Πάω Αγγλία
Μην χαιρεστε καταρχας για εσας που νομιζετε απο τον τιτλο του θεματος οτι φευγω και θα ησυχασετε απο εμενα. Κανετε λαθος.
Απλα ερωτω μηπως καποιος ξερει γιατι εγω δεν βρισκω ακρη!
Λοιπον τον Νοεμβριο παω Αγγλια να επισκευτω οικογενεια και για βολτα... Μιας που η Αγγλια ειναι ΕΕ πια, χρειαζομαι Διαβατηριο η ειμαι καλυμενος με την ταυτοτητα μου. Η ταυτοτητα μου ειναι αυτη χωρις το Θρησκευμα και με τα Εγγλεζικα γραμματα κιολας, η καινουργια που λενε...
Ξερει καποιος; Μην παω να πληρωσω 76 ευρω (παραβολα) για να κανω ανανεωση αν δεν χρειαζεται!
Ευχαριστω Εκ των Προτερων.
Απλα ερωτω μηπως καποιος ξερει γιατι εγω δεν βρισκω ακρη! Λοιπον τον Νοεμβριο παω Αγγλια να επισκευτω οικογενεια και για βολτα... Μιας που η Αγγλια ειναι ΕΕ πια, χρειαζομαι Διαβατηριο η ειμαι καλυμενος με την ταυτοτητα μου. Η ταυτοτητα μου ειναι αυτη χωρις το Θρησκευμα και με τα Εγγλεζικα γραμματα κιολας, η καινουργια που λενε...
Ξερει καποιος; Μην παω να πληρωσω 76 ευρω (παραβολα) για να κανω ανανεωση αν δεν χρειαζεται!
Ευχαριστω Εκ των Προτερων.
Είσαι κομπλέ - μπορείς να το επιβεβαιώσεις και από την αεροπορική σου εταιρεία
Πάντως η διαδικασία για διαβατήριο έχει γίνει τόσο απλή που είναι κρίμα να μην τους τα σκάσεις τα 76 ευρώπουλα - πως θα βγάλει λεφτά το δημόσιο? κλέφτης θα γίνει?
Πάντως η διαδικασία για διαβατήριο έχει γίνει τόσο απλή που είναι κρίμα να μην τους τα σκάσεις τα 76 ευρώπουλα - πως θα βγάλει λεφτά το δημόσιο? κλέφτης θα γίνει?