Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

Να προσεχετε με τη μηχανη ή το αυτοκινητο!

Old Nov 19, 2007 | 02:30 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Angry Να προσεχετε με τη μηχανη ή το αυτοκινητο!

Παιδια συγνωμη γι'αυτο το τοπικ αλλα πρεπει να το γραψω διοτι δεν ειμαι καλα, καθολου καλα με τα οσα εχουν γινει αυτη τη βδομαδα και ειδικα μετα απο αυτο που εμαθα χθες.

Ενας φιλος μου εκανε τη ατυχης αυτη κινηση, να κανει σουζα με τη μηχανη του με χαμηλη ταχυτητα τη περασμενη εβδομαδα, και δυστυχως επεσε αναποδα και χτυπησε ασχημα στο κεφαλι απο το ιδιο του το βαρος και της μηχανης. Το παλικαρι ειναι στο νοσοκομειο Μυτιληνης σε καταστολη απο τη πρωτη μερα και δυστυχως χθες εμαθα οτι ειναι σε χειροτερη κατασταση και μαλλον περιμενουν να καταληξει. Μιλαμε για ενα παιδι 22 ετων, με ζωντανια, καλοσυνη και παντοτε ευθυμος και προθυμος να βοηθησει τους παντες. Στη κυριολεξια περιμενουμε ενα θαυμα για να τον σωσει...

Αλλη μια φορα εχει συμβει κατι παρομοιο οταν μια πολυ καλη μου φιλη χτυπησε στο κεφαλι της απο ανατροπη με ενα MX5. Ας ελπισω να μη εχει την ιδια καταληξη.

Να προσεχετε παιδια με την οδηγηση σας, καθως η κακια στιγμη δε θελει πολυ...
Reply
Old Nov 19, 2007 | 03:01 AM
patriot_S2K's Avatar
Registered User

From: Glyfada

Τι να πω...μακάρι το παιδί να γίνει καλά...
Reply
Old Nov 19, 2007 | 03:16 AM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Perastika sto paidi kai makari na ginei kala gia na mathei oti panw se 2 rodes panta MA PANTA prepei na forame to kranos mas.
Mporei na akougome skliros alla etsi einai ta pragmata.
Reply
Old Nov 19, 2007 | 03:24 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Ως μηχανόβιος θα συμφωνήσω με το Θανάση.

Φυσικά εύχομαι να γίνει καλά το παιδί και να το φοράει από εδώ και πέρα.
Reply
Old Nov 19, 2007 | 03:24 AM
energetic's Avatar
Registered User

Δυστυχως δε φοραγε.

Εκει το εχουν καταργησει το κρανος γενικοτερα, ειδικα μεσα στα χωρια δεν υπαρχει και ελεγχος παρα μονο το καλοκαιρι. Αλλα μια εξυπναδα ειναι πολυ ακριβη τελικα!
Reply
Old Nov 19, 2007 | 04:08 AM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

To kranos den einai thema elegxou opws kai h zwnh alloste.Einai h prosopikh mas asfaleia.Egw prwn mhxanobios ematha me to asxhmo tropo gia to kranos.Den eixa xtyphsei asxhma alla etyxe kai xtyphsa to kefali kai ftanei pou toumpaniase gia 2 ebdomades to phra to mathima mou.Twra panw sto papi oute sto periptero den to bgazw gia na parw tsigara.
Reply
Old Nov 19, 2007 | 07:50 AM
Heli2000's Avatar
Registered User

From: Greece / Athens

Originally Posted by energetic,Nov 19 2007, 03:30 AM
Παιδια συγνωμη γι'αυτο το τοπικ αλλα πρεπει να το γραψω διοτι δεν ειμαι καλα, καθολου καλα με τα οσα εχουν γινει αυτη τη βδομαδα και ειδικα μετα απο αυτο που εμαθα χθες.

Ενας φιλος μου εκανε τη ατυχης αυτη κινηση, να κανει σουζα με τη μηχανη του με χαμηλη ταχυτητα τη περασμενη εβδομαδα, και δυστυχως επεσε αναποδα και χτυπησε ασχημα στο κεφαλι απο το ιδιο του το βαρος και της μηχανης. Το παλικαρι ειναι στο νοσοκομειο Μυτιληνης σε καταστολη απο τη πρωτη μερα και δυστυχως χθες εμαθα οτι ειναι σε χειροτερη κατασταση και μαλλον περιμενουν να καταληξει. Μιλαμε για ενα παιδι 22 ετων, με ζωντανια, καλοσυνη και παντοτε ευθυμος και προθυμος να βοηθησει τους παντες. Στη κυριολεξια περιμενουμε ενα θαυμα για να τον σωσει...

Αλλη μια φορα εχει συμβει κατι παρομοιο οταν μια πολυ καλη μου φιλη χτυπησε στο κεφαλι της απο ανατροπη με ενα MX5. Ας ελπισω να μη εχει την ιδια καταληξη.

Να προσεχετε παιδια με την οδηγηση σας, καθως η κακια στιγμη δε θελει πολυ...
ζώνη και κράνος....σώζουν ζωές.....και ας φωνάζουν...μερικοί..
Reply
Old Nov 20, 2007 | 01:00 AM
energetic's Avatar
Registered User

Παντως σημερα με ενημερωσαν οτι ενω ηταν κλινικα νεκρος τη Κυριακη το βραδυ, χθες βραδυ επεσε ο πυρετος και τα νεφρα του λειτουργουν. Οι γιατροι το θεωρουν πολυ καλο αυτο και γενικως σημερα ειναι σε σταθερη κατασταση αλλα ακομα σε καταστολη. Μακαρι να πανε καλα τα πραγματα.

Ευχαριστω παιδια για τα λογια σας, μπορω να πω οτι αυτες τις μερες μονο μεσα στο forum βρισκω καπως το κουραγιο να ξεχαστω ή και να χαμογελασω.
Reply
Old Nov 20, 2007 | 01:05 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Μακάρι
Reply
Old Nov 20, 2007 | 01:08 AM
Drifteropoulos's Avatar
Registered User

From: sti Honolulu

Πρώτα απ' όλα περαστικά στον άνθρωπο.
Πάντα φορούσα ζώνη και κράνος (με μοτο) όπως λέει και ο Θανάσης, ακόμα και μέχρι το περίπτερο.
Ο κολλητός μου όταν φορούσα ζώνη μου έλεγε:
Έλα ρε, τι τη φοράς αυτή τη ζώνη; 5-10 λεπτά δρόμος είναι... και μου την έλεγε συνέχεια.

Αυτός ο φίλος, πως τα έφερε η ζωή, δουλεύει 2-3 χρόνια σε μια εταιρεία
που κάνει σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης σε μεγάλες(μόνο) εταιρείες με νταλίκες και φορτηγά ώς δάσκαλος. Κάνουν και θεωρία και πρακτική.
Από τότε που πήγε εκεί η οδήγηση που κάνει θα σας φαινεται εκνευριστική.
Συνέχεια ζώνη, μεγάλη απόσταση από προπορευόμενο όχημα και αρκετά αργός
με τα δεδομένα που βλέπουμε στους δρόμους.

Ο άνθρωπος αυτός πριν κάνει τα σεμινάρια για να διδάξει έκανε τρελά πράγματα
με τα αυτοκίνητα και φορτηγά με επικίνδυνα φορτία που έχει οδηγήσει
με πολλές επιπολαιότητες και οδηγόντας πολλές φορές αφού έχει πιεί πολύ αλκοόλ.
Μου έχει δείξει σε video τα μαθήματα (θεωρία και πρακτική) που κάνουν και
έχω πάθει πλάκα με τα λάθη που κάνουμε όλοι μας στους δρόμου και δε τα καταλαβαίνουμε.
Όλα αυτά τα μαθήματα θα έπρεπε να γίνονται από τις σχολές οδηγών που όλοι έχουμε περάσει, ή σχεδόν όλοι.

Ο ίδιος είναι έτοιμος να πάρει Sάκι ή Lotus exige για να πηγαίνει και σε πίστα.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:12 PM.