Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ!

Thread Tools

Old May 12, 2008 | 12:32 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Default ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ!

Παιδιά θέλω να πω προσοχή σε όλους να μην αφήνουν πράγματα στο πορτ παγκαζ του αυτοκινήτου τους.

Το Σαββάτο το μεσημέρι ερχόμενος από Χαλκίδα με τη μηχανή πέρασα από το σπίτι της κοπέλας μου να την πάρω να πάμε για καφέ. Για κακή μου τύχη αποφασίζουμε να πάμε με το αυτοκίνητό της. Οπότε βάζω σακίδιο πλάτης και κράνος στο πορτ παγκάζ. Το μπουφάν της μηχανής στο πίσω κάθισμα. Φτάνοντας στο kitchen bar παρκάρουμε μπροστά στα ιστιοπλοικά όπου τα αφήναμε και στις συναντήσεις μας. Εκείνη τη στιγμή παίρνω το μπουφάν και το βάζω και αυτό στοπ πορτ παγκαζ. Περνάγανε εκείνη την ώρα 2 γύφτοι και με είδανε να το βάζω πίσω, κοιτάζανε περίεργα και είδανε και την τσάντα μου επίσης. Το σκεύτηκα αλλά είπα μεσημέρι μπροστά στα σκάφη και σε πολυσύχναστο δρόμο....Και όμως παιδιά μετά τον καφέ μετα λύπης μας διαπιστώσαμε το παράθυρο του συνοδηγού μισανοιγμένο και εμένα μου πήρανε το σάκο και το μπουφάν που είχα τα πάντα μέσα από διπλώματα, ασφάλειες, αδειες,ταυτότητες, ρούχα κλειδιά΄(εκτός από το πορτοφόλι που το πήρα μαζί μου) και της κοπέλας μου το διπλωμα και την άδεια κυκλοφορίας.

Προφανώς ήταν αυτοί που είδαμε να μας κοιτάνε περίεργα. Για αυτό πολύ προσοχή.....
Reply
Old May 12, 2008 | 12:37 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Οχι ρε φιλε...
Reply
Old May 12, 2008 | 12:43 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Τι να πω βρε παιδια...
Reply
Old May 12, 2008 | 12:54 AM
Andreas_P's Avatar
Registered User

Έλα ρε Χρήστο, έφαγες τέτοιο πακέτο?
Reply
Old May 12, 2008 | 01:02 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Το "φυσάω και δεν κρυώνει"

Τους κερατάδες πήρανε και τα ρούχα μου φρεσκοπλημένα και σιδερωμένα από τη μανούλα μου
Reply
Old May 12, 2008 | 02:07 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Reply
Old May 12, 2008 | 02:52 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

lypamai poly xristo...kai pio poly epeidi etyxe se sena sygkekrimena..
(eimai kakoulis, kai se merikous pou mou spane ta neura, de tha eixa provlima na tyxei..)
pantws, an eixes mono xartia, einai arketa pithano na se eidopoisoun apo tin astynomia oti vrethikan petamena..
ki emena mou eixan klepsei mia tsanta kai siga siga, vriskontan pragmata pou tairiazan stis perigrafes kai me eidopoiousan...

nomizw oti prepei na doume me pio sovari matia to endexomeno tou anaisthitikou aeriou......
Reply

Trending Topics

Old May 12, 2008 | 03:12 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

pantws, an eixes mono xartia, einai arketa pithano na se eidopoisoun apo tin astynomia oti vrethikan petamena..
Μακάρι φίλε μου Ηλία να τα βρούνε. Εγώ απλώς ξεκίνησα τις ενέργεις για να βγάλω καινούρια μιας και δεν μπορούσα να περιμένω.

nomizw oti prepei na doume me pio sovari matia to endexomeno tou anaisthitikou aeriou......
Της σφαλιάρας από το χωριό (να φαίνεται όλη η παλάμη στο μάγουλο) αν τους έπιανα να δεις πόσο σοβαρά θα έπαιρναν
Reply
Old May 12, 2008 | 05:05 AM
Gigolo's Avatar
Registered User

From: Perama-Peireus

[QUOTE=S2000_FUN,May 12 2008, 03:12 AM]
Μακάρι φίλε μου Ηλία να τα βρούνε. Εγώ απλώς ξεκίνησα τις ενέργεις για να βγάλω καινούρια μιας και δεν μπορούσα να περιμένω.

Της σφαλιάρας από το χωριό (να φαίνεται όλη η παλάμη στο μάγουλο) αν τους έπιανα να δεις πόσο σοβαρά θα έπαιρναν
Reply
Old May 12, 2008 | 05:18 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Αν ήξερα που μπορούσα να τους βρω φίλε μου σίγουρα θα σας φώναζα όλους και θα κόβαμε εισητήριο για να το ευχαριστηθούμε όλοι
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:00 PM.