παει για κλεισιμο
Ναι ρε γαμώτο, πέρασα τα 200χλμ
. Αιτία ήταν ένα παλιο S3 που μου έκανε μαγκιές. Πρώτη φορά είδα το δίσκο μου να την ακούει στερεοφωνικά μέχρι και 4ρτη που τον άφησα να χαλαρώσει , μη τον πάρω εντελώς στο χέρι
. Οπότε τώρα την κότα. Ο καινούριος δίσκος θα μπεί μόλις κατέβει το μοτέρ
Δεν τον αλλάζω τώρα
. Αιτία ήταν ένα παλιο S3 που μου έκανε μαγκιές. Πρώτη φορά είδα το δίσκο μου να την ακούει στερεοφωνικά μέχρι και 4ρτη που τον άφησα να χαλαρώσει , μη τον πάρω εντελώς στο χέρι
. Οπότε τώρα την κότα. Ο καινούριος δίσκος θα μπεί μόλις κατέβει το μοτέρ
Δεν τον αλλάζω τώρα
Originally Posted by S2000_FUN,Nov 24 2009, 01:18 AM
Το πρόβλημα Κων/νε είναι ότι ή δεν θα τους πατήσω έτσι όπως είναι ο δίσκος τώρα ή αν θα πατήσω....θα πατήσω πάνω σε καμιά οδική βοήθεια

ΨΙΤ! ειχα καιρο να μπω και βλεπωντας τον προβληματισμο του harri-s ειπα να σωσω την καταστα. ψηστε τη μπλαντι να ψησει φιλες τις να κανουν μια ομαδικη μπουκα να ρωτανε ολες μαζι μ@λ@κιες (με την καλη την εννοια) σαν τη μενεγω και θα δειτε πως θα εχει το forum απαντες παροντες.
kiss!
kiss!
Originally Posted by blondie_s2k,Nov 23 2009, 03:28 PM
Οχι Μακηηηηηηηηηηη....δεν μπορείς να κάνεις πλάκα!!!! Θα έρθεις να πατήσεις με το Χρήστο (τώρα που δεν έχει δίσκο...μέχρι κι εγώ τον έχω τώρα
).
Το Γευστικό είναι στην Ανω Γλυφάδα. Αν ερθεις στη συνάντηση (την κανονική) την επόμενη Δευτέρα θα το μάθεις μια και καλή.
).Το Γευστικό είναι στην Ανω Γλυφάδα. Αν ερθεις στη συνάντηση (την κανονική) την επόμενη Δευτέρα θα το μάθεις μια και καλή.

,ενα s2000 με μια invidia και μια εισαγωγη εχω,ελπιζω να τον περναω δεν πιστευω να εχει κανα τουρμπατο εγω ατμοσφαιρικος ειμαι,ετσι για να κανω ατμοσφαιρα το εχω,οπως λεμε τι ωραια ατμοσφαιρα εχει το δωματιο η και το αλλο τι ωραια ατμοσφαιρα εχει σημερα α αθηνα,σε ευχαριστω για την προσκληση και αμα μπορεσω θα ερθω στην συναντηση,ελπιζω να προλαβω και να ερθω γιατι τρεχω με δουλειες