ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
ενταξει σιγουρα.. καποια παιχνιδια που βγαινουν μονο σε playstation αμα σου αρεσουν θα τα παιξεις οπως και να εχει... αλλα πιστευω το pc gaming ειναι μακραν καλυτερο απο τις κονσολες... αν και εχω και ps3 αλλα οπως ειπα παιζω μονο προ
Οταν θα βγει και το god of war 3 (αμην και ποτε) θα ειναι ακομα ενα παιχνιδι + για το playstation
επισης πολυ καλο game για pc ειναι το left 4 dead.... (δεν ξερω αμα βγαινει σε κονσολες..) 1st person shoot em'up και σου κανουν κατι ντου τα ζομπι που δεν προλαβαινεις τπτ
επισης ειναι πολυ καλο για lan gaming (αυτο κανω πιο πολυ) αλλα και για online (με καποια tips)
οποιος θελει info για το συγκεκριμενο παιχνιδι ας μου στειλει πμ
Οταν θα βγει και το god of war 3 (αμην και ποτε) θα ειναι ακομα ενα παιχνιδι + για το playstation

επισης πολυ καλο game για pc ειναι το left 4 dead.... (δεν ξερω αμα βγαινει σε κονσολες..) 1st person shoot em'up και σου κανουν κατι ντου τα ζομπι που δεν προλαβαινεις τπτ
επισης ειναι πολυ καλο για lan gaming (αυτο κανω πιο πολυ) αλλα και για online (με καποια tips)οποιος θελει info για το συγκεκριμενο παιχνιδι ας μου στειλει πμ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Εχει σχεση με τον κινηματογραφο και τους εχει μαζεμενους...
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=64324&cid=13
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=64324&cid=13
Ήταν καλό ντε? Φαί? Όνομα?
Καλό κουτουκάκι στο Ίλιον, ονόματι Πυρόλιθος, σε μια πλατειούλα. (δεν θυμάμαι καθόλου πως πας) Ωραίο φαγητό και σε σχετικά καλές τιμές.
Εγώ πάλι εχθές, μετά απο 3 συνεχόμενα βράδια που προσπαθώ να το δω και με παίρνει ο ύπνος, κατάφερα να δω το Ice Age 3. Δίκαιο.
Καλό κουτουκάκι στο Ίλιον, ονόματι Πυρόλιθος, σε μια πλατειούλα. (δεν θυμάμαι καθόλου πως πας) Ωραίο φαγητό και σε σχετικά καλές τιμές.
Εγώ πάλι εχθές, μετά απο 3 συνεχόμενα βράδια που προσπαθώ να το δω και με παίρνει ο ύπνος, κατάφερα να δω το Ice Age 3. Δίκαιο.
4G Presents 1605
UMEK
FERGIE
Matthew Hoag
Stel
Visuals by VJ Rasta
Μετά την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του πρόσφατου 4G Festival, το techno stage του 1605 επιστρέφει δριμύτερο, τηρώντας την υπόσχεσή του στους Έλληνες θαυμαστές του Umek ότι θα έχουν άμεσα την ευκαιρία να τον απολαύσουν. Το Σλοβένο superstar θα πλαισιώνουν οι dj’s Fergie, Matthew Hoag και ο δικός μας Stel, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 22:00, οπότε και ανοίγουν οι πόρτες, μέχρι τη 01:00. Οι αργοπορημένοι θα πληρώσουν εισιτήριο αξίας μόλις 10 ευρώ , ενώ το event θα πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου και θα φιλοξενηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (κτίριο 56, Λ. Πειραιώς 254).
22:00 - 01:00 - Free Entrance
01:00 - 09:00 - 10 euro
UMEK
FERGIE
Matthew Hoag
Stel
Visuals by VJ Rasta
Μετά την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του πρόσφατου 4G Festival, το techno stage του 1605 επιστρέφει δριμύτερο, τηρώντας την υπόσχεσή του στους Έλληνες θαυμαστές του Umek ότι θα έχουν άμεσα την ευκαιρία να τον απολαύσουν. Το Σλοβένο superstar θα πλαισιώνουν οι dj’s Fergie, Matthew Hoag και ο δικός μας Stel, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 22:00, οπότε και ανοίγουν οι πόρτες, μέχρι τη 01:00. Οι αργοπορημένοι θα πληρώσουν εισιτήριο αξίας μόλις 10 ευρώ , ενώ το event θα πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου και θα φιλοξενηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (κτίριο 56, Λ. Πειραιώς 254).
22:00 - 01:00 - Free Entrance
01:00 - 09:00 - 10 euro
Μόλις είδα την ταινία "Orphan".
Πολύ καλή
Σίγουρα θα σας κάνει όλους να λέτε...."Άμα κάνω ποτέ παιδιά να με χέσεις"
Περισσότερα δεν μπορώ να αποκαλύψω
Πάρτε μια γεύση από το trailer και το official site της ταινίας και επιδιώξτε να την δείτε
Orphan
Πολύ καλή
Σίγουρα θα σας κάνει όλους να λέτε...."Άμα κάνω ποτέ παιδιά να με χέσεις"
Περισσότερα δεν μπορώ να αποκαλύψω
Πάρτε μια γεύση από το trailer και το official site της ταινίας και επιδιώξτε να την δείτε
Orphan