Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

Ο παπάς ο παχύς

Old Jun 6, 2006 | 12:06 AM
arxiremalos's Avatar
Registered User

From: Grece

Originally Posted by lalakis2000,Jun 5 2006, 05:15 AM
Αγαπητέ αρχιρέμαλε,

Βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την εκδοχή σου για τον παπά τον παχύ, αλλά διαφωνώ με το δογματισμό σου ότι αναγκαστικά εσύ και τα υπόλοιπα ρεμάλια ξέρετε ποιός είναι.

Το post σου σίγουρα θα είχε προκαλέσει μεγαλύτερη αίσθηση στην κοινότητα των ιδιοκτητών και φίλων S2000 - αυτό είναι το κυρίως αντικείμενο του συγκεκριμένου forum, σε αντίθεση με ότι άλλο ενδεχομένως πιστεύεις - αν αυτή την περίοδο δεν βρισκόμασταν στη δίνη των αποκαλύψεων που έφερε στο προσκήνιο η ταινία του κώδικα Ντα Βίντσι.

Αναρωτιέμαι, πάραυτα, τι θα απογίνει αυτό το forum, αν ο κάθε ένας administrator εκεί έξω ανοίγει κάθε τόσο ένα θέμα άσχετο για λόγους προώθησης του site που εκπροσωπεί αλλά και των διαφημιζόμενων σε αυτό το site;

Εντελώς φιλικά, την επόμενη φορά (αν υπάρξει), προσπάθησε να τραβήξεις την προσοχή με κάτι πιο ευφάνταστο και χιουμοριστικό από τον παππά τον παχύ. Η αγορά προχωράει: οι αδελφοί Παλαιοκώστα έδωσαν κάτι παραπάνω, αλλά νοίκιασαν ολόκληρο ελικόπτερο και εξεφτέλισαν την αστυνομία, τις φυλακές και πολλά άλλα.

Αναρωτιέμαι αν έχουν site οι Παλαιοκωσταίοι....
Εγώ στην θέση σου θα απαντούσα πιο έξυπνα.
Το να κάνω χαβαλέ να γελάσουμε λίγο... και μου λες πως κάνω δογματισμό, μάλλον έχεις στενό κύκλο σκέψης.

Δηλαδή σαν να σε ρωτάω... γιατί να πάρεις S2000 αν θα έχεις την κουκούλα μόνιμα κλειστή.

Το αναρωτιέσαι τι θα απογίνει το site και αν θα ανοίγονται τέτοια ποστ... την διαφήμιση που την είδες;;;

Μήπως ξέρεις κάτι για τον κώδικα ντα νιν τσι;;;;

Θα δοκιμάσω να κάνω τον κλόουν την επόμενη φορά για να γελάσεις και εσύ... απλά σε συμβουλεύω... αριστερό φλας, κατέβασε 3η ταχύτητα και πάτα γκάζι...
και ξεκοοοοοοοοοοολα!!! Η ζωή είναι ωραία...

Οι αδελφοί Παλαιοκώστα σας εύχονται καλό καλοκαίρι!!!
Reply
Old Jun 6, 2006 | 12:34 AM
arxiremalos's Avatar
Registered User

Και για τον φίλο μου τον Λαλάκι, κάτι για να γελάσει:

Πήγαινε στο

humanupgrades.com

Διάλεξε:

Human Upgrades >

The Team >

Anesthesiologists >

Διάλεξε την 4η φωτογραφία και διάβασε το κείμενο.

Καλή σας ημέρα....
Reply
Old Jun 6, 2006 | 12:40 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

@arxiremalos

Ασε... σε προλαβα εγω απο τις 3 Μαΐου...
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=384532
Reply
Old Jun 6, 2006 | 12:48 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Αρχιρέμαλε,

Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν καταλαβαίνεις το πνεύμα στο οποίο γράφω και που δεν το βρίσκεις έξυπνο. Ειλικρινά, μετά από το post σου για τον παχύ παππά, δεν περίμενα και πολλά σε επίπεδο φαντασίας. Εκτός, βέβαια, αν σε ενόχλησαν αυτά που γράφω και δεν είναι η έλλειψη ευφυολογημάτων αυτή που σε ενοχλεί.

Το website που διαφημίζεις στην υπογραφή σου το άνοιξα και έχει διαφημίσεις - εγώ ΔΕΝ διαφημίζω κανένα site στην υπογραφή μου. Και δε νομίζω και κανένας άλλος από το συγκεκριμένο forum.

Όσο για προσπεράσεις, ευχαριστώ για την πρόταση αλλά γνωρίζω άριστα την τεχνική τόσο για αυτοκίνητα, όσο και για τους ενοχλητικούς που συναντώ κάθε τόσο.

Και μην ανησυχείς - η κοπέλα μου, το Sάκι στο γκαράζ μου και πολλά άλλα μου θυμίζουν ανά πάσα στιγμή ότι ζωή είναι ωραία.

Reply
Old Jun 6, 2006 | 12:59 AM
arxiremalos's Avatar
Registered User

@energetic

LOL σωστόοοοοοςςςςς
Είναι απίστευτο αυτο που λένε εκεί!!!

@lalakis2000

Το κλείνω εδώ το θέμα καθώς εγώ είμαι το ρεμάλι...
Απλά σου τονίζω το ρεμάλια στην υπογραφή μου είναι δικό μου site και δεν το διαφημίζω, είναι το παιδί μου και το λέω σε όλους να περάσουν μια βόλτα να το δούν, αν και εφόσον θέλουν. Its a free country!! Nothing more
Reply
Old Jun 6, 2006 | 01:03 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

OK, peace
Reply
Old Jun 6, 2006 | 01:38 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Reply
Old Jun 6, 2006 | 04:43 AM
vtec-man's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Peiraias

Reply
Old Jun 13, 2006 | 05:42 AM
arxiremalos's Avatar
Registered User

Reply
Old Mar 25, 2010 | 04:20 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Εγώ, νομίζω πως ο παππάς ο παχύς, ξεκίνησε με αυτό το σκοπό..
Γι αυτό δε γουστάρει να φορολογηθεί, γιατί έχει συνηθίσει σε "αποστολική" δίαιτα..

Είναι κάποιες ομάδες στην κοινωνία μας, που δε μπορώ να καταλάβω πως τη βγάζουν καθαρή..

1) Παπάδες..
2) Πολιτικοί

3) Αστυνομικοί..

http://troktiko.blogspot.com/2010/03...post_6204.html

Δεν έχει και άδικο..

Εντιτ..για να μην παρεξηγηθώ, φυσικά και υπάρχουν και άτομα που αποτελούν υπόδειγμα.. αλλα η κακή πλευρά, έχει φανεί τόσες φορές, που πλέον έχω πεισθεί για την πλειοψηφία..
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:19 PM.