παει για κλεισιμο
Ευχαριστώ Μάκη. Η καμπύλη είναι θέμα ρύθμισης καθαρά
Τώρα τα άλογα είναι απόρεια επιλογής τροαχαλίας και περιφερειακών αναβαθμίσεων στο αυτοκίνητο
Οσο για το πιεσμένο, σε πληροφορώ ότι αν η ρύθμιση είναι σωστή το μοτέρ σηκώνει 1 bar άνετα με stock συμπίεση. Αρκεί να είσαι και εσύ λίγο τρυφερός μαζί του
Τώρα τα άλογα είναι απόρεια επιλογής τροαχαλίας και περιφερειακών αναβαθμίσεων στο αυτοκίνητο
Οσο για το πιεσμένο, σε πληροφορώ ότι αν η ρύθμιση είναι σωστή το μοτέρ σηκώνει 1 bar άνετα με stock συμπίεση. Αρκεί να είσαι και εσύ λίγο τρυφερός μαζί του
Originally Posted by Nabu,Nov 24 2009, 06:08 AM
:suprised:
Ρε παιδιά, σοβαρευτείτε λίγο, έλεος δλδ.
Screening στον νέο δεν έκανε κανείς πριν τον πάρουμε στην ομάδα? Αυτα τα πράγματα είναι σοβαρά.
Τον προειδοποίησε κανείς για τις επιπτώσεις του Honda? Τυχόν κινδύνους? Ρίσκο?
Ρε παιδιά, σοβαρευτείτε λίγο, έλεος δλδ.
Screening στον νέο δεν έκανε κανείς πριν τον πάρουμε στην ομάδα? Αυτα τα πράγματα είναι σοβαρά.
Τον προειδοποίησε κανείς για τις επιπτώσεις του Honda? Τυχόν κινδύνους? Ρίσκο?
που να προλαβω να τα διαβασω ολα,τωρα με πηρε η γυναικα και μου λεει ακομα στο internet εισαι?αυτα δεν τα εκανες στα 25 τα κανεις στα 35,και της λεω η αγαπη για το s2k,και μετα μου λες δεν διαβαζω τιποτα και ειμαι ποση ωρα μεσα...???μας εκραξε και η γυναικα..
Originally Posted by makis.ats,Nov 24 2009, 06:26 AM
που να προλαβω να τα διαβασω ολα,τωρα με πηρε η γυναικα και μου λεει ακομα στο internet εισαι?αυτα δεν τα εκανες στα 25 τα κανεις στα 35,και της λεω η αγαπη για το s2k,και μετα μου λες δεν διαβαζω τιποτα και ειμαι ποση ωρα μεσα...???μας εκραξε και η γυναικα..
Μάκη πρέπει να το πάρεις απόφαση....ότι έκανες έκανες με τις γυναίκες, και τυχερός είσαι που τα έκανες και μέχρι τα 35...άλλοι "έκλεισαν" στα 25..στα 30...
Η κατάρα του s λέει πως σε λίγο καιρό όχι απλώς δε θα έχεις γυναίκα αλλά δε θα βρίσκεις ούτε για να .......
Η κατάρα του s λέει πως σε λίγο καιρό όχι απλώς δε θα έχεις γυναίκα αλλά δε θα βρίσκεις ούτε για να .......
παλι καλα να λεμε που φτασαμε και στα 35,οχι τιποτα αλλο ασχολουμε τωρα και με το internet θα μας σχολασει και η γυναικα τωρα,μην μας βγαλει προωρα στην συνταξη,αλλα με αγαπαει και ειναι αμοιβαιο επομενως θα με καταλαβει,αλλα για την ακριβεια ειμαι 3 ωρες μεσα,μαλλον ειναι καλη η παρεα σας...
Originally Posted by makis.ats,Nov 24 2009, 03:28 PM
αυτον τον χρηστο δεν τον ξερω ουτε τον ακουσα καθολου,
για να σε βοηθήσω... τον έδειχνε κάποτε και στον Αntένα.