παει για κλεισιμο
Originally Posted by makis.ats,Nov 24 2009, 03:13 PM
επιτελους βρηκα τον πακετο και θα υπαρξουνε ανοιγματα,πρεπει να εισαι καλος και δυνατος εσυ,σε βλεπω πολυ σοβαρο
χαρηκα χρηστο,εισαι δυνατος και turbatos δεν εχουμε καμια σχεση,ειναι σαν να κλεβες εκκλησια,αλλα και εγω ειμαι πολυ δυνατος ατμοσφαιρικος θα χαιρομουνα μια φορα να καναμε ενα πατημα να δουμε διαφορες πριν το φτιαξεις ακομα καλυτερο,το ειχα δει που εγραφες θα κατεβαζες μοτερ,στο ευχομαι ολοψυχα να το κανεις πιο δυνατο και να το χαιρεσαι..
Ευχαριστώ Μάκη να είσαι καλά. Τώρα θα γίνει τουρμπάτο με πιο δυνατή καρδιά!!!
. Εως τώρα είναι κομπρεσσοράτο.
Ανοιξε με τον πακέτο που είναι από τα πιο δυνατά ατμοσφαιρικά να δεις αν δουλεύουν τα πράγματα που έχεις βάλει στο αμάξι σου Και να τον προσέχεις το Σακη σου
. Εως τώρα είναι κομπρεσσοράτο. Ανοιξε με τον πακέτο που είναι από τα πιο δυνατά ατμοσφαιρικά να δεις αν δουλεύουν τα πράγματα που έχεις βάλει στο αμάξι σου Και να τον προσέχεις το Σακη σου
Originally Posted by S2johnyK,Nov 24 2009, 05:49 AM
Εμένα δεν πρόκειται να μου ρίξεις ποτε….γιατι δεν τρέχω. Εγώ το πήρα για να βγαίνω για καφέ και να το παρκάρω μπροστά στις καφετέριες που κάθομαι για να βλέπω πόσοι το κοιτούν και να χαίρομαι

Originally Posted by S2000_FUN,Nov 24 2009, 05:55 AM
Ευχαριστώ Μάκη να είσαι καλά. Τώρα θα γίνει τουρμπάτο με πιο δυνατή καρδιά!!!
. Εως τώρα είναι κομπρεσσοράτο.
Ανοιξε με τον πακέτο που είναι από τα πιο δυνατά ατμοσφαιρικά να δεις αν δουλεύουν τα πράγματα που έχεις βάλει στο αμάξι σου Και να τον προσέχεις το Σακη σου
. Εως τώρα είναι κομπρεσσοράτο. Ανοιξε με τον πακέτο που είναι από τα πιο δυνατά ατμοσφαιρικά να δεις αν δουλεύουν τα πράγματα που έχεις βάλει στο αμάξι σου Και να τον προσέχεις το Σακη σου

Originally Posted by makis.ats,Nov 24 2009, 05:56 AM
εμενα μου αρεσει να πηγαινω την βολτουλα με την κοπελια μου
Ρε παιδιά, σοβαρευτείτε λίγο, έλεος δλδ.
Screening στον νέο δεν έκανε κανείς πριν τον πάρουμε στην ομάδα? Αυτα τα πράγματα είναι σοβαρά.
Τον προειδοποίησε κανείς για τις επιπτώσεις του Honda? Τυχόν κινδύνους? Ρίσκο?
θελω να δω πατηματα θελω να δω πατηματα θελω να δω πατηματα θελω να δω πατηματα θελω να δω πατηματα θελω να δω πατηματα θελω να δω πατηματα θελω να δω πατηματα θελω να δω πατηματα θελω να δω πατηματα θελω να δω πατηματα θελω να δω πατηματα θελω να δω πατηματα θελω να δω πατηματα θελω να δω πατηματα θελω να δω πατηματα θελω να δω πατηματα