Αλεξιπτωτιστες!
Registered User
From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\
Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο "ασχετοι" να μπαινουν καθημερινα και να ανοιγουν τοπικς ή να συμμετεχουν στα ήδη υπάρχοντα χωρίς να βαφτίζ... εεε να περνανε απο το τόπικ νεα μελη. Επισης έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο άλλοι ασχετοι να τους απαντάνε και να γίνεται μύλος. Το θεμα το σηζητησαμε και στο φευστικο με καποια παιδια. Απλώς το αναφέρω ξανα...
Εμ έτσι είναι!!
Τα μυδραλιοβόλα (βλ.Taseas, lalakis2000) έχουν παροπλισθεί και έτσι ο εναέριος χώρος μας είναι free!!
Εμείς φυλάμε μόνο τα σύνορα μια στο τόσο όταν χρειαστεί.
Αυτό το "φευστικό" που αναφέρεις όμως, τι είναι? Θα μπορούσες να εννοείς το "ηευστικό"?
Τα μυδραλιοβόλα (βλ.Taseas, lalakis2000) έχουν παροπλισθεί και έτσι ο εναέριος χώρος μας είναι free!!
Εμείς φυλάμε μόνο τα σύνορα μια στο τόσο όταν χρειαστεί.

Αυτό το "φευστικό" που αναφέρεις όμως, τι είναι? Θα μπορούσες να εννοείς το "ηευστικό"?
Trending Topics
...Παιδια δεν ειμαι ούτε μπατσος ούτε τίποτα από αυτά που λετε.
Δεν ηρθα για να βλάψω κανέναν κ ούτε με σκοπό να ενοχλήσω.K συμφωνώ με τον package οτι σκοπος του forum ειναι η κοινή ενημερωση κ κοινή συμμετοχή σε κοινά ενδιαφέροντα.
Για προσωπικές συζητήσεις, υπάρχουν πολλα αλλα προγράμματα,όπως Msn,W.L.Messenger ets....Δεν συμμετέχεις σε forum εχοντας την απαίτηση η την ιδεα του privacy ή της αποκλειστικότητας...
Αλλά κ πάλι,αν σας ενοχλώ τόσο πολύ,μπορώ να σταματησω να στέλνω.
Δεν είμαι ανθρωπος που επιμενει οταν νιώθει ανεπιθυμητος...
Δεν ηρθα για να βλάψω κανέναν κ ούτε με σκοπό να ενοχλήσω.K συμφωνώ με τον package οτι σκοπος του forum ειναι η κοινή ενημερωση κ κοινή συμμετοχή σε κοινά ενδιαφέροντα.
Για προσωπικές συζητήσεις, υπάρχουν πολλα αλλα προγράμματα,όπως Msn,W.L.Messenger ets....Δεν συμμετέχεις σε forum εχοντας την απαίτηση η την ιδεα του privacy ή της αποκλειστικότητας...
Αλλά κ πάλι,αν σας ενοχλώ τόσο πολύ,μπορώ να σταματησω να στέλνω.
Δεν είμαι ανθρωπος που επιμενει οταν νιώθει ανεπιθυμητος...

.. αλλα να σου πω... δεν βαριεσαι να βαζεις τονους στις λεξεις...?