τα βλέπω έτσι
παιδιά ότι γράφτηκε από εχτές το απόγευμα στο forum συμπεριλαμβανομένων και αυτόν που έγραψα εγώ τα βλέπω έτσι.
Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό
�ομί�ουν ότι τους �χουν του χεριού τους είναι κι αυτοί που τους ξεφτιλί�ουν παραδειγματικ�. Και τότε τρ�χουν να κρυφτούν όπως �κανε κι ο τύπος που σας περι�γραψα πιο π�νω. Είναι πραγματικ� για λύπΕσΕ...
Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό
�ομί�ουν ότι τους �χουν του χεριού τους είναι κι αυτοί που τους ξεφτιλί�ουν παραδειγματικ�. Και τότε τρ�χουν να κρυφτούν όπως �κανε κι ο τύπος που σας περι�γραψα πιο π�νω. Είναι πραγματικ� για λύπΕσΕ...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Eιναι θεμα server με το encoding, το οποιο θα λυθει το συντομοτερο. Προς το παρον μπορειτε να κανετε encoding καθε φορα που κανετε refresh.
Λιγο ταλαιπωρια βεβαια αλλα καντε υπομονη.
Λιγο ταλαιπωρια βεβαια αλλα καντε υπομονη.
Registered User
Λοιπον, τελικα το προβλημα ηταν απο τον server τις τελευταιες 3 ημερες, οπου ειχε γινει ρυθμιση να δινει εντολη ο server στον explorer σας, οτι υπαρχει το encoding ως UTF-8. Τωρα εχει γινει σωστη ρυθμιση σε Western European (ISO). Οποτε οσα ποστ εγιναν αυτες τις μερες δεν μπορειτε να τα διαβασετε σωστα καθως εγιναν ποστ ως UTF-8 και ο explorer σας προσπαθει να τα διαβασει με Western European (ISO) encoding. Θα προσπαθησω τωρα να αλλαξω τα συγκεκριμενα ποστ, αν και θα παρει αρκετο χρονο μπορει και μερες.
Επισης ετοιμαζουμε ενα κωδικα ωστε να υπαρχει ως επιλογη η ελληνικη γλωσσα σε ολοκληρο το S2KI forum. Πιο συγκεκριμενα οι επιλογες οπως ADD REPLY, NEW TOPIC αλλα και παρα πολλες ακομα θα ειναι στην ελληνικη γλωσσα. Αυτη τη στιγμη εχω ξεκινησει ηδη τη μεταφραση ολων αυτων των πεδιων, οποτε μολις ολοκληρωθει θα γινει η σχετικη αλλαγη βαση επιλογων στα προφιλ σας.
Επισης ετοιμαζουμε ενα κωδικα ωστε να υπαρχει ως επιλογη η ελληνικη γλωσσα σε ολοκληρο το S2KI forum. Πιο συγκεκριμενα οι επιλογες οπως ADD REPLY, NEW TOPIC αλλα και παρα πολλες ακομα θα ειναι στην ελληνικη γλωσσα. Αυτη τη στιγμη εχω ξεκινησει ηδη τη μεταφραση ολων αυτων των πεδιων, οποτε μολις ολοκληρωθει θα γινει η σχετικη αλλαγη βαση επιλογων στα προφιλ σας.
Originally Posted by energetic,Apr 2 2008, 05:47 AM

Trending Topics
Registered User
Λοιπον, το προβλημα πλεον εχει αποκατασταθει κανοντας τη σχετικη τροποποιηση σε ολα τα ποστς που ειχαν προβλημα. Ειχα μπει στο v-tec απο χτες τελικα και εκανα πιο γρηγορα. 
Αν υπαρχει καποιο αλλο ποστ που μου διεφυγε, μπορειτε να το γραψετε εδω ωστε να κανω διορθωση.

Αν υπαρχει καποιο αλλο ποστ που μου διεφυγε, μπορειτε να το γραψετε εδω ωστε να κανω διορθωση.
Thread
Forum
Replies
Last Post
toupa
Γενικά Θέματα εκτός S2000
28
Jun 17, 2010 09:51 PM
kriti2000
Γενικά Θέματα εκτός S2000
29
Mar 18, 2008 07:10 AM