Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

Κωνσταντινουπολη...

Thread Tools

Old Nov 21, 2008 | 12:21 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Ποια ιστορία ρε,πλάκα μας κάνεις?
Αυτό έλειπε να κάνω και φιλίες με τα α*****α.
Μαλλον εσύ δεν ξέρεις όχι μονο ιστορια αλλά και τη γινετε αυτη την στιγμή.
Reply
Old Nov 21, 2008 | 12:22 AM
notoriouss2k's Avatar
Registered User

άστω stradale δεν θέλω να μου κάψεις τον εγκέφαλο . Άστω για του χρόνου.
Reply
Old Nov 21, 2008 | 12:26 AM
Stradale's Avatar
Registered User

Δες τε έναν Έλληνα......
Reply
Old Nov 21, 2008 | 12:33 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

@all

Please guys do not hijack this topic. If you want further discussion it should be done in a different topic or in the "Politics and Current Events" section which is for members only.

Thanks.
Reply
Old Nov 21, 2008 | 12:33 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Notoriousss2k just brought to my attention something that i hadnt thought about (thank you ) . Since this is an International Forum people could misscomprehend what i wrote down on my earlier posts leading to bad conclusions.

So to get this straight, with my first post i am standing on the same side as you guys, having a lot of Turkish Friends of my own, and not by any mean trying to create any impressions. Never had a problem with any other nationality, since i dont believe colors, eye shapes or whatnot should be the judge of a person.

Also sorry about using the word "fanatics" whereas i could use "warm-blooded" but i bet you all dont give 100% of your writing skills when trolling the forums. Especially on another language than your native one.

Τώρα στα δικά μας Notoriouss ,αφου σε ευχαρίστησα, ομολογώ ότι δεν ήμουν ποτέ ξανά σε International Forum οπότε δεν μου πέρασε απο το μυαλό καν, να σου πω ότι με το πρώτο πόστ δεν χρησιμοποίησα πουθενά το όνομα σου, οπότε ποτέ δεν συνδίασα την λέξη "εκείνη" (σσσστ μην τον αναφέρεις τον έξω απο εδώ ) με εσένα. Άλλωστε στο τέλος είπα ότι απλά έκανα ένα point και τίποτα παραπάνω.

Τώρα στα υπόλοιπα που έγραψες.... θα προτιμήσω να μην έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, αν εσύ νομίζεις ότι δεν μπορώ να καταλάβω τι θα πει "παραλληρισμός" έχεις δίκιο,γιατί δεν μπορώ. Παραλληλισμός, απο την άλλη, πάλι δεν μπορώ να καταλάβω όποτε άστο... Πριν όμως την επόμενη φορά προβείς πάλι σε τέτοιου είδους απαντήσεις, προσωπικές-επιθετικές, ξαναδιάβασε καλύτερα τι έχει γράψει ο άλλος, κοίτα και λίγο τα wink που μπορεί να έχει χρησιμοποιήσει για να ελαφρύνει τον τόνο και να μην παρεξηγηθεί, και τέλος όρμα στο πληκτρολόγιο...

Τελευταίο ποστ εδώ μέσα απο εμένα και καλή σου μέρα...
Reply
Old Nov 21, 2008 | 12:34 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Originally Posted by Nabu,Nov 21 2008, 12:49 AM
Ατυχή γιατί? Δεν είναι αλήθεια ότι είμαστε "θερμόαιμος" λαός και ότι "αρπαζόμαστε" πιο εύκολα απο άλλους? Εγώ αυτό το θεωρώ ένα απο τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά των Ελλήνων.

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάτι σαν τους Τούρκους, που παρότι εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, που πολλοί εκεί τρελλαίνοντε και μόνο που τους ακούνε.

Δεν ήταν αρκετά επεξηγηματικό αυτό που έγραψα προηγουμένως όσον αφορά το τι εννούσα ή απλά δεν συμφωνείς με την άποψη μου, όπου αυτό είναι άλλο θέμα.

Sorry about that archs2000, just having a chat with Actinf about my last post.
Το μόνο που μπορεί να δικαιολογήσει τον χαρακτηρισμό που έδωσες, είναι ίσως η άγνοιά σου για την έννοια της λέξης fanatics....
Reply
Old Nov 21, 2008 | 12:36 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Originally Posted by Nabu,Nov 21 2008, 01:33 AM
Also sorry about using the word "fanatics" whereas i could use "warm-blooded" but i bet you all dont give 100% of your writing skills when trolling the forums. Especially on another language than your native one.
Με πρόλαβες
Reply
Old Nov 21, 2008 | 12:37 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Παιδιά όπως και να χει δεν είναι εδώ το κατάλληλο τόπικ για εθνικιστικές διαφορές. Ο Κωνσταντίνος ήθελε απλά να πει ότι είμαστε απόλυτοι σε θέματα ιστορικά που αφορούν τη χώρα μας και τον πολιτισμό μας. Ισως να μη βρίσκετε τη λέξη που χρησιμοποίησε σωστή αλλά δεν χρειάζεται να δέχεται και επίθεση ούτε να λέγεται - εμμέσως πλην σαφώς - ανιστόρητος. Μια απλή υπόδειξη όπως αυτή του Μάριου αρκούσε..Προς Θεού δηλαδή...
Reply
Old Nov 21, 2008 | 12:40 AM
Stradale's Avatar
Registered User

Και καλά είπε ο Kώστα.
ΣΟΥΒΛΑ και στην θαλασσα στους γείτονες.
Reply
Old Nov 21, 2008 | 12:43 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

All the above posts are part of another topic.

Splitting posts from a topic usually makes a mess to the flow of a new one.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:11 PM.