Νεκρός φίλαθλος του Ολυμπιακού
Δεν πρόλαβε να περάσει ούτε ένας χρόνος από τα γεγονότα της οδού Λαυρίου και τα ξημερώματα της 17ης Ιανουαρίου, λίγες ώρες μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, ένας φίλος των "ερυθρόλευκων" έχασε την ζωή του ύστερα από επίθεση σε καφετέρια.
Ο άτυχος νεαρός βρισκόταν μαζί με φιλικό του πρόσωπο ηλικίας 26 ετών, σε καφετέρια στην περιοχή της Λούτσας όταν οι δύο άντρες δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους. Ο 24χρονος δέχτηκε μαχαιριά στην καρδιά και ξεψύχησε, ενώ ο δεύτερος μέχρι πριν λίγο νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο
Ο άτυχος νεαρός βρισκόταν μαζί με φιλικό του πρόσωπο ηλικίας 26 ετών, σε καφετέρια στην περιοχή της Λούτσας όταν οι δύο άντρες δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους. Ο 24χρονος δέχτηκε μαχαιριά στην καρδιά και ξεψύχησε, ενώ ο δεύτερος μέχρι πριν λίγο νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο
Απλα αισχος!!!!Δεν υπαρχουν λογια να περιγραψεις τετοιες κινησεις η τροπο σκεψης!!!!Οι ανθρωποι (κ των 2 ομαδων) που σκεφτονται κ αντιδρουν ετσι ειναι τουλαχιστον τριτοκοσμικοι ανθρωποι των σπηλεων!!!Τετοια περιστατικα δισφημιζουν την εικονα μιας οποιαδηποτε ομαδας κ κανουν κακο στο συνολο μια χωρας.Κ παλι αισχος!!!
Παιδια ειλικρινα δε μπορω να μη θεωρησω τουλαχιστον αμυαλους..οσους πανε στο γηπεδο και ασχολουνται τοσο σοβαρα με το ποδοσφαιρο.....
Πας πληρωνεις τοσα λεφτα βαζοντας σε κινδυνο τη ζωη σου...και τη σωματικη σου ακεραιοτητα για να δεις 22 μ@λ@κες που κλωτσανε τη μπαλα και παιρνουν εκατομμυρια ευρω....και την επομενη χρονια πανε στην αιωνια αντιπαλη ομαδα....ειναι απιστευτο....
Αποψη μου παντα...
Μου αρεσει το ποδοσφαιρο αλλα δεν μπορω σε καμια περιπτωση να καταλαβω πως αυτος ο φανατισμος μπορει να πηγαζει απο το ιδιο το αθλημα και οχι απο μια γενικη αναγκη για εκτονωση και βεβαια τα ψυχολογικα του καθενος τα οποια δε θα ρισκαρω ποτε να τα πληρωσω εγω......
Φιλαθλοι για μενα υπαρχουν πολλοι λιγοι.....
Πας πληρωνεις τοσα λεφτα βαζοντας σε κινδυνο τη ζωη σου...και τη σωματικη σου ακεραιοτητα για να δεις 22 μ@λ@κες που κλωτσανε τη μπαλα και παιρνουν εκατομμυρια ευρω....και την επομενη χρονια πανε στην αιωνια αντιπαλη ομαδα....ειναι απιστευτο....
Αποψη μου παντα...
Μου αρεσει το ποδοσφαιρο αλλα δεν μπορω σε καμια περιπτωση να καταλαβω πως αυτος ο φανατισμος μπορει να πηγαζει απο το ιδιο το αθλημα και οχι απο μια γενικη αναγκη για εκτονωση και βεβαια τα ψυχολογικα του καθενος τα οποια δε θα ρισκαρω ποτε να τα πληρωσω εγω......
Originally Posted by devilos83,Jan 17 2008, 06:12 AM
Παιδια ειλικρινα δε μπορω να μη θεωρησω πια ιλιθιους οσους πανε στο γηπεδο και ασχολουνται τοσο σοβαρα με το ποδοσφαιρο.....
Αποψη μου παντα...
Αποψη μου παντα...
Thread
Forum
Replies
Last Post