Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

Προσοχή! Υψηλή εγκληματικότητα!

Thread Tools

Old Mar 18, 2009 | 04:41 AM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

Μα ο καθενας γινετε πολιτικος για να μπορεσει να φαει και αυτος απο τα κονδυλια και λοιπα λευτα τους Ελληνικου κρατους που πανε για τον καθε πολιτη αυτης της χωρας.
Για μενα εδω και 20+ χρονια εχουμε παρει τον κατηφορο σαν χωρα και οσο παει χειροτερευουμε,εχετε δει ποτε τους 300 βουλευτες?Οι μισοι και παραπανω ειναι για τα παρατραγουδα τις Πανιας να πανε να κανουνε καμια τουμπα και να τραγουδησουν κανενα τραγουδι,αλλα τα θελουμε και τα παθαινουμε,αν καθησουμε και δουμε ποιοι μας εχουν κυβερνησει τα τελευταια 20+ χρονια ειναι να δεσουμε μια πετρα στο λαιμο μας και να παμε να πηδηξουμε στη θαλασσα.
Reply
Old Mar 18, 2009 | 04:48 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Δημητρη δεν ξερω αν θυμασαι οταν εγραφα κατι (αρχες Δεκεμβρη) το οποιο το κανω παραθεση παρακατω... Εδω ειναι και το ποστ που ειχε παραγινει η κατασταση εκεινη την εποχη, και πιστευω οτι συμφωνουμε ολοι στο θεμα της πολιτικης οποιασδηποτε κυβερνησης... τρομαρα τους.

Originally Posted by energetic,Dec 10 2008, 11:21 AM
Its a never ending subject with no action plan.

Απο τα μεγαλυτερα μιλαμε projects για μενα θα ηταν να κανω review & analysis για ολα αυτα τα θεματα της Ελλαδας. Πιο συγκεκριμενα με cause analysis, immediate corrective actions, long-term corrective actions και long term preventive actions. Σιγουρα θα τα εκανα ανω-κατω καθως δεν ειναι το αντικειμενο μου, ασε που θα ηθελα χρονια να ολοκληρωσω ενα τετοιο project (μη πω ποτέ). Στο αντικειμενο μου ομως, καθημερινα αναλαμβανω τετοια projects για τα θεματα της δουλειας μου, αλλα με τιποτα δεν θα μπορουσα να αναλαβω τα θεματα της Ελλαδας (τρομαρα μου, αυτο ελειπε κι ας με λενε Καραμανλη μερικοι).

Τι θελω να πω με τα παραπανω? Υπαρχουν ανθρωποι που τους εχουμε ψηφισει σε καθε εκλογες και εχουν αναλυτες, συμβουλους κτλ που μπορουν να κανουν κατι παρομοιο. Το θεμα ειναι το κανουν? Θελουν να το κανουν? Μπορει να υλοποιηθει? Θελουμε εμεις ως λαος να γινει κατι τετοιο? Αν ναι, οταν ερθει η ωρα θα το κανουμε εφαρμογη ή απλα θα κανουμε πισω?

Ειναι καθημερινα τα παραδειγματα οπου λεμε ναι σε ολα και οταν ερθει η ωρα, κανουμε πισω και κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.

Its a never ending subject with no action plan.
Reply
Old Mar 18, 2009 | 04:58 AM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

Δε διαφωνω καθολου ρε Μαριε με αυτο που ειχες πει,απλα για να γινει κατι στην Ελλαδα πρεπει να εχει και καποιο συμφερον ο αλλος για να το κανει και παραδειγματα σε εργα που επρεπε να γινουν και δεν εγιναν γιατι δεν ειχε την καταλληλη προμηθεια καποιος πολιτικος ή καποιος μεγαλοεργαλαβος ειναι πολλα,οπως και το αντιθετο οτι εγιναν με μεγαλη σπαταλη χωρις λογο.Απλα ενας ανθρωπος ειναι τελειως διαφορετικος οταν ειναι υποψηφιος για πολιτικος,δημαρχος,μεχρι και για καποια θεση συμβουλου πριν ψηφηστει.Αλλα μολις παρει της ψηφους του εχει γινει αλλος ανθρωπος και οτι ελεγε πριν το εχει ξεχασει και πλεον πρωτα κοιταει το συμφερον πριν απο καθε κινηση του

Ομως οταν ερθει ξανα η ωρα παμε να ψηφησουμε το εχουμε ξεχασει ολα οσα εκανε και δεν εκανε με αποτελεσμα στο τελος να γυρναμε εκει που ειχαμε μεινει
Reply
Old Mar 18, 2009 | 05:12 AM
energetic's Avatar
Registered User

Ανεξαρτητος δημαρχος που δινει για δευτερη φορα υποψηφιοτητα για να ξαναβγει δημαρχος στη Βουλα οπου και ψηφιζω!

Ελεγε ο τυπος, θα θα θα θα... θα θα θα θα. Πιανω το εντυπο με το... προεκλογικο του προγραμμα. Θα θα θα θα θα... Καπου εκει μεσα ανεφερε και το μεγαλο προβλημα της σταθμευσης στο κεντρο / πλατειας Βουλας και οτι φυσικα το υψηλων προδιαγραφων parking θα θα θα θα θα κατασκευαστει κατα τη θητεια του, αφου τα στατιστικα δειχνουν αυξηση εσοδων στη Βουλα. Βασικα δεν μενω εκει για να παω να παρκαρω, αλλα το εκανα για τη φουκαριαρα τη μανα μου που παει να παρει τα ψωνια της για το μεσημεριανο φαγητο και τα ρουχα απο το καθαριστηριο. Αχ μανουλα μου μας ξεγελεσαν.

Ε, ακομα να γινει το parking, μαλλον για το parking του δημαρχου ελεγε.

Βρε Ισμηνη, ειναι τελικα off-topic το ποστ σου, αμαν πια.
Reply
Old Mar 18, 2009 | 05:23 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Τα πράγματα δεν έχουν γίνει σοβαρά τον τελευταίο μήνα..
Όσο κι αν όλα αυτά σας φαίνονται τόσο φοβερά και τραγικά, θα'πρεπε να ξέρετε ότι συμβαίνουν συνέχεια..

Κολπάκια να σου κλέβουν το αμάξι ή εσένα τον ίδιο ενώ οδηγείς, υπάρχουν άπειρα..
Βλέπε κάδους στη μέση του δρόμου σε ερημικά σημεία, ντενεκεδάκια που δένουν κάτω από το αμάξι σου όταν είναι παρκαρισμένο και όταν ξεκινάς να φύγεις και τελικά σταματήσεις να δεις τί έχει χαλάσει από το αμάξι και πας στο πίσω μέρος..ενώ ψάχνεις, ο άλλος έχει ήδη μπει μέσα κι έχει φύγει...

Αν μιλάμε για κλοπές, συνέβαιναν πάντα..
Αν μιλάμε για βανδαλισμούς, πάλι συνέβαιναν πάντα, αλλά αφού μετά τα επεισόδια κατάλαβαν ότι τους παίρνει να τα κάνουν κι εκτός των "συνόρων" τους, οι "ασφαλείς" περιοχές στο κέντρο μειώνονται..

Κάθε μέρα που πηγαίνω στο Πολυτεχνείο, βλέπω απ'έξω αμάξια που έχουν γίνει κάρβουνο..Και δεν τα βλέπω μόνο φέτος..

Στις Γλυφάδες βέβαια, δεν υπάρχουν πανεπιστήμια για να ισχύει το άσυλο και να προστατεύονται τα ρεμάλια..άρα μερικοί έχουν συνηθίσει σε άλλα πράγματα..

Έχετε περάσει βράδυ από την Αθηνάς...??
Αν όχι, για δοκιμάστε..φυσικά χωρίς το honda και εννοείται όχι πεζοί...

Κοντά στο παλιό μου σπίτι, στη Δάφνη, υπήρχε ένας δρόμος πίσω από ένα σχολείο που όποιος περνούσε μετά τις 8, έφευγε ξεβράκωτος..

Αυτά τα έβλεπα πάντα και δε μου κάνουν καθόλου εντύπωση. Σκοπός είναι να αποφεύγεις τις κακοτοπιές..

Όπως δεν περνούσα από τον "απαγορευμένο" δρόμο στην παλιά μου γειτονιά, με τον ίδιο τρόπο, αποφεύγω να κατεβαίνω με το honda κέντρο.

Υ.Γ: Εξακολουθώ να θέλω κομπρέσσορα...θέλω να ρίχνω σε τυπάκια που είναι πιο γελοίοι και και γλίτσες από τον Καμπούρη του "Ταλέντα made in Greece"...!!
Reply
Old Mar 18, 2009 | 06:29 AM
jerryS2K's Avatar
Registered User

From: Athens

Πρέπει να το χωνέψουμε πολύ καλά όλοι μας ότι έτσι ΠΡΕΠΕΙ να είναι τα πράγματα. ΠΡΕΠΕΙ να φοβόμαστε για την περιουσία μας, την σωματική μας ακεραιότητα, την ζωή μας την ίδια. Μόνο ένας φοβισμένος λαός μπορεί να ελεγχθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Δεν είναι τυχαίο ότι 20-30 έμμισθοι τα σπάνε και σπέρνουν τον πανικό και η εντολή από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. είναι "...μην εμπλακείτε"!!!!! Και μην γράψει κανένας ότι φοβούνται τους δειμο-σιογράφους (δείμος = φόβος, τρόμος) μην τους πιάσουν στα κανάλια και πέσουν (τάχα μου) στις δειμο-σκοπήσεις.

Το θέμα δεν είναι καθόλου απλό. Τα επόμενα 2-3 χρόνια έχουμε να δούμε πολλά.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η επόμενη σύνοδος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ (αυτό το καλοκαίρι) θα γίνει στην Αθήνα! Περιμένετε άσχημες εξελίξεις σε πολλούς τομείς.

Last but not least.
Βάσει (αδημοσίευτων, εννοείται) στοιχείων της ΕΥΠ, αυτή την στιγμή, οι αλλοδαποί στην χώρα μας έχουν ξεπεράσει τα 2,500,000 !!!! Όποιος έχει κάποια ιδέα από πολιτική και στρατιωτική ιστορία, καταλαβαίνει ότι αυτό αποτελεί casus belli και κατάληψη της χώρας. Ποτέ πριν στην παγκόσμια ιστορία, στρατεύματα κατοχής μιας χώρας σε μία άλλη δεν ξεπέρασαν το 5% του γηγενούς πληθυσμού. Και μην μου πεί κανείς ότι και αυτό είναι τυχαίο.

Ο Θεός να μας φυλάει. Good night and good luck!
Reply
Old Mar 18, 2009 | 06:37 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara,Mar 18 2009, 03:23 PM
Σκοπός είναι να αποφεύγεις τις κακοτοπιές..

[QUOTE]Last but not least. Βάσει (αδημοσίευτων, εννοείται) στοιχείων της ΕΥΠ, αυτή την στιγμή, οι αλλοδαποί στην χώρα μας έχουν ξεπεράσει τα 2,500,000 !!!! Όποιος έχει κάποια ιδέα από πολιτική και στρατιωτική ιστορία, καταλαβαίνει ότι αυτό αποτελεί casus belli και κατάληψη της χώρας. Ποτέ πριν στην παγκόσμια ιστορία, στρατεύματα κατοχής μιας χώρας σε μία άλλη δεν ξεπέρασαν το 5% του γηγενούς πληθυσμού. Και μην μου πεί κανείς ότι και αυτό είναι τυχαίο.
Reply
Old Mar 18, 2009 | 06:40 AM
energetic's Avatar
Registered User

Οταν τα ελεγα τοτε...
Reply
Old Mar 18, 2009 | 07:01 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Mάριε, να σου πω:

Έχω κάτι γνωστούς και γω και γενικά είμαι μες τα πράγματα, if you know what I mean.

Αν κανονίσω να κατέβεις για πρωθυπουργός, θα τα προλαβαίνεις όλα;

Το λέω γιατί έχεις και τη δουλειά σου και το φόρουμ και, όσο να ναι, λέω μήπως πέσουν πολλά

Marios for president - για καλύτερες μέρες και, κυρίως, για ακόμα καλύτερες νύχτες (ξαναβρήκα τον εαυτό μου )
Reply
Old Mar 18, 2009 | 07:02 AM
energetic's Avatar
Registered User

Μεσα σε ολα λεμε!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 04:57 AM.