View Poll Results: Θα πατε να ψηφισετε
Voters: 23. You may not vote on this poll
Ευρω-εκλογες
Originally Posted by package,May 28 2009, 04:08 PM
Σε περίπτωση που βγει ο Κατμαν, τι γίνεται?
ούτε το κεφάλι του δε χωράει στο S

Originally Posted by t.i.n.t.,May 28 2009, 02:32 PM
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΕ Γ@ΜΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΙΝΔΙΚΟΣ ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ ΜΕ AIDS ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΗΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Θα ηθελα οσοι απαντησαν στο poll οτι θα πανε να ψηφισουν και αν θελουν φυσικα να μου δωσουν μια πειστικη απαντηση για το λογο που θα το κανουν.
Γιατι εγω προσωπικα θα ενιωθα ΠΟΛΥ Μ@Λ*Κ&Σ να παω.... μα πολυ ομως... ισως πιο πολυ απο ποτε αλλοτε....
Και μη μου πειτε περι δημοκρατιας και τετοια...
Γιατι εγω προσωπικα θα ενιωθα ΠΟΛΥ Μ@Λ*Κ&Σ να παω.... μα πολυ ομως... ισως πιο πολυ απο ποτε αλλοτε....
Και μη μου πειτε περι δημοκρατιας και τετοια...
Δεν προκειτε να παω να ψηφισω σε αυτες τις εκλογες με τιποτα,προτιμω να παω για το μπανακι μου μολις ξυπνησω παρα να παω να ψηφισω ολους του αποτυχημενους.Ο ενας κοιματε καθε μεσημερι 2 με 5 γιατι ειναι κουρασμενος απο την διακυβερνηση,ο αλλος εκανε ποδηλατο και επεσε γιατι του βγηκε η αλυσιδα και πηγε να την βαλει εν-κινηση
,ο Τσιπρας δεν ξερει ουτε να μιλησει,μεχρι και χτες εστειλε τον Αλαβανο να μιλησει,ο Καρατζαφερης περιμενει να ακουσει καμια βλακεια απο τους υπολοιπους για να βγει και να πει την εξυπναδα του,η Αλεκα τα ιδια και τα ιδια τοσα χρονια και μολις της ζητηθηκαν να ανοιξουν οι λογαριασμοι στελεχων του κομματος της για την υποθεση siemens εκανε την παπια.Τελος εχουμε και τον κατμαν,αν ειναι δυνατον,μετα θελουμε να λεγομαστε σοβαρη χωρα.Μακαρι το ποσοστο αυτων που θα ψηφισουν να ειναι πολυ μικρο μπας και καταλαβουν πως ο λαος τους εχει γραμμενος ολους και αλλαξουν λιγο συμπεριφορα(που χλωμο το βλεπω).
,ο Τσιπρας δεν ξερει ουτε να μιλησει,μεχρι και χτες εστειλε τον Αλαβανο να μιλησει,ο Καρατζαφερης περιμενει να ακουσει καμια βλακεια απο τους υπολοιπους για να βγει και να πει την εξυπναδα του,η Αλεκα τα ιδια και τα ιδια τοσα χρονια και μολις της ζητηθηκαν να ανοιξουν οι λογαριασμοι στελεχων του κομματος της για την υποθεση siemens εκανε την παπια.Τελος εχουμε και τον κατμαν,αν ειναι δυνατον,μετα θελουμε να λεγομαστε σοβαρη χωρα.Μακαρι το ποσοστο αυτων που θα ψηφισουν να ειναι πολυ μικρο μπας και καταλαβουν πως ο λαος τους εχει γραμμενος ολους και αλλαξουν λιγο συμπεριφορα(που χλωμο το βλεπω).
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe