Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Thread Tools

Old Mar 18, 2008 | 02:50 AM
Heli2000's Avatar
Registered User

From: Greece / Athens

......λέτε να ξέρει ο Μάκης?
Reply
Old Mar 18, 2008 | 11:32 PM
jerryS2K's Avatar
Registered User

From: Athens

Απέρριψαν και τις τρείς ονομασίες που πρότεινε ο Νίμιτς. Ειδικά με το "Νέα Δημοκρατία της Μακεδονίας" μάλλον φοβήθηκαν ότι θα είχαν για πρωθυπουργό τον Καραμανλή και για "επίτιμο" τον Μητσοτάκη!!!

Πέραν της πλάκας, πρέπει να παραδεχθώ το εξής: τους "πάω" τους Σκοπιανούς. Καλά κάνουν και είναι σταθεροί στις θέσεις τους. Χαίρομαι όταν βλέπω ένα μικρό κράτος να ορθώνει ανάστημα. Φυσικά αυτό γίνεται γιατί έχουν την υποστήριξη των ΗΠΑ.

Είναι γεγονός ότι η βιωσιμότητα των Σκοπίων (ως ενιαίας κρατικής οντότητας) μετράει μέρες ή μήνες. Η κυβέρνηση συνασπισμού είναι πλέον κυβέρνηση μειοψηφίας μετά την αποχώρηση του Αλβανικού κόμματος το οποίο στις τελευταίες εκλογές είχε πάρει 9%. Οι Αλβανοί του βορρά εκφράζουν συνέχεια αποσχιστικές τάσεις.

Αν οι πολιτικοί μας δεν ήταν τόσο gay, ίσως θα έπρεπε να είχαν κάνει εδώ και χρόνια το εξής: μυστικές συμφωνίες με Αλβανία και Βουλγαρία ώστε με ένα ντού από τρία μέτωπα θα είχαν μοιράσει το έδαφος των Σκοπίων στα τρία και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Δεν θα έπεφτε ούτε μία τουφεκιά. Ποιός θα αντιστεκόταν σε τρείς διαφορετικές δυνάμεις εκστρατείας από Βορειοδυτικά, Δυτικά και Νότια; Αυτό δεν είναι σενάριο φαντασίας. Είχε προταθεί από τις μυστικές υπηρεσίες της Βουλγαρίας προς την Ελληνική Κυβέρνηση.

Να δείτε που οι Αλβανοί των Σκοπίων θα καταφέρουν να αποσχιστούν και να ενσωματωθούν στην Αλβανία. Ήδη το βόρειο κομμάτι είναι ανεξέλεκτο από την κεντρική κυβέρνηση.

[QUOTE]Και κατι αλλο... Ξερετε γιατι ο Νιμιτς παρουσιαζει αυτες τις λυσεις και επιμενει για τις συγκεκριμενες ονομασιες?
Reply
Old Mar 31, 2008 | 06:05 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

http://greece.flash.gr//soon/2008/3/31/38031id
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=886704

Reply
Old Apr 3, 2008 | 08:24 AM
Psilos's Avatar
Registered User

"Έχω Ουγγρικές αλλά και Ελληνικές ρίζες τις οποίες αποδέχομαι απόλυτα! Ο προπάππος και προγιαγιά μου ζούσαν στη Θεσσαλονίκη που βρίσκεται στη Μακεδονία!"
Τάδε έφη όχι ο φιλλέλληνας αλλά ο...Έλληνας - Γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί, στο δείπνο των αρχηγών κρατών στη σύνοδο του ΝΑΤΟ, στο Βουκουρέστι.
ΕΛΛΑΣ - ΓΑΛΛΙΑ - ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Ευτυχώς, τελικά δεν είμαστε μόνοι, Ισπανία και Ιταλία στήριξαν επίσης σθεναρά τις ελληνικές θέσεις
Γέλασε και λίγο το χειλάκι μας ρε παιδιά, είχαμε βαρεθεί να δεχόμαστε εθνικές ήττες. Όπως φαίνεται όμως, όταν οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά
Τα συλληπητήριά μου στην αδιάλλακτη ηγεσία των Σκοπίων που επέλεξε να γίνει τσιράκι του Μπους αντί να τα βρει με τους γείτονές της και τώρα έβαλε το λαό της σε περιπέτειες. Συλληπητήρια και στην αμερικανική αποστολή που νόμιζε ότι με φοβέρες και ασφυκτικές πιέσεις θα χεζόμασταν από το φόβο μας, ξεπουλώντας ιστορία 3000 ετών.
Άντε και εις ανώτερα, Ελλάς
Reply
Old Apr 3, 2008 | 10:48 PM
jerryS2K's Avatar
Registered User

Επιτέλους κυριάρχησε η τεστοστερόνη και αντρέψαμε λίγο. Έτσι! Η απόλυτη ηδονή ήταν τα μούτρα του Μπούς που ήταν σαν κλαμμένο νιμού.
Η ξεφτίλα των Αμερικανών ήταν άνευ προηγουμένου. Δυστυχώς αυτό θα τους εξαγριώσει περισσότερο και το μεγάλο ταλέντο των ΗΠΑ ήταν, είναι και θα είναι η τέχνη της προβοκάτσιας και αποσταθεροποίησης. Χωρίς να θέλω να γίνω Κασσάνδρα, ετοιμαστείτε για ένα πολύ "καυτό" καλοκαίρι από όλες τις πλευρές.

Μπράβο στον Καραμανλή που έπαιξε πολύ καλά το παιχνίδι της μυστικής διπλοματίας. Εκτός του ότι κερδίσαμε την δυνατή υποστήριξη Γαλλίας, Ισπανίας και Ιταλίας, και την "έμμεση" υποστήριξη της Γερμανίας, καταφέραμε την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης συνασπισμού των Σκοπίων φέρνοντας τους Αλβανούς προς το μέρος μας ψηφίζοντας της ένταξή τους στο ΝΑΤΟ. Φοβάμαι, όμως, ότι τους υποσχεθήκαμε και την δημιουργία αλβανόφωνου κόμματος στην Ελλάδα. Αυτό θα το δείξει το μέλλον.

Διαβάστε οπωσδήποτε το βιβλίο του Graham Green, "The Quiet American" (Ο Ήσυχος Αμερικανός) ή δείτε την ταινία με πρωταγωνιστή τον Michael Kane.

Υ.Γ.: Τους τελευταίους μήνες μου έχει δημιουργηθεί μία απορία. Γιατί όλο το στρατιωτικό κατεστημένο των ΗΠΑ, όλα τα εβραιοσιωνιστικά lobby (βλ. Geοrge Soros, Rockfeller Foundation, κλπ.), όλα τα think tanks των ΗΠΑ και όλες οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) με "πολιτικό" αντικείμενο δράσης, έχουν λυσσάξει να βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και τους δίνουν αμέριστη υποστήριξη σε όλους τους τομείς. Τις τελευταίες μέρες συζήτησα το θέμα αυτό με κάποιους "γνωστούς" μου και οι απαντήσεις που μου δώθηκαν ξεπερνούν κάθε φαντασία. Θα επανέλθω.
Reply
Old Apr 3, 2008 | 11:08 PM
energetic's Avatar
Registered User

Reply
Old Apr 4, 2008 | 06:55 AM
nephilim's Avatar
Registered User

Το παρακάτω κυκλοφορεί στο internet...sorry για το μεγάλο post αλλά νομίζω ότι αξίζει.

Για όσους δεν γνωρίζουν: Γιατί καίγονται οι ΗΠΑ για τα Σκόπια;

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι μόνο δύο είναι, τα ανθρώπινα κατασκευάσματα που διακρίνονται από το Διάστημα: το Σινικό Τείχος και το Camp Bondsteel.
Το Σινικό Τείχος όλοι το γνωρίζουμε ,το Camp Bondsteel όμως πολλοί λίγοι.

Είναι η μεγαλύτερη αμερικανική στρατιωτική βάση στον κόσμο και βρίσκεται ακριβώς ...δίπλα μας. Στο Κόσσοβο!!

H εταιρεία Halliburton (που ως γνωστό διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Dick Cheney, μέχρι το 2000 ) κατασκεύασε το Camp Bondsteel (μέσω θυγατρικών), και το
Reply
Old Apr 5, 2008 | 01:42 AM
Heli2000's Avatar
Registered User

From: Greece / Athens

@Nephilim.
Αυτό το άρθρο από ποιά πηγή το βρήκες?
Στο θέμα των αγωγών σχετικά με την ''εξάρτηση'' της Ρωσίας από τον αγωγό των ΗΠΑ είναι ανακριβές.
Το αντίθετο συμβαίνει, γι αυτό και οι Αμερικάνοι έχουν σκυλιάσει.
Reply
Old Apr 5, 2008 | 02:25 AM
energetic's Avatar
Registered User

Originally Posted by nephilim,Apr 4 2008, 05:55 PM
Τελειώνοντας αξίζει να υπενθυμίσουμε όσα είχε πει ο βρετανός στρατηγός Μάικλ Τζάκσον...
Οχι, δε λεει για τον τραγουδιστη.
Reply
Old Apr 6, 2008 | 10:59 PM
nephilim's Avatar
Registered User

Το άρθρο μου ήρθε με mail - απ'όσο ξέρω είναι από το Ποντίκι. Υπάρχει και στο blog του press-gr.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 03:34 PM.