Τι θα κάνετε Πρωτοχρονιά?
Επειδή κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια και γ@μώ βαρέθηκα. Η σπίτι η σε κάποιο club που κλείνουμε τελευταία στιγμή και το οποίο ποδοπατείσαι στην κυριολεξία για να μιλήσεις με την διπλανή κοπέλα αφού είναι άλλοι 52 γύρω της γιατί εκείνη την μέρα είναι 1 προς 52 οι γυναίκες με τους άντρες! Όλοι *$$@!#$ θέλουν εκείνη την μέρα και όλοι νομίζουν ότι θα γ@μήσ0υν, τέλοσπαντων...
Θέλω να πει ο καθένας τι σκέφτεται να κάνει, η έχει κλείσει. Έτσι να παίρνω ιδέες όπως είπα γιατί θέλω να βάλω το 2008 όσο το δυνατόν καλύτερα μπορώ και το 2007 να φύγει από εκεί που ήρθε!
Οπότε ακούω (μάλλον διαβάζω)...
Θέλω να πει ο καθένας τι σκέφτεται να κάνει, η έχει κλείσει. Έτσι να παίρνω ιδέες όπως είπα γιατί θέλω να βάλω το 2008 όσο το δυνατόν καλύτερα μπορώ και το 2007 να φύγει από εκεί που ήρθε!
Οπότε ακούω (μάλλον διαβάζω)...
Εγώ θα πάω σε πρωτοχρονιάτικο πάρτυ. Χωρίς χαρτιά κλπ, μόνο μουσική, ποτά και χορός με φίλους και γνωστούς, φυσικά μέχρι πρωίας
Όπου και να βγεις έξω θα περάσεις μεγάλη ταλαιπωρία από κίνηση και στριμωξίδι, σε παράλογο κόστος
Όπου και να βγεις έξω θα περάσεις μεγάλη ταλαιπωρία από κίνηση και στριμωξίδι, σε παράλογο κόστος
Trending Topics
Originally Posted by ThanasiS2K,Dec 6 2007, 04:50 AM
Egw thn protoxronia skeytome na parw to S kai na paw na to sbouriksw sthn mesh sta limanakia pou den tha yparxh psyxh.