ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
1. Γιατί έχουμε θάλασσα να την πιεις στο ποτήρι
2. Γιατί μπροστά στο ρεβανί τι να μας πει το μιλφέιγ
3. Γιατί το καρπούζι το αγοράζουμε ολόκληρο και όχι σε φέτες
4. Γιατί
1. Γιατί έχουμε θάλασσα να την πιεις στο ποτήρι
2. Γιατί μπροστά στο ρεβανί τι να μας πει το μιλφέιγ
3. Γιατί το καρπούζι το αγοράζουμε ολόκληρο και όχι σε φέτες
4. Γιατί
(64.) Στον Καραθεοδωρή, καθώς ο Einstein δεν ήξερε καλά μαθηματικά, απευθυνόταν σε άλλους που ήξεραν.
http://www.karatheodori.gr/
http://www.karatheodori.gr/
+
104. Γιατί μπορείς, ακόμα, να κάνεις ένα κοπλιμέντο σε μια κοπέλα στο γραφείο και να μην σε κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση.
105. Γιατί μπορείς, ακόμα, να λές "αράπικο φυστίκι" χωρίς να σε λένε ρατσιστή.
106. Γιατί το κράτος μας μαμάει συνέχεια και εμείς το δεχόμαστε.
107. Γιατί νιώθω σαν ξένος στη χώρα μου.
108. Γιατί μόνο εδώ θα μπορούσε να υπάρξει κανάλι σαν το Η8 του Λεωνίδα (οι παλιότεροι το θυμούνται).
109. Γιατί όταν ψήνει ο γείτονας γουστάρουμε την τσίκνα και κερνάει μεζεδάκι.
110. Γιατί η Κρήτη, το Αγρίνιο, η Καλαμάτα βγάζουν τα καλύτερα!
Αλλά, το κυριότερο όλων, η Ελλάδα έχει ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! Την κατάσταση εδώ μόνο από μια σουρεαλιστική οπτική γωνία μπορείς να την δείς και να την αναλύσεις. Καθημερινά ζούμε σουρεάλ καταστάσεις.
Προσπαθείστε το εξής: την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε σουβλατζίδικο και ο ψήστης ρωτήσει τη κοπέλα μπροστά σας "τι να σου βάλω μέσα", φανταστείτε την στα τέσσερα με τον ψήστη από πίσω, να του απαντάει με λάγνα φωνή "απ'όλα βάλε μου".
Εφαρμόστε αυτή την πρακτική σε οτιδήποτε σας συμβαίνει καθημερινά. Θα δείτε ότι θα έχετε μονίμως ένα χαμόγελο (πονηρό) στα χείλη σας και θα αντιμετωπίζετε τα προβλήματά σας πιο εύκολα.
104. Γιατί μπορείς, ακόμα, να κάνεις ένα κοπλιμέντο σε μια κοπέλα στο γραφείο και να μην σε κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση.
105. Γιατί μπορείς, ακόμα, να λές "αράπικο φυστίκι" χωρίς να σε λένε ρατσιστή.
106. Γιατί το κράτος μας μαμάει συνέχεια και εμείς το δεχόμαστε.
107. Γιατί νιώθω σαν ξένος στη χώρα μου.
108. Γιατί μόνο εδώ θα μπορούσε να υπάρξει κανάλι σαν το Η8 του Λεωνίδα (οι παλιότεροι το θυμούνται).
109. Γιατί όταν ψήνει ο γείτονας γουστάρουμε την τσίκνα και κερνάει μεζεδάκι.
110. Γιατί η Κρήτη, το Αγρίνιο, η Καλαμάτα βγάζουν τα καλύτερα!
Αλλά, το κυριότερο όλων, η Ελλάδα έχει ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! Την κατάσταση εδώ μόνο από μια σουρεαλιστική οπτική γωνία μπορείς να την δείς και να την αναλύσεις. Καθημερινά ζούμε σουρεάλ καταστάσεις.
Προσπαθείστε το εξής: την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε σουβλατζίδικο και ο ψήστης ρωτήσει τη κοπέλα μπροστά σας "τι να σου βάλω μέσα", φανταστείτε την στα τέσσερα με τον ψήστη από πίσω, να του απαντάει με λάγνα φωνή "απ'όλα βάλε μου".
Εφαρμόστε αυτή την πρακτική σε οτιδήποτε σας συμβαίνει καθημερινά. Θα δείτε ότι θα έχετε μονίμως ένα χαμόγελο (πονηρό) στα χείλη σας και θα αντιμετωπίζετε τα προβλήματά σας πιο εύκολα.
Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, καλό είναι να κοιτάμε και τους 156784740 λόγους που ΔΕΝ είμαστε και οι πρώτοι.
Γιατί νομίζω ότι σταδιακά η πλάστιγγα γέρνει προς την απαισιόδοξη μεριά.
Έτσι, μήπως και διορθώσουμε και τίποτα, γιατί μέχρι τώρα η στάση που τηρούμε η περισσότεροι είναι ...αλά Ευαγγελόπουλος...
Γιατί νομίζω ότι σταδιακά η πλάστιγγα γέρνει προς την απαισιόδοξη μεριά.
Έτσι, μήπως και διορθώσουμε και τίποτα, γιατί μέχρι τώρα η στάση που τηρούμε η περισσότεροι είναι ...αλά Ευαγγελόπουλος...
Trending Topics
Τώρα πια μεγάλωσα
Σοβάρεψα
Χτυπάω καρτέλες, κουμπώνω κονσέρβες
Φτάνει πια οι τρέλες
Φόρεσα μασέλες
Κάλλιο μιας ώρας...
Ποιος είσαι που πας τι θέλεις
Απάντησέ μου και μη γελάς
Κι αν αμφιβάλλεις, άλλαξε διάσταση
Εξαφανίσου
Δημήτρης Πουλικάκος
Σοβάρεψα
Χτυπάω καρτέλες, κουμπώνω κονσέρβες
Φτάνει πια οι τρέλες
Φόρεσα μασέλες
Κάλλιο μιας ώρας...
Ποιος είσαι που πας τι θέλεις
Απάντησέ μου και μη γελάς
Κι αν αμφιβάλλεις, άλλαξε διάσταση
Εξαφανίσου
Δημήτρης Πουλικάκος
Στην Ελλάδα τα πάντα γύρω μας είναι σουρεάλ. Από τη λειτουργία του κράτους έως το οτι είμαστε ακόμα ζωντανοί. Εδώ σε site για το σπορ αυτοκίνητο Honda S2000 υπάρχει banner με διαφήμηση για τα φοβερά και τρομερά μεταχειρισμένα τρακτέρ 10-60HP Kubota B 5000 Kubota GL260 της Kubota Iseki Yanmar !!!!!!! Αν αυτό δεν είναι σουρεάλ τότε τι είναι;
Τάσο, εκτός απροόπτου, θα είμαι τη Δευτέρα στο ΣΕΦ. Θα τα πούμε (ή πιούμε) από κοντά.
Σουρεάλ Υ.Γ.: κάθε φορά που χρησημοποιείτε το ρήμα "πούμε" εσείς να σκέφτεστε "πιούμε". Θα γελάσετε πολύ!
Τάσο, εκτός απροόπτου, θα είμαι τη Δευτέρα στο ΣΕΦ. Θα τα πούμε (ή πιούμε) από κοντά.
Σουρεάλ Υ.Γ.: κάθε φορά που χρησημοποιείτε το ρήμα "πούμε" εσείς να σκέφτεστε "πιούμε". Θα γελάσετε πολύ!