκος... Αλλα όχι σε εσένα Θεοδόση μου, εσύ είσαι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα, οπότε, μείνε με την μύτη μου
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Μετά το Donnie Darko που είχα δει πριν αρκετά χρόνια σήμερα είδα και το S Darko...
Επειδή εγώ δεν κάνω τέτοια κόλπα... μπορεί κάποιος παρακαλώ να στρίψει ένα ωραίο 2-3-4 φυλλο, να καθίσει να δει την ταινία και μετά να μου πει τελικά τι σκάτα έπρεπε να καταλάβω?
Ευχαριστώ εκ των προταίρων,
Κωνσταντίνος.
Επειδή εγώ δεν κάνω τέτοια κόλπα... μπορεί κάποιος παρακαλώ να στρίψει ένα ωραίο 2-3-4 φυλλο, να καθίσει να δει την ταινία και μετά να μου πει τελικά τι σκάτα έπρεπε να καταλάβω?
Ευχαριστώ εκ των προταίρων,
Κωνσταντίνος.
Επειδη η περιγραφη του τοπικ ειναι πραγματα που σας διασκεδαζουν, καθως με ειχε πιασει μια απιστεφτη λαχταρα για απραξια λεω για κατσε να δω καμια π@π@ρια που γραφουν στο dragster.jp και τρελλαθηκα...
Ψαχνω ακομα να βρω τον αλγοριθμο συχνοτητας ποσταρισματος για να καταλαβω ποσα ποσταρισματα και ποσα ατομα πρεπει να ειναι on line για να φτασει ενα topic στις 24 σελιδες και το video στο πρωτο ποσταρισμα τα 1750 views σε 55 λεπτα ακριβως... μιλαμε για μια ωρα που δεν ειναι prime time ειναι 12:45 ωρα ελλαδος και καθημερινη!
Εντομεταξυ το ολο κονσεπτ ειναι στημενο σε βιντεο μουφα ασχετο με το τι δηλωσε ο κατοχος-προβολεας και ακομα το τραβανε σε γεωμετρικο ρυθμο ...
Αν αυτο δεν ειναι διασκεδαση πειτε μου εσεις τι ειναι?
Καθε συμπαθητικη νευρικη ινα ριχνει καργα αδρεναλινη στο συναπτικο χασμα και τα επινεφριδια μαστιγωνουν σαν αιγυπτοι τυραννοι τα κυτταρα!
Its Alive! Live my child! Live!
Ψαχνω ακομα να βρω τον αλγοριθμο συχνοτητας ποσταρισματος για να καταλαβω ποσα ποσταρισματα και ποσα ατομα πρεπει να ειναι on line για να φτασει ενα topic στις 24 σελιδες και το video στο πρωτο ποσταρισμα τα 1750 views σε 55 λεπτα ακριβως... μιλαμε για μια ωρα που δεν ειναι prime time ειναι 12:45 ωρα ελλαδος και καθημερινη!
Εντομεταξυ το ολο κονσεπτ ειναι στημενο σε βιντεο μουφα ασχετο με το τι δηλωσε ο κατοχος-προβολεας και ακομα το τραβανε σε γεωμετρικο ρυθμο ...
Αν αυτο δεν ειναι διασκεδαση πειτε μου εσεις τι ειναι?
Καθε συμπαθητικη νευρικη ινα ριχνει καργα αδρεναλινη στο συναπτικο χασμα και τα επινεφριδια μαστιγωνουν σαν αιγυπτοι τυραννοι τα κυτταρα!
Its Alive! Live my child! Live!