Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ

Old Mar 27, 2007 | 05:41 AM
Amaretos's Avatar
Registered User

From: Peiraeus
Default ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ

Ρε παιδιά θέλω βοήθεια γιατι τα έχω πάρει με ένα λακαμά. Ο τύπος έχει μια γκαραζόπορτα η οποία ζήτημα αν χωράει smart μέσα. Έχει κοτσάρει και μια ταμπελίτσα No Parking και τι κάνει, όποιος παρκάρει τον διώχνει. Ωραία μέχρι εδώ. Το θέμα είναι ότι όταν φέρνει το αμάξι ΔΕΝ το βάζει ΠΟΤΕ μέσα (Αφου δεν χωράει) αλλά το αφήνει απο έξω. Με λίγα λόγια πιάνει χώρο στον δρόμο. Μίλησα με αστυνομία και μου λέει πρέπει να δεις αν έχει την θέση παρκινγκ δηλωμένη στον Δήμο, αλλα και αν την έχει, υπάρχει minimum όριο πλάτους στην πόρτα για να μπορεί να δηλωθεί για πάργκινγκ. Ξέρεις κανείς πόσο είναι αυτό και γενικά τι πρέπει να ισχύει για να έχεις κατοχυρώσει χώρο? Αν βρώ στο τέλος ότι δεν πρέπει να κρατάει την θέση, θα πάρω το punto μου 85' και θα το αφήσω απο έξω για ένα χρόνο μέχρι να βάλει μυαλό, δεν πρόκειται να το κουνήσω απο εκεί με τίποτα!!!! Όποιος έχει info ας απαντήσει!
Reply
Old Mar 27, 2007 | 07:22 AM
Psilos's Avatar
Registered User

From: Athens

Αυτό που ξέρω είναι ότι χρειάζεται άδεια εισόδου - εξόδου για ιδ. χώρο στάθμευσης από το Δήμο, άρα η αστυνομία έχει δίκιο.
Reply
Old Mar 27, 2007 | 08:12 AM
divs2000's Avatar
Registered User

From: Europe/Greece/Athens

To Punto ti ekdosi ine?????
Plaka kano re Ari. Lipon min mplekese ke poli. Pes tou tin epomeni fora na sou feri tin adia gia to garaz tou. An exi tote psa3tin alios. An den exi tote skiston...
Reply
Old Mar 27, 2007 | 01:03 PM
drsoulis23's Avatar
Registered User

θα ρωτησω αυριο στην νομκη υπηρεσια και θα σου κανω post ακριβως τον νομο και την κανονιστικη του.... Ν. 1221/81 .....με μια γρηγορη σκεψη ομως σου λεω πως πρεπει να εχει αδεια η οποια να φαινεται στο τοπογραφικο του σπιτιου του....σε καμια περιπτωση δεν επιτρεπεται σημαδια τυπου no rarking για την συντρεχουν λογοι ασφαλειας και χωρος επιχειρησης σταθμευσης,αλλα κατι παιζει με τα παλια κτηρια πριν το 79.....θα το κοιταξω.. μεχρι να δω ομως δεσ εδω μηπως βγαλεισ καποια ακρη.....
http://www.domiki.gr/kpn/text_3d/0.htm
Reply
Old Mar 27, 2007 | 10:11 PM
Amaretos's Avatar
Registered User

Ευχαριστώ προκαταβολικά παιδία, θέλω πολύ να τον κάνω ρόμπα!!! Βασικά δεν είναι τόσο για το παρκάρισμα είναι για το ύφος που έχει οταν σου λέει "Πάρτο απο εδώ", "Δεν θα το βρεις άμα το αφήσει", "Μην πεις οτι δεν σε προειδοποίησα" κλπ κλπ. Αν τελικά λέει παπαριές θα το χτίσω το Puntaki με τσιμέντο χεεχε
Reply
Old Mar 28, 2007 | 02:43 AM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Συγνωμη τωρα αλλα με ρίχνεις Αρη . Γιατι δε μου λες να τον χτισω εκει στο "Parking" του να τελειωνουμε μια κ καλη ???
Reply
Old Mar 28, 2007 | 03:03 AM
Amaretos's Avatar
Registered User

Originally Posted by tkal_s2k' date='Mar 28 2007, 02:43 AM
Συγνωμη τωρα αλλα με ρίχνεις Αρη . Γιατι δε μου λες να τον χτισω εκει στο "Parking" του να τελειωνουμε μια κ καλη ???
xaxaxaxa άμα χρειαστεί θα σου σφυρίξω!!!!
Reply

Trending Topics

Old Mar 29, 2007 | 02:46 AM
divs2000's Avatar
Registered User

From: Europe/Greece/Athens

Reply
Old Mar 29, 2007 | 07:46 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Reply
Old Sep 6, 2007 | 03:00 AM
tolis2000's Avatar
Registered User

Εγω που εχω γκαραζακι εχω αλλο πιο τρελο προβλημα διπλα απο την γκαραζοπορτα kολλητα εχει "δημοσιο" χωρο(παρκαρισματος) ισα-ισα για ενα smart
και ερχετε μια κοτα με ενα jeep καθε μερα και παρκαρει και δεν χωραω να στριψω για να μπω! εχω ενα c2 kαι καθομαι αναγκαστηκα καθε βραδυ και το παρκαρω εκει και μετα το βγαζω για να μπω και το ξαναβαζω μετα και αμα εχω και νευρα εκει να δεις κοφτες η invidia!! τι να κανω δεν παιρνει απο λογια και καλους τροπους η "κυρια".
Reply

All times are GMT -8. The time now is 09:28 PM.